Bebelusi de martie - aprilie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

An-k - maica iti multumeste si te cu drag! (stai linistita, mi-am imaginat "m"-ul)
Nu mi-ai zis cum a ramas cu bb2, v-ati apucat de treaba?

Danuta, voi cum stati la capitolul asta?

Adseana - am fost gand la gand cu stralucitoarea Rrox , si eu vroiam sa-ti spun de jucariile de plus, dar m-am gandit ca trebuie sa stii...asa ca am renuntat

Rrox - mi-ai dat o idee cu Codrin... ma mai gandesc... desi poate ne oprim si noi din cautari peste 2 luni
Ca daca e sa fie fetita o s-o cheme Oana... si inca cumva, dar sper sa fim mai "zgarciti" de data asta.
Initial, pe Irina trebuia sa o cheme Irina Andreea, apoi Irina Mara, pana cand mi-a facut mama capul calendar ca sa nu cumva sa-i pun Mara, ca ei nu-i place. Iar eu, copil influentabil si care tine foarte mult la parerile mamei, am renuntat si m-am trezit eu cu Ana-Maria, si Irina cu 3 nume, ca tiganii.
Asta e, intre timp m-am lecuit si sunt mai cu capul pe umeri, asta de cand am facut 30 de ani, mai ales, hi hi....

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Andira, am eu un obicei de-a nu-mi reciti mesajele si cand vad ce iese cateodata... scuze

despre nume... aici copii au vreo 3-4 nume mai toti, cel folosit apoi al nasilor si eventual al vreunui bunic, pe al meu il cheama Hugo Desire Louis, asa ca nu-i bai ca Irina are mai multe nume- se poarta, apoi cand mai creste poate alege:)
pupici

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

An-k - stai linistita, m-am amuzat de ce a iesit...
Merci ca incerci sa ma linistesti cu numele, oricum e comisa...

Si tot nu mi-ai zis de bb. Vezi, eu sunt incapatanata...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ufff,m-ati facut sa devin maratonista la cititDe dimineata ma straduiesc sa va raspund,dar nu mai ajung...Si suntem intr-o dispozitie de zile mari,diagnosticul a fost"asimetrie constitutionala",deci copil sanatos,putin cam stramb din fabricatie,seamana cu mamica luiPentru cine m-a intrebat(parca ellinia),nu am fost la pediatru,ci la neurolog infantil,prof.dr.sanda Magurean si ne-a vazut si sefa ei de lucrari,o draguta si o desteapta,dr.Craiu,pe care a topit-o Alexut cu bulanasele lui,uitase sa-l mai si examinezeLa oftalmo am fost la o colega de liceu,mai mare ca mine,care fusese sef de promotie iar acum e oftalmolog in Buc la o superclinica,mi-a placut acolo,Medlife,pe Calea Grivitei.E draguta(dr.Silvia Apostol)si rabdatoare cu bbii si mi-a zis si ea ca totul e normal.I-a facut si fund de ochi,m-a reexaminat si pe mine(caci mai fusesem la ea,asta-i alta poveste,v-o spun eu odata)si amandoi suntem ok.Deci multumim de sprijin la toata lumea,dariei si zuzukului dublu(scuze ca n-am mai ajuns pe mess),caci vestile sunt excelente.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Mamacita, te-am luat cu 9 secunde!!
Bravoooo!! si pupici pentru o mamica optimista si care nu se da batuta, si unui grasunel dulce!!
Felicitari si ne bucuram din inima!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna mamicilor,

Abia am reusit sa citesc din urma si am avut un sentiment tare neplacut cand am vazut la ce discutii s-a ajuns. Eu, de felul meu, sunt o fire destul de "pacifista" si, de data asta, evit sa ma pronunt in vreun fel referitor la aceste discutii. Adevarul este ca sunt atat de satula de scandalurile iscate aiurea (in tramvai, autobuz, la servici, pe strada, etc..). Nu ma pot desparti de acest forum (desi nu am timp liber prea mult), tocmai pentru ca aici am intalnit niste persoane minunate, de care ma simt legata. Sper sa nu mai existe scandaluri din astea, in definitiv principalul lucru care ne leaga este dragostea fata de micutii nostri si pe acest subiect avem atatea lucruri interesante sa ne spunem.

In alta ordine de idei, am cam tras saptamana asta cu Victor (are o laringita acuta) care a debutat cam de vineri. Nu a avut probleme cu respiratia doar ca tusea (rar, ce-i drept) dar o tuse latratoare si era cam ragusit. Asa ca ieri am fost la dr. si acum suntem pe tratament. Binenteles ca si eu iarasi sunt racita (n-am mai patit niciodata ca anul asta) cred ca mi-a scazut imunitatea. Si, ca de obicei, speram sa nu-i dam Evei. Asa ca toata ziua incerc sa-i amintesc lui Victor sa evite sa stea in preajma Evei, eu ma tot feresc sa stau prea aproape de ea, noptile nu prea am reusit sa dorm din cauza lui Victor, iar nervii imi sunt "prastie"...

Ariadna si Adseana, v-am admirat fetitele. Sunt niste scumpe! Sonia e teribila in costumasul portocaliu, iar Alexandra pare atat de multumita intre jucarii. Adseana, nici nu zici ca Alexandra nu are pofta de mancare. Arata foarte bine dezvoltata.

Rrox, sper sa nu mai incepeti cu tusea. Poate azi a fost un episod trecator. Multa sanatate!

Mamacita, ce-ai facut la Bucuresti? Speram ca aveti vesti bune!

Ellinia si eu l-as mai lasa o zi pe regim. Oricum mare atentie cand ii re-introduci laptele (mie mi-a recomandat pediatru cand Victor a facut o enterocolita urata sa il introduc treptat in mucilagiu de orez). Si mai evita cartofii (care sunt destul de periculosi ) vreo 3 zile. Sanatate multa!

Am mai pus si noi ceva poze recente. In albumele august-septembrie si octombrie.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela agh spune:

Rrox3 multumesc de sfat. Cred ca maine am sa incep si eu sa-i dau ou. apoi, cu ficatelul, mai vedem noi... mai tarziu, peste vreo luna, avem timp.

Mihaela si Daria (25.04.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela101/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Mamacita, ma bucur tare mult de vestile bune! Asimetria asta cred ca o avem cu totii (la unii mai vizibila la altii nu). Cand era Victor micut si il analizam pe toate partile si mie mi s-a parut ca are un pic de asimetrie. Am ajuns la dr., care ne-a zis ca la majoritatea copiilor se observa asta si devine insesizabila cand mai cresc. Am avut o perioada cand studiam "cu lupa" fiecare copil intalnit si m-am convins ca dr. are dreptate. Uitasem de intamplarea asta... Pupici multi lui Alexut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

Salut fetelor si bebe mici!

Sper din toata inima sa dispara toate rautatile din acest forum...eu una tin la voi exact ca la surioara mea si ca la nicola...mi-ati fost alaturi cand eram insarcina si nu puteam dormi ...mi-ati fost alaturi atunci cand am avut probleme in primele saptamani cu nicola acasa si imi sunteti si acum alaturi....ii voi povesti si nicolei de acest forum...nu imi doresc sa vad ca atmosfera se va strica...nici eu nu am fost foarte activa...se vede la nr de mesaje,dar am citit mereu ce ati scris .....

Am vazut ca discutati de amintiri din copilarie....sa va spun si eu....bunica mea ...cea mai buna femeie din lume pe care o voi cinsti peste ani ....implineste 80 de ani sambata asta...m-a crescut de la 4 luni pana la anii de scoala,am petrecut toate vacantele cu ea....cea mai dulce amintire o am din zilele de iarna ale sarbatorii de craciun cu brad in casa cu foc in soba ,cu mancaruri facute impreuna cu ea ,cu caldura sufleteasca si multa,multa dragoste....o iubesc si acum la fel ca pe mama...a fost o femeie si este o femeie cum rar intalnesti si mi-as dori sa ajung macar 20 % din ce este ea...

Am vrut doar sa va povestesc ce mult ma bucur ca exista ea si ce mult ma bucur ca inca ma iubeste.....e o idee tare inteleapta aceasta cu amintirile,nu mai retin cine a adus in discutie...

Sa va spun si de nicola ...mare smechera ,numai cu mami,in sus in jos si pe oriunde....da mami inca mai poate...

Salut toate fetele inca o data...roxx pupi lui ioana,mamacita,ce face alex?daria ...si eu ma chinui sa incep cu ficatelul....si tuturor celorlate fete pupici multi ...

Va urez sa aveti o noapte calma ,linistita si sa va amintiti de clipele frumoase de sarbatori care se apropie cu viteza...va dati seama cum vor reactiona bebii nostri la bradut,la mos craciun....o,doamne ce poate fi mai frumos?

ralu si nicola mica(26.03.2005)
www.rraluca.photosite.com
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10723;116/st/20050326/n/NICOLA+ADRIANA/k/fb18/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

imi dorm baietii de amiaza. mi-i un pic ciudat sa zic "baietii", si sa realizez ca am doi!! nicioadta nu m-am vazut ca mama de baieti :) dar acum nu i-as schimba pe nimic ! intre timp am invatat sa joc fotbal, sa sar prin baltoace, sa culeg betze de peste tot , conuri de brad , ghinde si pietre :)
la capitolul "lupte" stau mai prost :)lui nathan ii place sa inventam noi teatru de jucarii , s-ar juca intr-una asa. avem mare succes cu pompierii, gunoierii, politia,santierul sau de-a cabinetul veterinar sau gradina zoologica ( asta ii preferata acum). intr-o zi cind era mama la noi, aud din camera cum cintau de zor " la multi ani" mai mult mama, ca nati nu prea stia. el daor imi zicea entuziasmat aproape fara glas, ca ce bucurie! puiutul de foca isi serbeaza ziua de nastere!! si in jurul unei farfurii de biscuitii erau puse ( ca la adapat) toate animalutele :)

mai nou si gabriel e atras ca un magnet de jucarioarele lui nati, nu il mai intereseaza astea de bebei!

fetelor, mi-au placut amintirile voastre frumoase cu mamele.

imi amintesc ca intr-o seara inainte de culcare pe cind aveam cam 4 ani(tata era in degegatie) . eu aveam o pijama de de flanela cu ratzuste galbene, si mama se pregatea sa isi ia o camasa de noapte lunga, albastra, cu un fluture gigantic portocaliu aplicat pe piept.si ia mama cariocile, sa coloram, si numai ce vad ca incepe sa coloreze fluturele de pe pijama, cu tot felul de linii, dungi si cerculetze. am lucrat serios in seara aia, iar mie mi se parea cea mai frumoasa pijama din lume!asta dupa ce mi-a trecut impresia ca savirsim un sacrilegiu colorind-o !

va las cu drag acum ca mi s-au trezit baietii amindoi deodata:)

Mergi la inceput