Copilasi noiembrie decembrie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ana (elilenus), sa cresti mare, sa fii sanatoasa papusa blonda cu ochi mari si albastri. Mai spuneti-ne ce faceti, petrecere frumoasa!
si pentru Tudor (LuminitaB), la implinirea a 11 lunisoare!
Onitzule se vede ca ai terminat treaba, ai revenit in fortza!
Felis eu nu-i dau Anei pui de cumparat pentru ca primeste de la bunica-sa dar noi mancam, am mers pe principiul ca cei din ferme stau in spatii inchise, deci nu ajunge la ei nici o pasare salbatica si purtatoare a virusului. Au mai fost discutii pe forum, zic eu destul de interesante pe tema asta.
Danette, se vede treaba ca Iris este o fetita precoce!
Cum ai reusit s-o inveti?
Fulgule mii de , ai avut o initiativa tare inspirata! Sunt cu Ana adormita in bratze ca ti-as scrie multe!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DANETTE, Doamne ce frumusheata de fetita ai!!!!! nu pot sa cred!!! IRIS, e de-a dreptul superba!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

DANETTE, Doamne ce frumusheata de fetita ai!!!!! nu pot sa cred!!! IRIS, e de-a dreptul superba!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

OTI, astept treaba sa vina din Cehia!!! si nu mai vine odata!!!!!trebuia sapt asta, dar....vad ca nimeni nu se grabeste!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetele aveti niste copii superbi. Ma tot minunez pe la "galerie":)

aime cred ca ai dreptate cu spray-urile pt nasuc, mersi de
"reteta" o sa incerc si asa. Saracutza asa ii curge nasul ca deja are rana. Iar acum am vazut ca ii curge si putin sange, sper sa fie de la cum ii iritata pielea la nasuc si nu de la altceva
Fiole de vitamina C, in Cj la farmacii mi-au spus ca nu se mai fabrica. Fara alte explicatii. oare chiar asa sa fie?

Mi-ati dat idei bune cu mancarea. O sa incerc si eu retetele voastre, ca la Sara ii trebuie variatie:)
Eu ii dau inca dimineata si seara lapte (cu cereale), cam 250 ml la o masa, si eventual ziua intre mese, cand mananca mai putin.
Voi cam cat lapte /zi le mai dati? Sau aveti idee cand scapam de mesele de lapte?

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by fulguletz
quote:
Originally posted by gandacelu
propun sa facem o galerie si cu prima aniversare! galeria torturilor (cu accentul potrivit!)

mi se pare o idee tare buna, dar te bagi sa ma ajutzi ?
treaba sta asa..tre sa fi pe faza cand mamicile baga pozele, sa le vezi, selectionezi...etc..asta cere timp si iar timp...Daca pierzi momentul sa vizionezi pozicile, adio ca nu mai ai de unde le lua...si tre sa trimitzi Pm la mamica respectiva..Toate astea cer timp si dependentza DC si iar timp...

de ex. s-au dat pozici de la primele aniversari...ar trebui bagate in galeria torturilor, dar nu mai avem acces asa de usor la pozici, trebuiesc cautate...etc
te bagi?

bre, eu is mai practica: cine vrea la galerie sa trimita pm cu link, sau, si mai bine, facem un cont pe yahoo photos numai al nostru (al mamicilor de nov-dec) si fiecare isi pune singurel pozele

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

FLAVIA declara-te o mamica fericita da ca SARA papa 250 ml lapte dimineata si seara....din ce stiu eu, e foarte bine dac apapa 250 ml dimineata si seara, daca mai papa si ziua, e chiar foarte bine....ncad scapam de lapte???? cred c anu scapam!!!eventual, o sa le dam laptic in alta perioadsa a zilei, dar stiu ca e important pt copii sa bea lapte!! adica, o sa le dam lapte de vaca!!!! mama mea ne-a dat si mie si lui frate-miu de la un an ceai dimineata , ca nu ne omoram deloc cu laptele!!! dar eu nu o sa fa casa cu Paul, chiar daca nici lui nu-i place laptele, am sa insist sa bea laptic!!!! pupam puiuta SARA

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, harnicute ati mai fost azi!

Ana si Tudor!

Onitza, mai bine ai incepe prin a le publica aici pe toate sa ne dam si noi, criticii, cu parerea

Ele, am ras de m-am stricat de pozele printre...
Ghidusica foc frumoasa Denisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by onitza

Stiti ce ma gandeam??? ca as putea publica o carte cu meniuri si retete pentru bebei si copilasi testate chiar de mine, adic adin experienta!!! oare e idee stupida?????? dar, cred ca sunt deja astfel de carti, nu????? eu am una veche, dar noua..nu am vazut in librarii...poate pe net sa fie..... ce idei imi vin si mie!!!!mai bine ma duc sa ursul!!!!

pozele noastre

eu o comand de-acuma, ca nu mai stiu ce sa-i dau lu' taica ioachimu sa pape!

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ncristina spune:

Buna fetelor!
Zic ca imi fac timp, dar nu reusesc deloc sa fiu prezenta mai mult. Insa va citesc din urma cu drag.
In primul rand FELIS si MIHAITA bine ati revenit pe forum, bine ati venit acasa sanatosi si frumosi. Sunteti niste ingeri. Felis, in fata ta ma aplec cu respect. Nu am cunoscut pe nimeni ca tine. Felicitari si putere in continuare, Mihaita este norocos sa aiba o asa mamica..
Multumim mult de tot pentru urari dutzi, roseb, madachan, otiliav, cookie, felis, jasmine, fulguletz. lui Mihnea si lui Roseb.
Am implinit un anisor pe care l-am serbat sambata, cand am rupt turtele, s-au infruptat mitele mele din tortulete si au ales de pe tavite. Sunt multumita! Teodora a ales carticica, pix si oglinda, iar Alexia carticica, pieptan si bani. Hm, ma gandesc ca se putea si mai rau (mai ales ca aveau si niste pahare pe tavite ). Au fost in centrul atentiei si s-au simtit foarte bine. Maine vom pune si noi pozici.
La multi ani cu sanatate, fericire, noroc si numai bine pentru sarbatoritii din aceasta perioada Maria, Kenzo, ana, Tudor si Bianca.
Fulguletz ce idee frumoasa cu Galeia Puradeilor Nostri.
Va pup
Cristina, mami de BB Teodora si de BB Alexia (29.10.2004)

http://community.webshots.com/user/christinutza

Mergi la inceput