Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vazut poze....pe Stefi..ce dulce este cu "ciorapei"!
Carolina...ce poze frumoase....adica fete frumoase..ce fel de gradinita este?
Felicia ..nasoala faza din parc...si noi am patit-o...asa procedeaza si americancele ...dar fara legatura cu vorbitul englezei...
Ema ti-a trecut ameteala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata
dupa ce ne-am intors de la spital alexandra s-a simtit iarasi rau, a mai vomat o data si avea din nou scaune moi. ne gandeam sa ne intoarcem cu ea la spital... dar si-a revenit, ieri dupa amiaza si in dimineata asta a fost la fel de activa ca de obicei. a intors toata casa cu fundul in sus si de data asta ma bucur

carolina - la multi ani!

pupici tuturor mamicilor si piticilor

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata
vrabiuto, sanatate multa si la cit mai multe rasturnari de casa cu fundu`n sus
andrea, negresit iti tin pumniii
olivia, pai ptr mine la psihiatru, glumeam si-atunci glumesc si-acu

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
Marcela, bine ca e ok acum Lia! sanatate multa!
Olivia hihi nu se numeste lene asta.....ci vrem sa ne bucuram nitel de viata!
Carmen, am rontait niste pizza trantita rapid in timp ce iepurele imi devora maslinele!
Andreea m tinem pumnii, cum sa nu???
Ema, ce faci, cum te simti?
pupicei tuturor si o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Neata papusicilor !!!!
o zi frumoasa va doresc !!!
ma duc la cafea ..pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dmineata, e vineri, tralalalaaaaaaa !!!

Vrabiuta - ce ne bucuram, sincer si din suflet, ca Alexandra este bine !

Amironeanu - tinem pumnii si si mie mi se pare ca Stefania seamana cu Giulia, mi-au placut toate pozele, sincer fetele noastre au echipament comun in casa (vestuta si ciorapii lungi :-)

Roxanaz - pizza aia buuuna si simplu de facut ? Ce pofta am, pupam pe Patrick mancaciosul !

Kim - subscriu la lene :-)

Noi aseara am fo` la nasi, Giulia s-a comportat exemplar, cand ii ziceam nu-nu nu punea mana (la bibelouri si farfurii), iar apoi ne-a tinut spactacol cu cunostintele ei si cu dans

O zi frumoasa, un we minunat va dorim !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, da, aia fara blat. nu e ea "pizza" da e buna de rontait! multumim de pupici, ii returnam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Tocmai ce am venit de la doctor pentru controlul periodic: Stefan are 10 kg si 81 cm (cel putin dupa masuratorile lor ca eu de cite ori l-am masurat mi-a iesit cam 76-77 cm...). In plus avem doi canini care au spart gingia, jos (eu vazusem doar unul, dar uite ca intre timp a iesit si al 2-lea).
In rest nimic notabil - ma asteptam sa-i mai fi crescut si perimetrul cranian, dar uite ca nu s-a intimplat si asta continua sa-mi dea emotii (el a avut tot timpul capul mai mic decit ar fi trebuit la virsta lui - e drept ca pina acum a crescut constant si ne-au spus sa nu ne ingrijoram daca se continua cresterea, insa...)...
Hai ca trebuie sa ma apuc de treaba - intru mai tirziu sa mai arunc un ochi!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna,din pacate nu ma simt bine.Sa fie de la tigari?adica pina se obisnuieste organismul fara nicotina sa am asa stari de moleseala?nici nu dorm bine maninc putin si des,asa uscaturi.Am si o stare de tensiune in casa,nu vorbesc cu balaurul de trei zile,astept o prietena din ro dar cred ca vin cu ea acasa cind pleaca de la noi.nu mai suport sa traiesc aici,nu am de ispasit vreo pedeapsa sunt libera sa-mi aleg modul de a trai si nu sunt obligata sa traiesc cum mi se impune.am discutat si cu balaurul si ramine sa stabilim doar conditiile separarii.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Trebuie sa o iau o pauza ca sa nu o iau razna

Marcela, ce bine ca Alexandra este bine. Pupici si de la noi!

Ema, s-ar putea sa fie de la tigari, plus ca in aceasta perioada (cind te lasi de fumat) e bine sa nu iei nici o decizie de importanta capitala. A, si niciodata nu ai spus daca-l iubesti pe balaur, pentru ca iubirea este cea mai importanta intr-o casnicie.

Roxana, cum este reteta de pizza fara blat? Vreau si eu!
Gabi, dar ai un lungan in casa. Si daca dr. spun ca este bine, iar tu vezi ca este bine si evolueaza frumos, totul va fi bine.

Si Stefi danseaza cum aude muzica, este super haioasa cand intram intr-un magazin si merge radio-ul, iar ea incepe sa danseze. A, si a invatat-o soacra-mea cand ies afara, sa stea cuminte langa usa, in colt pana inchide ea usa. Este atit de dulce, mama mea a vazut si ea si m-a rugat sa-i fac o poza, cum sta ea frumos la colt. Cum fac poza o pun pe site sa vedeti si voi. Vai ce dor imi este de ea

O zi buna, buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput