Din Republica Moldova cine mai e?(partea 9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Maaama, nu mai vorbiti de mancare ca va ingrasati daca faceti toate bunataturile alea.#10;Sa ma plang si eu, na. Azi sotie harnica si vrednica se sunt m-am apucat si am facut o musaca de vinete cu carne. Mi-a luat ceva timp si eram asa incantata ca miroase bine si cand colo sotul meu cica: " El nu are chef de musaca..." Sa mori de ciuda nu alta..Cica mananca maine. SA vedem, ca nu mai fac alta mancare pana nu mananca asta( sunt rea, aa?)#10;#10;In alta ordine de idei, unde s-a pierdut Alina si Corina?#10;#10;LUCIA, cum asa tie ti-e lene? Pai si noi care ne mai umpleam de harnicie de la tine? ce facem acuma?Noroc de Natalia care mai intra p-aici sa ne faca de rusine cu tot ce gateste ea acolo#10;#10;RODICA si noi trecem prin perioada asemanatoare. Amelia are 2 dinti inca de la 8 luni. Pana acuma nimic si acuma ma capiaza ca doarme tare rau noaptea. La noi ca sa fie tacamul complet, mai are si diaree... Lasa ca trecem noi peste toate, ce sa facem?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetele ,
am vazut ca vorbeati de carti ..eu de mult caut Alchimistul si nu am dat de el in rom sau engl. daca are cineva ,macar si in rusa va rog frumos aruncati cu linck-ul in mine .Eu tocmai am terminat ieri memoriile unei geisha ,o carte de nota 10 as zice eu .

in rest noi sintem bine ,ne chinuim si noi cu dintii ca si ceilalti copilasi .
Eu am inceput terapia si mi-au dat de facut exercitii de 3 ori pe zi .
Natalia cum se face ca eu nu pot vedea receta ta ? e scrisa cumva in rusa ?
cornelia ai citi Codul lui Da Vinci ?
pupici si multa sanatate .

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna la toti!!!

Da ce gustos miroaaaaaase pe aici. Pozele cu blinele sunt super si provoaca o pofta nebuna .

Noi suntem ok. Numai ca se chinuie dintii cei doi de sus sa apara si fac mari probleme. Nu prea dormim noaptea din aceasta cauza.
Am inceput mai intensiv cu diversificarea. Vroiam sa va intreb daca prepara cineva brinzica pu bb cum o face. De asemenea si iaurtul.

Alina (Davina) vroiam sa te intreb (ca ma rog suntem ambele pe acelasi continent) ce fel de brinzica si iaurt i-ai dat puiutului (denumirea daca se poate).

Pupici la toti si o zi buna in continuare (dar eu ma duc la culcare ca tare imi e somn, si sper ca noaptea asta Lucian va dormi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Salut

Indr-adevar e un miros pe aici pe la noi la basarabence, de-ti vine sa gatesti...

Davina, uite link-urile directe la Paulo Coelho:
1. www.top100.mafia.ru/library/BOOK/RUSSIAN/AUTHOR/PAULO%20COELHO/" target="_blank">http://www.top100.mafia.ru/library/BOOK/RUSSIAN/AUTHOR/PAULO%20COELHO/
2. http://koelo-paulo.megalib.ru/megadata/alchemis/1.html

De "Memoriile unei gheise" am auzit si eu ca e buna. Codul lui Da Vinci nu l-am citit insa am vazut ca s-a facut mare taram cu el peste tot... Eu pina acum, adica liceu si facultate am citit doar lit. clasica rom si universala... Daca ati sti cit ecarti sint la parintii mei in casa si mie mi-e rusine ca nici a 10 parte din ele n-am citit... pe cind mamica pina mai nu demult citea oriunde... Sint cam lenesa sau vremurile de acum s-au schimbat...

Receta e scrisa in rusa, pui encoding-ul de la browser la Cyrilic(Windows) si o poti vedea...

multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Davina, uite pe aceasta pagina: www.paulocoelho.com.br/engl/dow.shtml" target="_blank">http://www.paulocoelho.com.br/engl/dow.shtml, in josul paginii ai sa vezi RUSSIAN VERSIONS OF THE ALCHEMIST, sint 2 variante, vezi si tu care merge. Sper sa mearga. Asta a fost o cautare in graba, poate ma uit mai tirziu si mai gasesc ceva.
Reteta da, e in rusa, daca nu o vezi, schimba codarea paginii.

Corina, fa si tu blinele si implineste-ti pofta , sint tare bune, garantez.
Brinzica eu am inceput s-o fac la inceput cu calciu lactic, dar era destul de inecacioasa, cel putin lui Vlad nu-i prea placea, si atunci am inceput s-o fac cu iaurt. Puneam intr-un ibric cam 500 ml de lapte, iar cind ajungea sa se umfle, adaugam 2 linguri de iaurt si amestecam bine, brinza se face aproape instantaneu. Opream focul si strecuram brinzica printr-un tifon pun intr-o sita mica.
Dupa 1 an i-am dat brinza din comert.
Iaurt i-am dat numai din comert, citind atent eticheta, sa vad ce contine. Am incercat odata sa-i fac acasa, dar Vlad a refuzat sa manince din el, asa ca am renuntat. I-am dat mai intii iaurt simplu, iar dupa 9-10 luni si din ala cu fructe, am gasit un sortiment care nu are coloranti, nici conservanti, doar iaurt, fructe si zahar.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Salutare, Cornelia, am raspuns aproape isntantaneu.
Am fost pe aceeasi lungime de unda.
Care e dispozitia de munca in ultima zi a saptaminii? Ai chef de lucru sau nu prea?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Salut Nati :)
da... cam sincron s-a primit... Gindul deja e spre weekend si spre sarbatori...
Timpul e cam posomorit, insa inca e caldut si o plimbarica pina in parc la pauza de masa va merge super bine...

La voi la Bucuresti cum e?

http://community.webshots.com/user/lia_c_

Mergi la inceput

E posomorit si la Bucuresti, mai ploua periodic, dar azi vad ca e uscat deocamdata. In orice caz, nu e foarte rece, plimbarile sint chiar placute. Peste vreo ora o sa iesim si noi sa luam o gura de aer proaspat, pe cit e posibil acest lucru in Bucuresti.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna tuturor!

de multisor nu am mai dat buzna pe aici, dar credeti-ma am tot fost ocupata cu actele si cu bagajele.
Acum ca am ramas in urma cu mondenitatile - o sa am de recuperat nu alta!
Bine ca sunteti dispuse la plimbari, desi timpul e asa cum e.

Fetele din Bucuresti: caut urgent sa inchiriem un apartament sau garsoniera la un pret rezonabil si sa fie cit de cit curatel, ca oricum o sa rod de zor pe la baie si bucatarie :). Poate cunoasteti pe cineva din vecini sau prieteni care ar vrea sa inchirieze. In alt caz, poate imi sugerati o agentie imobiliara la care ati recurs voi (daca a fost cazul).
Multam si sanatate!

Mergi la inceput

plimbare placuta si va asteptam cind reveniti
Ce parcuri aveti prin zona?
Eu am fost doar in Herestrau si Tei si mi-a placut... sint f bine amenajate p/u copii

imi place f mult sa ma plimb...

http://community.webshots.com/user/lia_c_

Mergi la inceput