Bebelusi de martie - aprilie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Prima amintire din copilarie...hmmm...cred ca aveam cam 2-3 ani si eram in sat la bunicii din partea mamei (care au murit demuult, aveam doar 4 ani cand s-au prapadit)...si eu dormeam cu o bucata din camasa de noapte a mamei, pe care am uitat-o acasa...si mama imi zicea noaptea in pat sa o tin de haine, dar eu nu si nu, vroiam bucatica mea favorita si cand am ajuns acasa am rascolit toata camera dupa ea, dar nu am mai gasit-o, "au dus-o tiganii", si asa...de atunci dorm singura, fara alte cele

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, am facut album nou cu Alexandra la 6 luni jumate...ca deh...daca tot ii facem atatea poze, sa o vada lumea, nu?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Mamacita cum a fost ieri la Bucuresti?Sper ca totul e OK cu Alex!

Daria si eu ii dau ficat, dar mai rar...si il fierb impreuna cu legumele, mult!

Ellinia cum e Stefan?

ALICIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ariadna si Adseana - am vazut pozicile si mi-au placut tare mult!!
Sonia e tare expresiva iar Alexandra e dulce foc dormind in brate la mami!!
fetitelor!

Rrox - ca mai intotdeauna ne potrivim la pareri ... da, nici eu nu stiu daca o sa se materializeze dorinta asta, dar mi-ar place sa adopt un bebe...
Multumesc pt urare, iti spun maine cum a fost si ce-a zis.

Daria - nici eu nu stiu ce sa-ti spun de ficatel, dar pediatra noastra nu ne-a zis nici un cuvant de ficatel. Asa ca eu il ignor.
E drept insa ca nici pui nu i-am dat inca, dar cred ca ma duc azi sa cumpar, e cazul sa-i mai schimb meniul copilului, deja da semne de plictiseala...

Amintiri cu mama...imi aduc aminte cum ma strangea in brate tare cand eram mica, si ma acoperea cu sarutari - cam cum fac eu cu Irina acum, de zice Ionut ca o "albesc"...
Nu prea ma dadeam in vant dupa asemenea manifestari de iubire cand eram mica, deh, ma dadeam ca sunt mare, dar acum imi lipsesc... acum chiar sunt mare...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

asa mai Adseana ca ne-am luat cu comentariile si am uitat sa uram la multi ani....

La multi ani!!!! pentru Alicia - Caramella si Sylvia Eloise - Mary-Jane.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

eu i-am dat lui Alex ficatel, dar sa zic cam o data la o saptamana jumate...

in schimb nu i-am dat carnita de vitel si de peste pana acum.... trebuie sa iau masuri...

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

merci fetelor!
V-am scris un mesaj lung,in care v-am nominalizat pe toate,dar nu eram logata.
rrox fetele ziceau ca are nitrati spanacul si de aia nu e bun. Dar daca-i dau 15 legume(evident,alternez!),e ok,nu? Cum e Ioana astazi? A venit vantul schimbarilor la frumusica?Ce pitoresc ai invatat zilele sapt!
danna,adsena,andira merci
adsena cat de rar ii dai? Alexandra e o frumoasa! Si ce multe jucarii are!
danna ce cantitate sa dau? 25 g? Daca fierb 45 min- 1 ora, e ok?
andira baietel vei avea! Radu si Tudor imi placeau si mie. Numai ca nu am ales singura. Am fi vrut Noel(chiar daca inseamna Craciun in fr,ne placea exasperant de mult!)- dar poporul nostru l-ar fi strigat Noiel,si,de aici Noie...Am optat pt Brien, care inseamna, in celta,puternic.Ni s-a parut stralucitor.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ninocikap - stii ca eu cer pareri in dublu exemplar (cel putin)..
Dr de familie mi-a zis sa nu-i dau carne de vitel pt ca ii solicita ficatul, si nu acum, dar mai incolo, dupa 25-30 ani, e posibil sa aiba probleme.
Pediatra in schimb mi-a zis ca pot sa-i dau.

Ca atare...am decis sa nu-i dau decat pui pana la un an!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Daria am uitat sa spun ca eu pun ficatelul cu vreo ora inainte sa il fierb in lapte dulce.

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Daria, e suficient 25 gr si da, e destul daca il fierbi 45 de minute, poate putin cam mult ca e fragil, insa pentru mai multa siguranta e ok. Eu nu i-am dat Sarei inca si o sa astept pana la 8 luni.micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput