Bebelusi de iulie-august 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
corbioana spune:
Mamini 2 nopti la rand m-a durut de ma tavaleram pe jos si am luat nurofen forte si cu o noapte inainte o fiola de ketonal ca nu mai puteam. Pt raceala (daca e) iau intr-adevar doar paracetamol. M-am gandit si eu fie ca am racit si eu, fie de la aspiratorul ala la dentist ca a inceput cu o racaiala asa jenanta si acum vad ca se lasa cu harcaiala si usor nas infundat la naiba...Daa mi-a facut acolo pe loc radiografie re aditai gaura sub plomba ca mi-a si aratat-o urata de tot si cand a inceput s-o curete sa scoata din plomba mirosea crunt deci era dusa rau de tot. Merci mult de raspuns.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
ZenaO spune:
Salut fetele!
Da, Simonici e nasol cu parul, dar parca nu-mi mai cade asa mult.
Fetelor voua ce va mai fac burtihanele dupa cezariana, a mea arata ca o sarcina de 4-5 luni si la ecografie mi-a zis ca uterul e in pozitia de dinainte de nastere, deci am grasime.
Ieri m-au apucat depresiile ca aveam intalnire cu sotul meu (am facut 2 ani de casatorie) si am vrut sa fiu si eu dama bine, dar nu mi-a iesit ca nu am cu ce sa ma imbrac, inca nu ma incap hainele si umblu tot in alea de gravida. Aveti aceeasi problema sau sunt singura burtoasa?
Irda, nu stiu cat de sterile raman biberoanele, eu le tin in bucatarie pe un prosop si acoperite tot cu fasa sterila mare, dar n-am avut nici o problema pana acum. Le sterilizez la microunde cate 6 deodata, dupa folosire le spal doar cu apa calda de la robinet si apoi le pun direct in sterilizator. Ceaiul il tin si toata ziua, numai ca il incazesc putin inainte sa-i dau.
Ella, frumoasa Paula, sa-ti traiasca.
Acusor, ceaiul de musetel la Matei nu a functionat, e foarte amar si nu i-a placut deloc.
La multi ani Ingrid si Biba!
Va las ca e marait!
Zina si bb Matei 11 aug '05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
Ella2000 spune:
Monica Elena, multumesc pentru apreciere! .Voi cum sunteti cu gatutul lui Mihnea?
Emaime, Anis pupici si sa creasca mare fetele!!!!!!
Tia, gasesc si la farmacie sau la plafar?
Acusor, musetelul functioneaza la Paula ptr ca sa faca kk! dar 50 ml altfel nu.
fetele cu problemele cu piciorul eu stiu ca betadina e OK!
cu maselele fetelor sa va faceti bine ca e crunta durerea asta!
Corbiona,sa creasca mare Andreea!
Ella 2000 si printesele ei: Paula si Iulia
anis spune:
Gata am cantarit-o si eu pe Ingrid, are la 3 luni 5.630 si 64cm...Mie mi se pare cam lunga..daca ma uit in lista vad lungimea asta la 4 luni.O fac manechin gata...Cat despre greutate ,nu ma m-ai stresez, ea a luat in fiecare luna cam 900 de g...acum a luat 820...eu zic ca e ok si fiecare copil are ritmul lui.
Mi-a venit o idee...sa fac un site cu toti bebelusii de iulie-august..o sa dureze ceva, avand in vedere ca am timp liber putin,dar eu zic ca merita.Ce ziceti?Daca sunteti de acord, sa-mi trimiteti o poza sau cateva cele mai semnificative cu bebelusul vostru ,plus cateva cuvinte etc..
Mi-am pus rivanol la picior...mi-a amortiti tot piciorul, cred ca ajung ca, simona la dr, mai mult ca sigur.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ella2000 spune:
ZenaO, te inteleg perfect cu imbracatul...lasa , nu fi trista ca ne facem noi iarasi sexy!
LA MULTI ANI ! sa fiti fericiti si sanatosi sa cresteti bb!
Delia_Grozav, ma bucur ca v-a priit "zama" de cartofi!
Ella2000 si printesele ei: Paula si Iulia
truli-luli spune:
Buna fetelor si un pt toti bebicii ca tare dulci si frumosi sunt!
Eu sunt tare necajita. De 2 zile am inceput sa ii dau bebitei mele Nan1 . Cred ca din cauza oboselii care s-a acumulat laptelke meu a scazut chiar daca beau in continuare ceai de fenicul anason si chimen. De 3 zile iau si Galactoguil dar nu vad vreo imbunatatire. Ea a fost cam agitata in ultimul timp si nu stiam de ce. Pana la urma fata mea cred ca suferea de foame si nebuna de maica-sa nu stia Imi vine sa urlu de necaz cand ma gandesc la asta (pe langa dozele zdravene de bocit pe care le-am tras deja)
Si colac peste pupaza fata mea de cand i-am dat la biberon nu mai vrea sanul de nici o culoare Doar noaptea si dimineata cand sanii sunt mai plini si ea e mai adormita reusesc sa o fac sa suga. Altfel se pune pe un plans is se arcuieste de spate ca sa scape de la san de parca ar fi cu lesie nu cu lapte, zau asa . Si sunt tare necajita.
Fetelor care le dati si san si completare, cum faceti sa le accepte pe amandoua????
Eu sunt tare nedumerita pt ca pana acum era obisnuita cu biberonul pt ca ii dadeam ceai, dar nu aveam probleme cu sanii, sugea fara grija. Dar acum? Ce sa fac?
cami si ANA 17.08.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
Tia spune:
quote:
Originally posted by Ella2000
Tia, gasesc si la farmacie sau la plafar? fenicul? la plafar
Alexandru (14 iulie 2005)
andre_ea spune:
La multi ani, Oana, nora mea!
La multi ani, Ingrid!
La muti ani, Simina!
Cami, ai o fetita cu personalitate. S-a prins ea ca laptele poate veni si fara prea mare efort si de aia nu mai vrea. Cat nu i-ai dat decat ceai cu biberonul sugea la san pentru ca stia ca fiecare lichid vine cu alt tip de recipient. O solutie nu am. Tudor nu vrea bibe.
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
truli-luli spune:
Andreea multumewsc pt raspuns. Eu ma chinui si acum rau de tot ca incepe sa tipe ca din gura de sarpe doarc cand o iau sa o apropii de san. E ceva de groaza. Si mie imi vine sa urlu de necaz ca sanii mei sunt super plini de lapte si ea nu vrea nisi sa se apropie de ei.
cami si ANA 17.08.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
mamini spune:
Zina, si aici burta...tare urita! si imi cade parul, voi fi in curind ca un barbat cazut, la 60 de ani-chelie si burdihan.
Ella, despre cercei noi am avut aici multe discutii. aici fetitele nu au cercei, iar fetita mea va fi oricum diferita, sa mai aiba si cercei o sa fie si mai si. principiul pt care aici nu se pun cercelusi la copii e acelasi pe care l-a invocat si Gabi- nu "maltrateaza" fetitele. cind sunt suficient de mari si doresc, le fac gauri in urechi- de obicei la prima comuniune, la 11 ani, sau la 14. m-am tot gindit si nu-i voi face acum, desi mie imi plac fetitele cu cercelusi.
M