Mamici martie-aprilie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
ama_kaly spune:
adar ma bucur ca te-am ajutat si ca ai reusit!weekend plakut si te asteptam luni la scris!
mercic pt urari..asa sa fie ca si eu imi doresc un bebel asa "mishcaret" ca al tau ![]()
hai te pupam,multumim si noi de ajutor..aveti grija de voi pana luni!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
14+(in curand 15) si
din burtik
Delia21 spune:
Tinuta,cum e cand sughita bebi mic?Imi inchipui ca trebuie sa fie emotionant.Eu ieri am fost la doctor,mi-am vazut odorul si am asteptand la doctora in cabinet vreo ora si jumate pana mi-a venit randul,(asta e,programare aveam la 1 pm,am fost acolo cu 10 min mai devereme si am intrat dupa 2,30)am vzut si auzit fel de fel.De exp am vazut o bebe de 10 zile,venise mami a ei la control si pt ca alapteaza nu o putea lasa acasa si era asa mica si dulce in carsitul ei,iti venea sa o papi.Apo am vazut o burticoasa in 38 de saptamani ,(deci mai avea teoretic 2 sapt pana la nastere,bine din sapt 37 nasterea se poate declansa in orice moment si nu e bai caci bebe mare si nu e pericol)siera saracuta....pocnea,avea o burtica imeeensa,eu am zis ca are gemeni ,dar nu ,nu era vorba de gemeni;zicea ca de la inceputul sarcinii pusese pe ea 58 de pounds,adica asta ar veni peste 25 de kile.Si povestea trista o las pt la urma....era acolo o fatuca tanara,pana in 30 de ani,trista caci cu o saptamana in urma pierduse o sarcina de 18 saptamani si zicea ea ca acu era totu ok,era intinsa in pat,seara la televizor si au luat-o niste dureri instantanee sigroaznice si in max 10 minute a avortat,a chemat salvarea dar nu aveau ce sa-i mai facapt ca totul s-a petrecut foarte repede.M-am speriat caci...cum chiar in 10 minute se poate intampla,....nu stiu dar parca mi-e greu sa cred sau daca chiar e adevarat atunci e de speriat,fereasca dumnezeu....chiar nu stiu ce sa zic.Hm....m-a pus pe ganduri,bine eu sunt optimista si nu ma gandesc la prostii dar eu credeam ca in caz de ceva se mai poate ajunge la spital,pune o perfuzie,incerca ceva...nu?E,lasa,uite cum isi face omu probleme cand nu are.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Eu spuneam ca D-zeu iubeste copii si mamicile si tot eu ziceam despre burtica lui Tcelen ca este cea mai mare.Dar asta nu inseamna ca burtica ta,Adar este...cu mult mai mica.Pupici sa-ti treaca supararea si bine ca te-ai insanatosit!
Am luat rezultatele de la proba de urina si este in regula de tot.Asta mi-a spus dr. mea,la care am ajuns evident pt. citirea rezultatelor.Si,daca tot eram la 2 pasi de ecograf,n-am rezistat ispitei si am vrut sa o vad pe puiuta,dupa 2 sapt..Tocmai se trezise si se intindea,sprijinindu-si piciorutele in peretele meu uterin.Se juca cu manutele si intr-un final,cu o teribile lene si-a dus un piciorus la gurita.Doamne,abia astept sa o tin in brate,sa o smotocesc si sa-i ,,musc,, piciorutele si funduletul(pufoase si grasune,sper!).Si stiu ca toate ganditi la fel ca mine!!!
Thea are 282 gr. si 19 sapt(conform ecografului).
Astazi am realizat ca ceea ce simteam de ceva vreme ear bebita mea si nu mate,crampe sau altceva.Ati auziiiiit???Am simtit bebita!!!
Andan eu merg la gym la Giulesti,unde fac 5 minute de bicicleta(eu,care vroiam sa-mi iau una acasa si sa ,,biciclesc,, 40 min!),5 min de stepper,exercitii de respiratie si de relaxare(pe saltea) si gimnastica aerobica speciala.Este super si de sapt. viitoare,cand incep si masajul va fi ...si mai si.
ANDREEA GEORGIANA +18 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Nu deschide nimeni un nou capitol???
ANDREEA GEORGIANA +18 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Tina_Welsh spune:
Delia21, sughitul lui bebe il simti ca o bataie de inima numai ca e din 5 in 5 secunde.|Deci nu asa de rapid ca inima.Sau ca o zbatare de muschi dar tot asa mai rara.E foarte emotionant.Bebe al meu misca tota ziua.Misca de mi se misca si burtica!
Va pup pe toate!
DESCHID UN NOU SUBIECT!!!NUMAI SCRIETI AICI!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea