Mamici martie-aprilie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 2
aida_o spune:
p.s.:
aici e o lista cu medicamentele permise in sarcina si sfaturi legate de administrarea medicamentelor in sarcina www.vh.org/adult/patient/obgyn/medicinespregnancy/index.html" target="_blank">http://www.vh.org/adult/patient/obgyn/medicinespregnancy/index.html
15+
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
ciuf spune:
Salutare
Aida, utila amandoua site-urile. De primul stiam, ca la ala am facut eu o traducere si l-am postat pe DC.
Iar cel de-al doilea, ce sa zic, ca e folositor si ala, pentru probleme minore.
Tu cum te mai simti? Te-a mai lasat durerea?
Fetelor, la linkul meu cu poze, ma puteti vedea pe mine si bobocelul meu de ratusca la trick or treat. Dar burtica nu prea mi se vede, ca nu asta a fost scopul.
Am fost aseara la Mall si a fost nemaipomenit.Nu va pot spune ce frumuseti de costume am putut sa vad.
Fiu-meu, ca niciodata, a mers numai tinut de mana mea. L-au cam speriat mastile acelea fioroase.
La baietei, as putea spune ca al meu a fost cel mai dulce, nu cel mai frumos (pfuaaa, ce modesta is), dar la fete ... pur si simplu m-au innebunit ce dulcele puteau sa fie: printese, vrajitoare, papusele, ... ceva de vis. Luca si-a cam clatit si el ochii pe acolo si mai ca nu vroia sa mai plece. Se bucura cand primea bombonica, dar tacea ca mutu. Nimic nu a zis la oamenii aia.
Gata, va las,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Laura Ioana spune:
Ciuf nu sunt poze in albumul Halloween, dar ti-am vazut blondinul in celelalte poze. E un simpatic
, nu degeaba il alinti bobocel!
Laura
19+
Puiutul meu
ama_kaly spune:
Laura Ioana bafta sambata la eco sa afli ce e!!vreeaaau si eu!!!
mor de curiozitate sa stiu ce e..dar cred ca e cam micut..as fi vrut sa merg la 3d sapt asta da la cat sunt de aglomerate slabe sanse
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
14+ si
din burtik
tecla spune:
Buna, viitoarelor mamici
M-am hotarat sa ma alatur si eu pe forum
Sa facem cunostinta :
Eu sunt Claudia si am un bubu_mic in burtica de 22 de saptamani.
UM = 27 mai
Pana acum sarcina a decurs super ma simt foarte bine, a inceput sa miste pe data de 6 octombrie si de atunci vorbim si citim povesti, ascultam muzica toata ziua. La serviciu nu mai merg de 2 luni. Incerc sa ma ingrijesc cat mai mult posibil (poate sunt prea exagerata) dar anul trecut am pierdut o sarcina la 27 de saptamani (un baietel super frumos, ca o papusica, care a trait 4 zile). Am hotarat sa ma menajez cat se poate si sa nu ma gandesc ca vine perioada critica.
Cam atat, poate o sa va povestesc mai mult dar acum trebuie sa iesim putin la plimbare ca a venit tati acasa si facem plimbarea de seara.
Delia21 spune:
Ciuf,deci ai dus cupilu la primit de bomboane.Cred ca te-ai distrat tare bine.Si sa inteleg ca iti plac fetitele si nu ti-ar displacea una proprie si personala?Caci eu facui o obsesie din a avea o fetita.
Tina,de acord da sa mi-o dai de mica si poti sa-ti iei ginerele sa-l cresti ca nu plang.O sa va invidiez pe toate cae o sa aveti fetite.V-am mai spus si ma repet.Si una tot fur,nu stiu pe acui,dar vad eu,asa ca....pazea!
Serj spune:
salve fetelor!!!!
Delia eu chiar o pazesc, ca am muncit mult pt. ea![]()
ciuf eu ti-am vazut albumul, este super blondutul tau, dar de ce nu ai lasat si burtica sa se vada putin? si plimbare placuta la Las vegas. este departe de voi? aveti mult de mers cu masina?
laura ioana eu zic sa te uiti mai intai, sa-ti faci o listuta si apoi vezi ce incepi sa cumperi.
body, eu am folosit la greu ca nu m-am inteles bine cu camasutele, iar unde stau eu este o clima umeda si asteptaaaam sa se usuce haintele, mai ales ca il schimbam in fiecare zi chiar daca nu se murdarea. ca mi-a venit in minte, eu ma refer la body intim, nu la salopete tip body!
fetele, dar noi vom naste (sper toate) din martie incolo, asa ca din ianuarie incep reducerile, de ce nu asteptati la hainute pt. atunci???
cu parul crescut pe burta, eu ma tot caut si...nimic, dar de cand m-am depilat ultima data pe picioare nici acolo nu prea mai creste, decat foarte rar, si a trecut mai mult de o luna.
maine dimineata trebuie sa fiu la Pisa la spital pt. fluximetria artere col (cred ca se spune asa), sper sa fie bine.
pupici la toate
22fix
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Cosmina spune:
Ceau fetele, TECLA bine ai venit, sarcina usoara si un bebelas sanatos!!!
Fetelor am o mica mare problema? Care dintre voi se confrunta cu problema acneei? Eu inainte de sarcina aveam un ten super, acum mi-a aparut acneea!!

Ce sa fac? Ati avut, aveti, ce remedii folositi? Eu m-am saturat de ea! Se zice ca trece de la sine in trimestru 3 dar chiar nu se poate ameliora macar putin? Astept sugestii. Merci. Va pup. AAA, ce era mai important: L-am simtit pe piticul meu in 28.10. La 15 sapt. si 2 zile. E cam vioi!!

V-am pupat.
Cosmina
16+
Serj spune:
tecla nu-ti vazusem mesajul...
bune ai venit printre noi, si sarcina usoara, fara probleme cu nastere la termen!!!
cum s-a intamplat de ai pierdut sacina asa avansata?
sper sa-ti fie bine printre noi.
pupici
22fix
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta