Buna dimineata,
Sunt pentru prima oara aici cu voi, insa va "citesc" de foarte mult timp. Am vazut experientele voastre si disponibilitatea pe care o aveti pentru a ajuta, a sfatui.
Am si eu nevoie de un sfat din partea voastra.
Si eu incerc de 1 an sa am un bb, iar de luna trecuta am inceput stimularea ovariana cu Clostibegyt din ziua a2a pana in ziua a6a - 2 tb/zi; iar din ziua 16 timp de 2 saptamani Utrogestan 2tb/zi.Din ziua 12 pana in ziua 20 perioada cu contact sexual zilnic.
Acum sunt spre finalul perioadei de admnistrare a Utrogestanului - mai am 2 zile. Mi-am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Nu stiu daca in aceasta perioada chiar daca ramanea imsarcinata testul ar fi iesit pozitiv? Se putea? Apoi, am mari dureri de san, o tensiune la nivelul sanilor care ma chinuie. Oare din cauza Utrogestanului?
Monitorizare in aceast aperioada nu am facut intrucat medicul meu nu a fost in Bucuresti.
Voi ce ziceti?
MMSF
buna,
tensiunea sanilor poate sa fie de la utrogestan dar si semne de sarcina....daca nu mai ai rabdare cateva zile mai bine fa un betahcg in sange asa iesi din dubii mai repede!
succes si sa dea d-zeu sa fie cu ochisori
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
ok. multumesc pentru raspuns. asa ma gandem si eu, ca este prea devreme, dar stiti cum e, parca nu mai ai rabdare si nu te gandesti decat la "ce-ar fi daca ar fi?".
si durerile de sani ma gandem ca pot fi din cele 2 cauze, dar parca vroiam sa imi confirme cineva acest lucru.
aveti idee dupa oprirea Utrogestanului cam in cate zile ar trebui sa apara menstruatia?
MMSF
Mie mi-a venit la 4 zile dupa intreruperea utrogestanului. Si din pacate la mine durerile de sani au fost de la utrogestan, nu de la bebe.
mi-am cam pierdut speranta. eram increzatoare cand am inceput tratamentul, dar acum...
ai reusit pana la urma sa ramai insarcinata? ce perioada ai facut tratamentul?![]()
MMSF