Aspirante optimiste (162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata la toata lumea.

Azi am o verva de speriat, desi motive speciale nu am. Doar faptul ca ma duc maine la eco, desi habar nu am daca nu o fi prea tarziu. Pot sa va zic ca m-am monitorizat de 3 zile incoace (ce mult!!!!) si am urm. valori: 36,9; 36,5; 36,4. Nu stiu sa interpretez aceste rezultate f. bine, doar ca atunci cand urca cu 4-5 zecimi de grad are loc ovulatia. Habar nu am. Sunt novice tare in alde astea.

Pupici la toata lumea (nu ma prea pricep sa folosesc pictogramele... sorry)

Trebuie sa avem incredere. Cineva, acolo sus, ne iubeste. Fie si numai pentru faptul ca avem atat de multe de oferit.

O zi super la voi toate.

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata. tumpilina..ai dormit bine?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

neata la toate fetele
martha mai lasa o zi max 2, acum depinde si cand se produce ovulatie, fiinca e bine dupa hsg sa ai o activitate intensa.se zice ar ar fi sansele mai mari.
eu dupa prima hsg nu am stiu, mai ales ca-mi spusese dr ca nu e indicat din cauza radiatiilor de la radiograf.dupa a doua stiu ca la cateva ore duoa am avut niste dureri groaznice nu puteam nici macar in pat sa stau cum trebuie , cum ma miscam, cum ma apucau durerile
.oricum au trecut.
tabi pe mie ma enerveaza temperaturile astea, eu sunt adepta ecografiilor.in a cata zi esti?cel mai bine la eco iti va spune daca s-a produs sau nu ovulatia sau e pe cele de a se produce
mirelus aiurea, de unde atata somn.la 1 eu vb la si la 2 inca nu aveam somn

o zi buna va urez

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele!
Ancuta, sa iti traiasca fina si ma bucur ca ai revenit printre noi.

Va pupic dulce pe toate, ma duc sa imi termin treaba repede ca sa ma intorc la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata dragutzelor, sper sa aveti o zi buna!

Georgic, tumpi, MirelaV, tabi, simo, Anca Wish, si toate celelalte

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

'neata fetelor, cam tarzie la mine!
Tumpi, cand ma gandesc ce ne mai chinuim sa suportam atatea interventii, tot felul de investigatii si analize iar altele fac copii asa usor...parca cu cat trecem prin mai multe nesanse cu atat ne dorim mai mult
Eu am inteles trebuie sa mai astept, la mine e abia ziua 9-a

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

tumpi: nu stiu in a cata zi de la cm sunt, pt. ca la mine e ceva ciudat. Vin cateva pete rozalii, apoi 1-2 zile curge sange dar f. putin si abia mai apoi vine normal, si ma tine 4-5 zile. Nu stiu niciodata care sa consider prima zi. Oricum maine merg la eco la Bucuresti. As face eco de monitorizare, dar ar insemna sa lucrez cu 2 dr.: unul aici, la mine, pt. monitorizare, si unul la Buc., lucru pe care nu il agreez. Vreau sa merg pe mana unui sg. medic. Oricum, maine ma vad pt. prima oara cu dna. dr. si o sa vad ce imi sugereaza.

Salutari la toate fetele si asteptam numai vesti bune.

Pupicei

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

io-s mai intepenita de spate decat eram ieri...intr-un cuvant..m-am ramolit de tot..vreau acasa in pat..
laurici..pup back la fata
vale..ce-nvarti?
pupik restul fetelor

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Tabiti-am spus ca prima zi o consideri mari cand au inceput scurgerile in toata regula.mie de ex daca imi curcge ceva ceva cap pe la prnz sa zcem ora 5, dar scurgerile incep noaptea, adica dim ma trezesc cu uratii pe cam, consider prima zi, cea in care dim a inceput cu avalansa.
martha asa e suntem puse la grele incercari, dar asta e viata, tb sa o luam ca atare.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

tumpi: in cazul in care consider marti prima zi (asa cum a facut si asistenta care m-a programat), azi ar fi a 10-a zi. Nu stiu care ar fi simpotemele pt. ovulatie, ca la mine totul e la fel. Nu am dureri de sani, nu resusesc sa sa-mi "analize" mucusul etc etc. Ce mai, sunt o incepatoare, dar sunt plina de speranta (pana la proba contrarie). O sa ma mai luminez eu citind pe aici.

Merci de sfat si de intelegere

Kisses, Tabi

Mergi la inceput