Nume ciudate (2)
Raspunsuri - Pagina 5
anelize spune:
Am avut un coleg Barbaneagra-avea ciocul si mustata blonde.Mai cunosc o domnisoara,foarte dragutaza pe nume Poalelung,
Un domn Duminica,o alta domnisoara Muia Domnica,.....................si mai vroiam sa scriu cateva,dar am uitat pe moment.
tomecica spune:
super.......
hai sa incep si eu. am avut onoarea sa cunosc de-a lungul anilor ,citeva persoane cu nume ce-ti inveselesc ziua daca auzi cum se numesc;
GURAMULTA , CUCU , GHIOC , CIOSCONFLEI , POSIRCARU , BORCAN , BRUMAREL , BALAUR , SI CHIAR O RUDA MAI INDEPARTATA ;FUTOCEANU.

luminita mamica ALEXIA[ 1 an )Adriana(7 ani)
fotografii
sinzi_ana spune:
Si io aveam un coleg FASOLE...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
impreuna spune:
Noul prefect al Clujului: Alin Paunel Tise. ![]()
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
emaaimee spune:
Si mi-am mai adus aminte: ma duc eu la munca si am o clienta tiganca la maternitate,avea 2 fetite gemene nascute prematur.Aud tiganca vorbind cu fata mai mare de lamai si portocale-nu mi se pare nimic ciudat,poate vroia ca sa ii cumpere fata citrice.Vine echipa de medici si incepe sa ii explice femeii despre fetite.La un moment dat un dr zice ceva de Lamia,pronuntat cu i din i de la Ion.Apoi ceva de Portocalia.Ma uit crucis si ii zic tigancii tot asa la care ea:suspinand Lamaita mamei.Eu sa ma scap pe mine de ras,fetitele erau citricele:Lamaia si respectiv Portcocala![]()
Alt nume de fam Subtirelu'![]()
Veve spune:
quote:
Originally posted by Adela
... Cum sa ii pui baiatului numele de Ghiocel!??(si Anton numele de familie)
...Si domn' Ghiocel asta nu-i cumva ginecolog la Parhon?

Irina,veve & croko

poze1,2,3,4,5
T_Ioana spune:
Un unchi care a murit (Dumnezeu sa-l odihneasca): Ilie Futicau
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
mihaela_s spune:
Nume de familie cocaină...barfele spun ca e schimbat din căcăină...![]()
O colega de facultate pe care o chema gaina(numele de familie)...noi ne distram cum il striga lumea pe tatal ei...d-l gaina!
...deh, asta e la fel ca si gainusha de la carcotasi. ![]()
O colega de liceu pe care o chema : Daciana Lacrima Maria, iar pe fratele ei Samir.
Am intalnit mai multe persoane care aveau in buletin numele mic sub forma de diminutiv: Florinel, Nicusor, Cristinel, Mugurel. Atunci eram copii si mai mergea, acum or fi ditamai adultii! ![]()
Am o colega pe care o cheama Arleziana...la inceput mi s-a parut ciudat, acum m-am obisnuit.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!