Nume ciudate (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Un prieten de-al meu trebuia sa rezolve o treaba administrativa. I s-a spus sa intrebe de doamna Dutza. Ca sa tina minte usor a facut asocierea cu o anumita parte anatominca care are aceeasi rezonanta. A intrat hotarat in birou si a intrebat: "Doamna Dula este?"

Nukasi Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

si mi.am adus aminte de unchil meu care a luat la casatorie
numele matusa.mii...il chema OUT cu tz,diminutivul de la ou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Basarab Gogoneata

Calnegru - Calalb (intamplarea face ca unul sa sune la celalalt si sa se prezinte: "Buna ziua, ma numesc Calnegru", "Buna ziua, ma numesc Calalb", "Domne' faceti misto de mine?")

O maturareasa pe strazile Mamaiei, care aducea la aspect cu Cesaria Evora se opreste din munca, se sprijina tacticos pe matura si striga la cea care parea fii-sa: "Decibeloooooo!"

Intersectia care s-a casatorit cu Marca

Bunicul meu, machedon de la mama lui nu concepea ca urmez sa fiu fata. A chemat-o pe mama in audienta inainte sa ma nasc si a rugat-o sa imi da numele bunicului lui: Poliniak. Mama s-a abtinut sa nu rada si i-a zis: "tata socru, nu crezi ca o sa rada copiii de el la scoala?". S-a suparat bunicu si nu i-a mai vorbit.

George Dubliu Bus (puradel)

Am avut o colega pe care o chema Mily - numele mic si una - Fulga numele mare...

Nume mic al unei tipe: Postuma

Crengutza Brad

Legenda celui care se numea Ion Cacat si s-a dus la primarie si si-a schimbat numele in Gheorghe Cacat

Nukasi Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

quote:
Originally posted by sofia_misicu

Un prieten de-al meu trebuia sa rezolve o treaba administrativa. I s-a spus sa intrebe de doamna Dutza. Ca sa tina minte usor a facut asocierea cu o anumita parte anatominca care are aceeasi rezonanta. A intrat hotarat in birou si a intrebat: "Doamna Dula este?"

Nukasi Mama la Nuka

nu rade... am avut o colega de serviciu care se numea asa (cu a de la mar)... si mai era una (cu mare simt al umorului) pe care o chema hutt! si care a propus sa se duca impreuna la clienti si sa se prezinte: buna ziua, suntem dula si hutt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Simpatica rubrica. Am stat si le-am citit aproape pe toate. Si noi chiar cautam nume pentru fetitza noastra!

Familia Furtuna are 3 fete: Eolia, Geria si Roua.

Nume de barbat pe care mi-a luat ceva timp sa-l inteleg, nevazindu-l scris: Emergian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Pana sa moara Dan Spataru nu am auzit mai nimic despre sotia lui, desi este actrita in Constanta, persoana publica adicalea, din cate am inteles. Femeia este o doamna minunata, care m-a cucerit pe deplin, dar numele domniei sale nu-mi iese din minte........
La Nasul am prins un memento Dan Spataru cu ceva timp in urma, iar invitata de onoare a emisiunii era sotia raposatului Dan, Dna SIDA.
Toti invitatii se adresau Sidei, pe un ton plin de dragoste si compasiune, dar imi era imposibil sa urmaresc discutia, gandindu-ma la parintii Sidei si la anul in care a fost descoperita boala cu pricina. Oare oamenii stiau ce zestre fac fetitei lor, la data nasterii, cu o asemenea inspiratie?
Eu, in copilarie m-am numit Stoica Oana (eram strigata Scoica Oala, ca de, rimeaza....). Cumnata mea, prin casatorie a capatat numele Stoica, prenumele fiind tot Oana. Cand s-a trezit frate-miu tatic de fata, s-a dus la starea civila si nu a avut alta inspiratie pentru a-si denumi copila, decat Oana si tot Stoica, normal. Explicatia lui a fost ca, fiind eu, sora-sa cea mult iubita, si fiind si nasa copilului, reprezint un model demn de urmat, deci OANA sa fie! Cumnata mea a fost putin jignita de toata povestea, dar OANA a ramas si-n prezent, pe toata linia femeiasca a familiei! Sper ca eu sa am parte de baieti, ca la cata inspiratie domneste in familie.............
Pe biata soacra-mea o cheama CONSTANTA (zisa Tanta) PARASCHIVA, asta la capitolul prenume.
Pe socru-meu HARITON.
In blocul cu patru etaje in care am copilarit erau 3 fete cu numele Mihaela si 4 baieti cu numele Bogdan (era ceva de genul Bogdan de la 4, Bogdan de la parter.....). Daca stiam pe vremea aceea, ce cumnata si ce nepoata voi avea, poate ca as fi fost mai indulgenta cu lipsa de inspiratie a parintilor vecinilor mei.
Si daca avem o MONA MUSCA, un ADRIAN MUTU, un HUIDU, un GAINUSA, un USCAT (la matinal), avem si o senatoare din partea PRM-ului MOISUC VIORICA GEORGETA POMPILIA.
Aaa, mai am o prietena DURA AURA (numele de fata fiind CERCEL AURA).
Pe unchiu'miu il chema ALEXANDRU DUMA. Il chema, caci a raposat, ca si romancieru' cu pricina........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

cum o fi sa te cheme dna. Muratura sau dna. Buca????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by tunitza

Am avut citiva colegi de liceu cu nume sonore...Benga, ...

Si eu, o colega Benga ... si pana sa le invatz numele de familie al tutoror colegilor...de cate ori ma enervam sau nu-mi iesea ceva in clasa...imi mai scapa cate un "f***i benga ma-sii"

in rest...am avut un prof , Boiangiu - noi ii spuneam Bulangiu - si odata chiar asa am intrebat de el la cancelarie....

apropos de dna Sida...am inteles ca pe ea, de fapt..o cheama Sidonia, si ca prietenii ii spun Sida

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Dar de Paloma Petrescu din Ministeru' lu peste ce ziceti?
Sau de nume ca: Maican Lucian Andor sau Dumitra Enache ca nume de barbat (Dumitra -numele de familie ,Enache- prenumele)

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Hai ca nu pot sa ma las sa nu va scriu.....numele meu de fata - Pepelea.....ce ziceti?

Am auzit cea mai tare combinatie - Tufa Venetia
Am un coleg Ciocanel Cupidon si nu mai stiu cum.......doamne ce parinti, chiar nu pot sa-mi dau seama de ce fac combinatii de astea....chiar nu le suna strigator la cer?

30s cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput