FIV 47
Raspunsuri - Pagina 14
andicu spune:
Buna dimineata!
Fetelor, va multumesc pentru urari ! Imi creste inima cand vad ce prietene am pe forum !!
diseara la 8 de-abia am programarea, sper sa fie de bine .
Urez si eu LA MULTI ANI ! celor care-si sarbatoresc azi numele, si ce mi-ati urat voi mie, acelasi lucru vi-l doresc si eu voua : sanatate, fericire si un bebe cat mai curand !!!
Un
special si
pentru Mihnea-Gabriel!!! sa creasca mare, frumos si sanatos, s-o asculte pe mamica lui si sa va bucurati de el, MOnica !!!

Vine si randul meu..
Pozele mele
Monica-Elena spune:
.
MRL endometru ca s afie bun d eimplantare trebuie sa fie peste 9.
Andicu, Danap si Zisacami va multumesc din suflet ptr urari. Asa este Dana acum un an la ora 14 primeam telefonul minune de la mama nr 2 dr Denisa Protopopescu care ma felicita ca sunt insarcinata. Acum dupa un an stau cu el in brate si nu imi vine inca sa cred ca este comoara mea draga si ca il tin in brate. Va doresc din suflet ca toate fetele de la acest capitol sa fie mamici fericite cum sunt eu acum.
Azi am numai motive de bucurie imi sarbatoresc amandoi baietii mei sotul Gabriel si comoara mea draga Mihnea - Gabriel, astazi este si hramul casei noastre adica sfantul ales la cununia religiaosa sa ne protejeze casa dar mai ales sarbatorirea zilei in care am aflat ca voi fi mamica.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
dana p. spune:
Te pup cu drag Monica si pe tine si pe puiul tau

.La Multi Ani si lui tati!!
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Moniland spune:
Romaniaau Injectiile in burtica se fac petru inhibarea hormonala, dar tu aceasta inhibare o faci prin spray nazal. Injectiile cu Puregon se vor face intramuscular, deci in sold...
Eu am luat azi a 4-a injectie de diphereline pentru inhibare in burtica si am dureri de cap iar in primele 10 min. dupa administrarea medicamentului si tulburari de vedere caci trebuie sa opresc masina pentru ca nu mai vad clar, apoi imi revin. ( injectiile nu mi le fac singura, probabil sunt mai fricoasa, le fac la spital. Las profesionistii sa se ocupe).
Si eu sunt de aceeasi parere : examenul pentru scoala de soferii sa fie dat inaintea punctiei pentru ca sa scapi de emotiile acelea si sa te concentrzi asupra altora - punctia -.
Succesc!!!
crinuta71 spune:
Andicu iti doresc „La multi ani!” . Iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la dr..
Fetelor, eu ma simt bine acum din punct de vedere fizic si sangerarea s-a oprit (a fost in cantitate mult mai scazuta decat in mod normal, eu ma asteptam sa fie invers). Ma gandesc sa-mi fac cat mai curand programarea la dr. pentru controlul de dupa FIV. Poate ca o sa fie vreun folicul pe acolo. Si luna asta am sa incerc din nou....natural. Desi nu stiu cate sanse am cu varianta aceasta, daca de ani de zile fac tratamente si nimic. Dar macar cateva zile o sa ma gandesc si eu la altceva.
Va pup pe toate 

mishi spune:
multumesc pentru urari. nici n-am smtit ca e ziua mea de nume pana pe la pranz, dupa ce am plecat de la giulesti unde numai atmosfera de sabatoare nu e!
LA MULTI ANI si din partea mea sarbatoritilor de astazi si, daca mi-aduc eu bine aminte, arhanghelul Gavril i-a adus vestea fecioarei Maria ca e insarcinata, asa ca azi e o zi buna de rugaciune pentru aducere de prunci pe lume.
eu am aflat azi ca am cam 14-15 foliculi, din care 6-7 sunt mai maricei, restul poate vor mai creste pana vineri cand voi avea punctia. azi mi-a micsorat doza de menogon la 3 fiole de la 4.
cami, eu am facut dipherelinul si menogon. dupa parerea mea ma cam indrept spre hiperstimulare si de data asta, sper sa trec cu bine de tot, sa nu intru in panica.
va iubesc pe toate!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
mishi spune:
multumesc pentru urari. nici n-am smtit ca e ziua mea de nume pana pe la pranz, dupa ce am plecat de la giulesti unde numai atmosfera de sabatoare nu e!
LA MULTI ANI si din partea mea sarbatoritilor de astazi si, daca mi-aduc eu bine aminte, arhanghelul Gavril i-a adus vestea fecioarei Maria ca e insarcinata, asa ca azi e o zi buna de rugaciune pentru aducere de prunci pe lume.
eu am aflat azi ca am cam 14-15 foliculi, din care 6-7 sunt mai maricei, restul poate vor mai creste pana vineri cand voi avea punctia. azi mi-a micsorat doza de menogon la 3 fiole de la 4.
cami, eu am facut dipherelinul si menogon. dupa parerea mea ma cam indrept spre hiperstimulare si de data asta, sper sa trec cu bine de tot, sa nu intru in panica.
va iubesc pe toate!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
Kariris spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor de astazi!!! Sa fiti sanatoase, fericite, iubite si sa vi se indeplineasca cat mai repede dorinta!
Mihnea- Gabriel, La multi ani, sa cresti mare sanatos, frumos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!!! La multi ani si "coautorului" lui Mihnea- Gabriel!!!
Monica iti doresc ca in aceasta zi cu adevarat importanta in viata ta sa fii cea mai fericita femeie si mamica!
Fetelor, am vorbit aseara cu Cecilia si este bine; a cam lasat-o rabdarea dar mai are relativ putin...si sper eu ca vom avea o veste minunata!
Va pup pe toate!
Relya spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi ! Multa, multa sanatate si noroc !

Urmaresc subiectul de ceva vreme dar pana azi nu am indraznit sa scriu pentru ca nu sunt inca hotarata daca voi face FIV sau nu. Stau alaturi de voi pentru a ma familiariza cu procedeul si sper sa ma pot decide in vreun fel.
Pana atunci tin pumnii fetelor care sunt in focuri. Sa va ajute Dumnezeu !!!!
Tot azi am comandat pe net cartea doamnei Dr. Denisa Protopopescu " Fertilizarea in vitro si reproducerea asistata ". Sper sa gasesc acolo o parte din intrebarile mele legate de FIV.
Relya
Kariris spune:
Fetelor, la rugamintea cuiva foarte drag mie, (nu va spun cine
)...am deschis eu urmatorul capitol. Asa ca dupa ce se umple aceasta pagina, poftiti la cap. 48!