Mamici din nou aspirante(6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Acd2you, poate sunt nebunica, dar eu cred ca totusi ar trebui sa-ti faci testul Eu la prima sarcina am avut CM peste sarcina. Din pacate la vremea aceea nu am avut suficienta minte sa-l pastrez. Poate cine stie, e cu ochisori.Tin pumnii. Si din cate stiu eu nu e bine sa creasca perioada la 33 de zile. Deciiiiiiii, fa testul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

draga july_g, daca tu esti patita, spune-mi si mie cum e cu menstruatia asta peste sarcina: este ca o menstrutie normala, cantitativ si ca durata? (a durat tot 2-3 zile?)daca este, iese la test?

Mergi la inceput

Acd2you au cam trecut niste ani buni de atunci, dar pot sa-ti spun sigur ca m-a tinut 2-3 zile, poate mai putin cantitativ. Abia a 2-a luna, datorita somnului excesiv mi-am dat seama si am facut testul care a iesit pozitiv. Te rog sa ma crezi ca eram ferm convinsa ca nu sunt insarcinata. Cand am fost la intrerupere, doctorita mi-a spus ca avea o luna jumate. Si ca sa fii si mai sigura ca se poate, eu asa sunt facuta. Mama si-a dat seama ca e gravida abia cand am miscat.Deci nu numai o luna nu i-a venit. Nu stiu daca iese la test de sarcina dar incearca ce ai de pierdut?
Astept sa-mi spui raspunsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Acd2you sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori DAR daca o sa citesti putin in urma vei vedea ca ultimul meu CM a fost foarte putin,2 zile si o zi mici pete,culoare roz-maroniu si totusi nu am fost insarcinata.
Plus multe alte simptome.
Pentru linistea ta,daca vrei fa testul dar pregateste-te si pentru un rezultat negativ,eu am fost sigura ca sunt ,mi-au trebuit 7 teste!!!!!!!! si o discutie cu sotul sa ma conving ca nu sunt.
Succes!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sim insemna ca Sovat a facut mult bine pentru tine.Ranile pe col sunt tare pacatoase.Bine ca a trecut.O sa vina si bebe!
Acd2you din cauza tratamentului de la Sovata pe care l-am facut acum 2 ani fix mi s-a lungit ciclu.Asta insemna c am ovulatie in ziu 18 nu in ziua 16.
Daca au venit aseara uratii(pacat!)insemna ca ieri a fost prima zi.
MamaluiDavid in faza foliculara temperatura se mentine relativ constanta.In ziua ovulatiei temperatura scade puin ca apoi a doua zi sa cresca cu cel putin 5 unitati.Dupa aceea temperatura se metine la valoarea ridicata.

Eu sunt intr-o dispozitie prosta.Copilul pe cand credeam ca e bine a fost mai rau.Deci am mers la doctor care a zis sa ia antibiotice neaparat.Ca sa fie totul complet tati ne-a zis ca nu vine acasa decat maine.
Cred ca ma ia si pe mine raceala.Asta imi mai lipsea!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna fetelor, ca mai aveam un pic si va ziceam buna seara
iulia p, da, si eu stiu, asa cum ti-a scris si Roandre, ca lactatia se opreste mai tarziu...eu iti doresc sa fie cu okisori, dar asta sigur nu e semn de sarcina...este ramas de la sarcina trecuta...mama mea mi-a zis ca ei ani de zile i-au mai picurat sanii dupa ce ne intarcase pe mine si pe sora mea
Asi, sanatate multa puiului tau si tie
La mine azi prima zi...din pacate unde acum 2 zile aveam semne clare de sarcina, ieri temp a inceput sa-mi scada...de dimineata la fel..plus ca usoare dureri de burta m-au anuntat ca am "musafiri"...cu 2 zile mai devreme...e un nou inceput
Pup toate fetele
p.s Stefania, si eu am capatat ceva hemoroizi la sarcina, care pana anul asta nu s-au manifestat...acum folosesc un unguent natural, Hemorstop, care mie mi se pare bun.,..dupa ce am aruncat banii pe unele scumpe si cu reclama....nu strica s-ati faci ceva proviziii, asta daca nu cumva vrei sa te operezi

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre nu ma astepta fa bebeul2 repede.Nu pot sa zic ca nu mi-ar placea sa ti-o iau inainte dar sansele sunt asa de mici....
Eliza multumesc.Sper sa fie bine.Ai mai avut probleme sa vina mai devreme?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Asi cat de mici ar fi sansele e bine ca ele exista...asa ca vedem noi pana la urma care va fi prima!
Sanatate multa la puiut si ai grija sa nu te ia si pe tine raceala!
Ufff, eu toata noaptea am stat dupa tati si azi la fel ca a avut febra intre 37.7-38.6 de habar nu aveam ce sa-i mai dau. Azi nici la serviciu nu s-a dus dar vad ca si-a revenit spre seara. Sper sa fie bine maine!

MamaluiDavid, ca si asi stiu si eu despre TB. In cele mai multe cazuri TB trece de 37 dupa ovulatie dar la mine nu s-a intamplat niciodata asta. Adica am avut ovulatie si cu temp de 36.9 maxim (si eram gravida).
Nu mai pastrez toate graficele de cand incercam prima data sa raman insarcinata dar il am pe ultimul.
Deeci temp maxima inainte de ovulatie a fost 36.4, in ziua 13 am avut ovulatie cu temp de 35.9, a doua zi dupa ovulatie a crescut la 36.3 si apoi a tot crescut in zilele urmatoare pana la 36.9 (ziua 22) si a mai avut fluctuatii intre 36.9-36.6-36.9 si din ziua 37 nu am mai monitorizat-o pt ca facusem testul de sarcina si iesise pozitiv!!!
Eu niciodata nu am avut temp peste 37 dupa ovulatie...deci nu e o regula...ideea e ca in ziua ovulatiei sa scada putin, apoi a doua zi sa creasca cu 4-5 grade cel putin si sa tot urce pana la o valoare la care sa ramana oarecum constanta.
Cu ocazia asta am revazut si prima ecografie cu Alexutza mea...ce mica era la 5 sapt jumate...un punctulet micut!

acd2you, lasa ca Mosul a pus in sac si pt tine un bb! Mergem mai departe!

Mie mi-e teama sa nu ratez ovulatia de luna asta ca il mananc pe sotul meu...din cauza de febra, frisoane si alte cele de 2 zile stau pe bara si ovulatia bate la usa

Pupici!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Roandre sanatate sotului,sa se faca bine sa nu pierdeti momentul luna asta!
Asi si Roandre multumesc pentru informatiile despre TB!
Nu stiu ce e cu mine,de 2 zile am dureri de ovulatie(cel putin asa cred eu),nu sunt dureri ci imi simt ovarele super inflamate,parca dau sa explodeze,burta e si ea umflata,aseara am avut putin si era sa ,am mers in pat aplecata pentru ca nu puteam sta dreapta.
Mi-e frica sa nu fi racit sau alte probleme si de aceea sa fi avut si ultimul CM ciudat.
O sa vad in tara,la astia nu ma mai duc decat cand nu o sa am alta solutie
In alta ordine de idei,azinoapte am visat un test II , ce bine ar fi sa se adevereasca! Eu mai am testul pozitiv de la David,cateodata mai trag cu ochiul pe el
O zi frumoasa!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Roandre, sanatate sotului!Stiu ce dificili sunt barbatii cand bolesc. Ce fel de raceala e? Da-i ceai de lamaie cu multa miere. Ce ne face noua bine, le face si lor.Da-i vitamina C.Nu e o febra ingrijoratoare.
Acd2you, nici o veste?
Va pup. Si Asi, poate ma treci si pe mine pe listuta, te rog. Chiar daca sunt la primul bebe. Sunt mandra sa fiu alaturi de voi.

Mergi la inceput