Bebelusi de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Stefania, multam' mult! Intr-adevar, NAN-ul e imbogatit cu fier dar pana acum nu facea asa. Ma gandesc totusi ca de la fier ar fi, pentru ca ieri i-a dat socrela fier Hausmann.
Si pentru ca azi e mai lejer la serviciu, am bagat un ochi la "prospaturile" cu Bumbu. Tare dragalasa fetita ai! Si are o mutrita asa nevinovata si mirata in poza asta, ca m-a bufnit rasul! La fetisoara mi se pare ca seamana cu tine. Am dreptate?

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna...

Ma bucur ca sunteti bine in linii mari...

Gabitza stiu ca nu este o consolare,dar de ce-ti este frica nu prea ai cum sa scapi...Mai mare este chinul pe voi si abia cand va intelege Andrei va trebui sa aiba si el grija...Intr-un fel bine ca nu este alergie alimentara...Am o cunostiinta a caruibaiat este alergic la gluten,cu reactii din cele mai urate...Iti dai seama cat grija trebuie sa aiba parintii cu alimentatia lui...si el in final,desi mai pofteste la cele intersize ca este copil pana la urma...

Stefania mersi de intrebare,dar nu fac bine nici fizic nici psihic...Abia azi cand am fost pentru cele necesare parastasului,am realizat ca tata nu mai este si ca nu-l voi mai vedea niciodata si ma macina dorul de el...Mi-a fost frica de momentul asta si-mi este groaza ca mi-este tare greu sa traiesc fara el...Mi-a fost si mama si tata in ultimii doi ani si as avea atatea sa-i mai spun si nu pot...

Am sa intru mai tarziu,acum nu ma simt in stare...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61011" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (27)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Poze noiaici

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput