Īn fiecare zi cu Dumnezeu (partea a II-a)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

nicolamar sa-ti dea d-zeu numai bucurii. sper sa ma auda mai ales acu de pasti.in plus e prima data din viata mea cind tin post iar la tine m-am gindit mult. eu in prima saptamina cind am aflat am fost in mare depresie. pt.sotul meu a fost la fel un soc <a slabit citeva kg.>.cind l-am vazut asa am vrut sa fac avort,dar aici nu-ti face pina in luna a3-a,deci m-am hotarit sa mai astept.a doua sapt.m-am obisnuit cu ideea si a fost mai usor .intre timp noi n-am mai discutat despre asta. a 3-a saptamina am facut un control sa vad daca sint intr-adevar gravida,si sa vorbim cu dr.-ul.,dar de data asta acolo de fata sotul meu a spus ca nici nu va fi vorba de un avort.am fost ca la dentist.adevarul e ca am un super sot,si stiu ca vrea sa fiu fericita.acum cind puiul cel mai mic are aproape 6 luni si ma gindesc ce era sa fac,ma rog la D-zeu sa ma ierte si le doresc tuturor aceeasi fericire cu a noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniem spune:

quote:
Originally posted by Daniel Martin

Vizitati www.orthodoxia.home.ro Veti gasi o multime de cuvinte de folos si linistea atit de necesara sufletului.

MERSI MULT; DANIEL MARTIN! Fetelor, accesati siteul recomandat de Daniel si puteti sa va adresati acolo parintelui Teofil sau parintelui Mina daca aveti intrebari, nelamuriri! Eu l-am cunoscut pe parintele Teofil, m-am spovedit la el de doua ori, am ascultat o predica de-a lui si mi-au dat lacrimile ceea ce nu mi se mai intamplase pana atunci si nici de atunci incolo, e un batranel foarte drag si sunt sigura ca el va ajunge in rai.
Asa ca daca aveti nevoie de ajutor duhovnicesc puteti acum mai nou sa va adresati lui si prin internet! sau daca nu il gasiti la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus, prin apropiere de Fagaras.
Pa! Pupici!
SARBATORI FERICITE SI DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniem spune:

Inca ceva, ce am gasit intr-un interviu luat parintelui Teofil de pe siteul recomandat de Daniel Martin: Sfīntul Marcu Ascetul are cuvīntul: Cīnd īti aduci aminte de Dumnezeu īnmulteste rugaciunea ta ca, atunci cīnd īl vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

iulia,
multumesc mult pentru tot.

Am inteles bine, acum ai 3 ingerasi(asa le spun eu la copii mei ca sunt ingerasii mei)?

Iti doresc un Paste Fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Azi am primit pe strada o brosura foarte frumoasa, va redau continutul:

"Hristos a inviat!
Orice inima bolnava sa vina la Hristos si va gasi vindecare!
Orice om impovarat de greselile trecutului si de esecurile prezentului sa vina la Hristos si va fi eliberat si indreptat pe un drum nou, luminat!
Orice persoana intristata si deznadajduita sa vina la Hristos si va primi bucurie si speranta!
Oricine se teme de viitor, de primejdii, de violenta, sa vina la Hristos si va primi siguranta zilei de maine si protectie!
Si oricine cauta un prieten demn de incredere sa vina la El si va gasi dragoste si acceptare..
Caci pentru noi a murit Hristos, ca noi sa avem viata si sa ne bucuram de ea din plin.
Fie ca, in dragostea Lui Isus sa iti atinga inima, sa-ti dea eliberare, bucurie, speranta,siguranta si protectie ,si sa transforme aceasta sarbatoare intr-o realitate vie in viata ta!"

Sper ca va placut
Cu drag
Alexia

Mergi la inceput

Pentru ca azi este vinerea in care Domnul Isus a fost rastignit, am citit din Isaia 53, o prorocie facuta cu 700 de ani inainte de Domnul Isus ,prorocie care s-a implinit intocmai:

"Dispretuit si parasit de omaneni, om al durerii si obisnuit cu suferinta, era asa de dispretuit ca iti intorceai fata de la El, si noi nu L-am bagat in seama.
Totusi El suferintele noastre Le-a purtat si durerile noastre le-a luat asupra Lui, si noi am crezut ca este pedepsit, lovit de Dumnezeu si smerit.
Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre, pedeapsa care ne da pacea, a cazut peste El si prin ranile Lui suntem tamaduiti.
Noi rataceam ca niste oi, fiecare isi vedea de drumul lui, dar Domnul a facut sa cada asupra Lui nelegiuirea noastre a tuturor.
Cand a fost chinuit si asuprit, n-a deschis gura deloc,ca un miel pe care-l duci la macelarie, si ca o oaie muta inaintea celor ce-o tund:n-a deschis gura."
Isaia 53:3-7

si in Psalmul 22 am citit cat de mult a suferit Domnul Isus cand era pe cruce:

"Am ajuns ca apa, care se scurge, si toate oasele mi se despart;mi s-a facut inima ca ceara si se topeste inlauntrul meu.
Mi se usuca puterea ca lutul, si se lipeste limba de cerul gurii, m-ai adus in tarana mortii.
Caci niste caini ma inconjoara, o ceata de nelegiuiti dau tarcoale imperjurul meu, mi-au strapuns mainile si picioarele, toate oasele as putea sa le numar. Ei insa pandesc si ma privesc, isi impart hainele mele intre ei si trag la sort pentru camasa mea.
Dar,Tu, Doamne nu te indeparta,Tu , Taria Mea, vino de graba in ajutorul meu"
Psalmul22:13-19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

Doamne, Dumnezeul nostru, trezeste ochiul constiintei noastre si fa-ne sa intelegem cum sa Te iubim pe Tine mai mult ca orice si sa facem numai voia Ta, Doamne; ca Tu stii cele ce ne trebuie noua si ne vei darui si bunatatile cele vremelnice si pe cele vesnice. Amin.

Adina,Cosmin si bebe Raresh-Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Sa ne bucuram azi de cea mai mare si mai buna veste din lume
Hristos a inviat !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

Acest poem a fost scris de Maica Tereza si gravat pe zidul Casei de copii din Calcutta:
Oamenii sunt adesea neantelegatori,irationali si egoisti...
Iarta-i,oricum.

Daca esti bun oamenii te pot acuza de egoism si intentii ascunse...
Fii bun,oricum.

Daca ai succes poti castiga prieteni falsi si dusmani adevarati...
Cauta succesul,oricum.

Daca esti cinstit si sincer oamenii te pot insela...
Fii cinstit si sincer,oricum.

Ceea ce construiesti in ani altii pot darama intr-o zi...
Construieste,oricum.

Daca gasesti linistea si fericirea oamenii pot fi gelosi...
Fii fericit,oricum.

Da-i lumii ce-i mai bun si poate nu va fi niciodata de ajuns...
Da-i lumii tot ce ai mai bun,oricum.

La urma urmei este intre tine si Dumnezeu...
N-a fost niciodata intre tine si ei, oricum.

Hristos a Inviat!

Adina,Cosmin si bebe Raresh-Costin

Mergi la inceput

"In ziua intai a saptamanii, femeile acestea si altele impreuna cu ele, au venit la mormant dis de dimineata, si au adus miresmele pe care le pregatisera.
Au gasit piatra rasturnata de pe mormant, au intrat inauntru si n-au gasit trupul Domnului Isus.
Fiinca nu stiau ce sa creada, iata ca li s-au aratat doi barbati, imbracati in haine stralucitoare.
Ingrozite femeile si-au plecat fetele la pamant.Dar ei le-au zis:"Pentru ce cautati intre morti pe Cel ce este viu?Nu este aici, ci a inviat"
Luca 24:1-6
HRISTOS A INVIAT !

Oaana

Mergi la inceput