Bebelusi de martie - aprilie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mamacita URAAAAAAAA!!!!!!!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

mihaela agh: ma bucur ca este si o ieseanca fiindca eram singura pe aici! am vazut pozele dariei care este o scumpa! poate o sa il placa pe David al meu! cine stie?
cum va spuneam fetelor cu noptile nedormite din cauza celor 4 dinti. au iesit 3 si mai avem unul! este nervos si mofturos dar mai apuc sa dorm si eu noaptea. deci in total avem doi dinti jos si 3 sus adica 5 dinti!!! si asta inainte de 7 luni. tot o intreb pe cumnata mea care e stomatolog:" mai am mult de chinuit? nu mai face o pauza?"
va las si sper sa scrieti in continuare la fel de mult. dar de bine, sa dea Domnul si sa auzim numai de progrese. noi il asteptam pe tati care vine in tara peste o luna si avem emotii referitor la reactia bebeului fata de tati!!
pupici la mamici!
Cenia si David 09.04.2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=b4d6&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

multumim de raspunsuri.
Am fost pana la cimitir,am aprins lumanari si-am dus flori.Apoi ne-am luat cu toate cele,prin casa.
O sa citesc ce-ati postat si sper sa ma lase bb sa raspund.
andira eu am 3 prenume: Daria Evelin Cristina.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela agh spune:

Cenia si eu ma bucur ca mai e cineva din Iasi desi, dupa cum vad, aici nu ai cum sa te simti singura. Fetele sunt aproape!

Mihaela si Daria (25.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita Super!!! Ma bucur tare mult ca a fost alarma falsa. Eu, sincera sa fiu, eram foarte increzatoare ca e alarma falsa, dar in locul tau fireste ca as fi avut un morcov mare... lui Alexut si sa-l vezi odata dintos!

Anca Micaela Imi pare rau de patania ta, te inteleg foarte bine, si a mea e foarte asemanatoare, in sensul ca acum as sti ce trebuia sa fac ca sa pastrez sarcina. Atunci n-am stiut si medicul nu m-a ajutat deloc. Asta e, nu mai putem schimba nimic. Eu sunt fericita ca am reusit sa am doi copii, cand incercam fara succes luna dupa luna, ma gandeam ca-s pedepsita si nu o sa mai pot ramane insarcinata vreodata fiindca nu merit... bine ca n-a fost asa.
Ema sta bine la capitolul lactate, nu ai de ce sa-ti faci griji.

Gabrianah si Mariuca e inebunita dupa teatru si roluri si tot cu bunica se joaca cel mai mult Eu, recunosc, nu prea mai am rabdare. Ce face Gabriel? Mai tuseste? Sper ca nu!

Marox Zi libera fiindca e Ziua Tuturor Mortilor ?!?! Asta numai in Franta se putea! Nu-i rau. Multumesc ca-mi porti de grija

Coco Ioana mananca chiar mai bine carnea de vitel decat pe cea de pui (o fi genetic , si eu tot asa). De obicei iau vitel sau manzat, de vitel am luat si asa zise "snitele" - felii de carne din pulpa, dar de manzat doar muschi. E drept ca-i scump.
Eu zic sa lasi hardul cum e, investeste intr-un inscriptor de cd-uri sau de dvd-uri si salveaza pozele pe discuri sa-ti faci sotul fericit.

Cenia Ce de dintisori are David! Ioana inca nu are nici unul. Da' asteptam, ce sa facem Nu te ingrijora prea tare in legatura cu intalnirea David-tati, o sa-l accepte in cateva ore. Ioana avea vreo 5 luni cand sotul meu a plecat doar 2 saptamani si tot nu mai stia cine e si ce vrea cand s-a intors Sa-l ia usurel sa-l inveseleasca si se imprietensc ei repede.

Zuzunaki Microbisto ma bucur ca ai revenit! Aveai dreptate, da' noi nu stiam tot atunci si tu erai tare agresiva

Raluk multumim ca ne trimiti mereu o vorba sau un Esti o draguta!
Ioana o zi n-are nimic si a doua zi iar tuseste si haraie pana pe la 2-3 dupa-amiaza. Nu stiu ce sa mai cred, astept sa vad, miercurea viitoare merg la medicover iar si facem si analize si teste de alergii.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, ma bucur mult ca nu-s probleme!!lui Alex. Indraznesc sa te intreb si eu ceva?! Am probleme cu o masea, ieri am fost la stomatolog si a tre' sa-mi faca opturatie pe canal, ceea ce a necesitat anestezie. I-am spus dr. stomatolog(merg la el de 7 ani) ca inca alaptez si mi-a spus ca nu-i nici o problema, ca doza este ff mica. Tu fiind medic anestezist, stii exact ce influenta are anestezia in cazul alaptarii. Intrebarea mea: pot exista consecinte?? 3 ore dupa anestezie am evitat sa-l las la san. Dar maine tre' sa merg din nou sa-mi puna plomba si ..iar anestezie. THX!!

rrox, si noi suntem stirbiDe cateva zile se tot trezeste noaptea plangand si nu ma lasa sa-l ating deloc la guritza. Tot astep sa apara dintisor, dar se lasa asteptat.

Anca Micaela, eu am citi ca bebelushii peste 6 luni, daca au 3 mese solide pe zi, cantitatea necesara de lapte este de 400-600 ml.

adesana, ariadnabr, vazut noile pozici! Vazut frumoasele
coco, vazut si hipiotu'

Sonia, Rada, Beny, la multi ani!! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

hehe,rox,
si la noi tot de-aia a fost liber azi
revin,atasez pozicile acum

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Rrox, mea culpa, dau informatii gresite pe forum: astazi e Toussaint, Ziua Tuturor Sfintilor, miine e a mortilor si nu e libera! In schimb astazi se merge la cimitir cu flori.

Zuzunaki, de ce nu, poate ne intilnim la Eurodisney intr-o zi. Poate vin si celelalte fete din zona, Danna_J, Valenka, An-k, Gabrianah, Alessia...ce ziceti? Strasbourg-ul e un oras superb. Ati avut ocazia sa vizitati Colmar? Sau oraselele de pe "Drumul vinului" ("La route de vins"): Riquewihr, Ribeauvillé si altele pe care nu mi le mai amintesc. Acuma e perioada interesanta. Uite un site:
http://www.alsace-route-des-vins.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc zuzunaki,adseana,rrox,andruzza,coco pentru bucuria exprimata.
sa va spun cum ne-a rasplatit Alexut pentru ca incercam sa frizam perfectiunea la temele pentru parinti?I-a iesit un dintisooor!Incisivul central inferior stang.Nu stiam ce are ta-su de urla din sufragerie"maaaami,vino repedeee!",de s-a speriat si copilu'
zuzunaki,ce plimbareata esti,eu sunt comoda la deplasari,dar imi place sa citesc de plimbareti si sa le vad pozele;acusica,acusica...
andruzza,intr-adevar doza de anestezic care ajunge in lapte este mica,daca nu exagereaza stomatologul,si 3 ore au fost o pauza suficienta.E vorba de acelasi anestezic ca in calgel sau alte geluri pentru dintisori.
cenia,m-ati uimit:ce de diiinti!Bravo voua,pre(a)cocilor!
daria,mie imi place numele tau si se potriveste cu persoanaSi eu si sotul insa,care avem cate doua prenume,am optat pentru Alex pentru unul singur,pentru ca,oricat de frumos suna in acte,rar se foloseste un al doilea prenume uzual si mai deloc al treilea.
Ce frumos ca aveti o zi in care sa-i cinstiti si sa-i inviati din amintiri pe cei ce nu mai sunt,chiar sensibil,la fel ca si-n occident...

Fetelor,eu nu ma las,poate-mi raspunde si mie cineva,ca tot postai cu albastru intrebarea,asa ca o reiau: cat orez le dati pe zi?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Apropos de uitat,demult,de cand am vazut pozele tale,valenka,tot vreau sa-ti spun ca locuiti intr-o zona superba,pitoreasca din ce-am reusit sa vad,iar plimbarile de care spui,in padure,mi se par de basm si suna atat de diferit fata de prafuitele si urbanele noastre parcuri...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput