Copilasi noiembrie decembrie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

vio pe unde umbli cuscra, ce face nora mea? ai disparut iar?

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Madachan, eu ii dau lu David seara piureu de legume ...de fapt, ce-i dau la pranz ii dau si seara...plus bibe cu lapte inainte de culcare...
David nu e omul brei-urilor, cerealelor..el vrea carnatzi si fasole ...
Si nu ma plang, mananca bine, uneori cam cu figuri...da tot slabanatura e...

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

fulguletz , felis ...m-ati facut sa plang! ma duc la culcare ca iar am picat in borcanul cu melancolie in care ma scald de cateva zile. ma tot gandesc cum eram acum 1 an.
imi zice si mie cineva cum pot gasi mesaje in arhiva?

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mey, am uitat sa va zic ca ruxi in alergaturile ei prin toata casa a cazut si si-a facut o "jdrelitura" deasupra buzitei...dar tot frumoasa e....
moama cat e ceasul, am fugit la culcarica...am alegat azi ca o nebuna in toate partile si ma mai si laudam ca sunt in vacantza si ca stau linistita...
de maine incep cele 3 zile de stat singura cu amandoi "puradeii"...pleaca mama la tzara si ramanem singurei...da las ca ne-om descurca noi.
va pup pe toate si pe bbelusi
noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Bravo, Fulguletz, esti nemaipomenita!
Emotionant, ca traim minunea de-a ne vedea bebelusii deveniti copilasi, dar si distractiv, ca micutii astia sunt si frumosi si haiosi, nu mai contenesc sa ne umple de voie buna .

Madachan, Iustin a mancat in seara asta dovleac copt cu iaurt, pentru prima data...si a fost in extaz .
Ce zici, crezi ca v-ar placea?(asta in caz ca n-ati testat deja)

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

fulguletz ce inspirata esti
Am vazut asa copii frumoshi, ma mai uit o data pe indelete

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

vai da ce activitate!! mai ca acu un an

am vazut pozici cu aniversati SUPERBE pozici si SUPERBI aniversati!
La multi ani si aniversatilor de azi Maria si Kenzo!

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Fulgu, nota 20!!

Gandacico, io-s veterana , lucru cu photoshopul de 3 ani
bravo, frumoasa pasiune !

Fetelor , de ceva timp Darius papa mancare omeneasca , nu bebeluseasca ! asta e, altfel riscam sa-mi vad baietu schelet numa cu tzatza.(pe care cand o vede sau aude de ea face: he he he )

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Uite-aici ce tigrut a fost alex de Halloween.

Onitza, ziceai de coliva si-am uitat sa-ti scriu: pui grausorul la fiert (eu n umasor apa, pun din ochi) si lasi sa fiarba pana infloreste grausorul si scade apa mult (daca ai pus prea mutla, i llasi la foc mai mic - sa nu se prinda - pana scade suficient de mult.
Apoi cat inca e fierbinte eu pun zaharul (dupa gust), apoi pun nuca taiata marunt (de regula 1/3 din volumu lde gausor fiert sa fie si volumul de nuca maruntita). Apoi ii pun esenta de rom (sau ce s-o gasi prin casa, eu nu-s foarte stricta la chestiile astea, pun ce-am la indemana. Si sa mai razi si coaja de la o lamaie. Cand se mai raceste o asezi si-o conturezi pe-o farfurie si presari peste ea pesmet sau biscuiti rasi dati prin strecuratoare apoi presari zahar farin tot dat pri nstrecuratoare (daca pui direct zaharul farin, coliva il umezeste si-l absoarbe; pesmetul actioneaza ca o bariera de umezeala). Si la sfarsit tai o forma de cruce pe o hartie, o pun peste coliva i mijloc si presar cacao tot c ustrecuratoare. Dupa ce indepartezi hartia, ramane o forma de cruce de cacao (sau mai degraba din cacao) cu fondul alb. Dumnezeu sa primeasca...

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Am uitat sa-t ispun sa pui un praf de sare la grausor cand il pui la fiert.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput