Intarcarea
Raspunsuri - Pagina 2
cl spune:
Cornelia, daca nu o intarci brusc nu o sa mai reusesti niciodata. Stiu de la puiul meu. O sa fie greu cateva zile, dar dupa aceea o sa fie totul in regula. Iti trebuie multa rabdare. De ce nu vorbesti cu pediatrul sa-ti dea un sedativ usor pentru fetita ca sa treaca mai usor de aceasta perioada? Si nu-ti mai face mustrari de constiinta. A supt destul. Multa sanatate.
Claudia si Alex
vladosmina spune:
O prietena mi-a spus sa-mi pun coji de banana pe sani, dar la mine nu a mai fost nevoie, deci nu am probat.
Cum ti-am spus m-a ajutat un sutien stamt. Poti sa te infasori peste sani cu un batic legat strans. Un timp m-am muls, putin nu mult, ca sa scad tensiunea din sani, dar mai mult rau am facut, ca in felul asta doar am intretinut lactatia.
Laura T spune:
Eu am folosit medicamentul BROMOCRIPTIN, asa se numeste la noi, nu stiu daca se gaseste si acolo.
Laura si bebitele: Bianca (3 ani si 11 luni) si Ramona (10 luni)
ungureaa spune:
Draga mea,
In primul rind felicitari pentru faptul ca ai alaptat fata atita timp, e miraculos, eu nu stiu daca apucam 6 luni la sin, caci uneori il refuza...
Se pare ca fata ta s-a obisnuit cu sinul, va trebui sa reduci alaptatul cit de treptat posibil, caci alt fel iti va fi greu, sinii dor cind sint plini. Deci ceea ce as spune este sa-i reduci o masa pe saptamina pina ajungi ca nu o mai alaptezi deloc. Deci o saptamina sa spunem ca-i reduci masa de dimineata, apoi cealalta saptamina masa de prinz...si asa mai departe. Sper sa mearga !
Mult succes si felicitari pentru faptul ca ai alaptat-o asa de mult !
Adina si Gabriel