M-am Gandit sa deschid si un subiect pe tema asta...poate apar si elemente mai vechi!
Repet ceea ce am spus la endometre...
La doua zile de la inseminare, m-am confruntat cu niste dureri urate de burtica...mai exact in partea in care am avut mandretea de folicul, care in momentul inseminarii era in floarea ovulatiei!
Durerile erau mult mai acute atunci cand paseam, astfel incat mergeam ca vai de mine, ca aveam senzatia ca imi smulge cineva organele! Ih... ce urat suna!
A mai patit cineva asa ceva?
Eu una ma tem rau de tot de o alta extrauterina, de asta sunt asa de disperata!
Pup, si astept raspunsuri!
E prea devreme pentru o extrauterina.Poate atunci s-a spart foliculul.
Sper sa ai o veste 
Familia mea
Razvan
simonette, este extrem de devreme sa fie o extrauterina!!!
sigur este de la foliculul care s-a spart, eu in locul tau as sari in sus de bucurie ca este posibil 99,99% sa fie cu ochisori!!!
abea astept sa ne dai vestea cea buna!!! curaj si nu te mai stersa ca nu face bine la bebel.

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
simo si eu tot asa cred..durerile cred ca au fost atunci cand s-au spart foliculii..
lasa acum nu te mai gandi..sigur va fi bine..

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Simonette iouuuu ma gandesc sa mai avem rabdare vreo 10 zile asa, pana aflam toate inseminatele de luna asta verdictul, apoi venim care mai de care cu descrieri despre inseminare: despre dureri, dimensiuni, pregnyluri, despre mucusuri .....
Pana atunci, optimism total....
Eu, de exemplu, sunt prin ziua 8-9 de la inseminare si iar am niste sensibilitati (ti-am zis ca ma gadila...
) pe la ovarul stang, cel inseminat, de ma gandesc ca embrionasul meu se prapadeste de ras vazand-o pe muma-sa cate griji isi face....