Mamici de septembrie-octombrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cred ca latrishia a nascut.

Karmenutza, 150 gr/sapt inseamna 600/luna, cam sub minim. Dar poate in prima luna e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Boooon. Au fost mai multe voturi fara oras decit cu oras, deci scot orasul. Am schimbat si culoarea mamicilor. Sper ca e OK asa; odata ce fac listuta, nu mai schimb nik ca sa nu ma enervez ca muncesc degeaba; putem schimba mai incolo in caz ca votam altceva. Mai astept 2 ore pina ma apuc de listuta, ca vad ca se grabesc in sfirsit.

Suntem un grup de 75 care se lauda cu 32 si 43
Maria Alexandra - 3 aug 05, 14:10, 2650 g, 47 cm - Alinutzza
Petra Alexandra - 9 aug 05, 15:35, 3200 g, 53 cm - Codruta_grg poze
Alex - 11 aug 05, 16:17, 2620 g, 48.5 cm - monicafrosa

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Felictari Sofia!!!!
daca a nascut si Latrisha inseamna ca mai avem doar o burtica???

bebe Vlad e foarte scancit... probabil colicii sau s-a invatat in bratze...

Ioana nici nu stii cat te invidiez ca bebelina ta e cuminte...

Alina si bb Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

neatza fetelor,

felicitari Sofiei! ii doresc refacere rapida si un bb cuminte.
ioana, mi se pare ok listutza. La mine nu sunt complete datele: 53cm, 3650gr. Iti multumesc pe oferta de joburi. Ar fi interesante.. mai ales cele pe java. insa eu intentionez sa stau acasa cu bb pana la un an. merci oricum si mai tinem legatura in cazul in care intervine o schimbare.

Aura si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bravo SOFIA!

Fetelor, am si eu nevoie de un mic ajutor ca sa pot pune pozele pe yahoo. Sunt f mari pozele mele, au 2 MB fiecare, cum fac sa le pun in album, ca am incercat sa le pun si mi-a zis ca ii ia 50 de minute... trebuie sa le fac mai mici? Cum? Sunt cam paralela la faza asta ...
As vrea sa pun pozele cu Alexandra sa le vedeti si voi!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

buna kid,

nu incerca sa le redimensionezi.. o face yahoo automat. probabil incerci sa incarci prea multe poze. chiar dc dureaza atat pana la urma ti le va incarca.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neatza gagici

De unde atata nascut..e puturoasa tare bebica mea, nu stiu cat mai are de gand sa stea. Felicitari Sofia, ai fost mai harnica. Eu am contractii de 4 zile, dar sunt false, neregulate. Ieri am iesit si eu si m am plimbat mai bine de o ora, am facut si "alte activitati", si m am ales doar cu dureri de ovare.Vorba IOanei, nu puteti sta aici dupa mine la odisee..dc va mutati la bebei va prind eu din urma.
Hilde ce mai zici?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am si eu acum timp sa va povestesc despre noi... La botez bb Vlad a fost cuminte A dormit dus pana l-a dezbract si a inceput plansul cand l-a miruit. A urlat bine pana s-a vazut imbracat, apoi a dormit dus. Are si surioara de botez o fetita miculuta Maria Alexia. Pe langa ea bb meu parea de 6 luni . Noi ne laudam cu 6.200 si 62 cm (2 luni si 1 saptamana). La local l-am tinut cu noi pana au inceput invitatii sa fumeze ca turcii. Era muzica foarte tare si el dormea dus... A fost foarte cuminte si eu m-am distrat ca in tineretile mele [:d]. Casa matusii e in spatele localului si l-am tinut acolo. Stateau soacrele cu el pe rand. Oricum a dormit pana pe la 8, cu pauze doar de papa. La 8 s-a trezit si l-am adus sa vada si el tortul. Se pare ca i-a placut ca era tare atent la artificiul de pe tort ...

Acum bb s-a facut tare cumintel. Se trezeste dimineata pe la 7-8 si dupa 1 h de joaca doarme 1/2h si poai iar joaca 1h. Obosit fiind doarme apoi 2 sau 3 h la rand (cu mine in pat sa pot dormi si eu). Apoi iar joaca, papa si pe afara (unde doarme dus in marsupiu) 1h sau 2 depinde de vreme. Cateodata doarme si dupa ce intram in casa... Iar joaca vreo 2 h si iar somn de voie 2 sau 3 h, iar joaca, baita (ca avem 24 grade) si somn... Se trezeste noaptea de 2 ori: la 1 si la 5... Eu una sunt multumita si linistita. Ma gandesc chiar sa ma apuc de munca acasa ca sa mai fac un ban[:d].
Noi doar ieri nu am iesit afara. Azi o sa iesim sa ne acomodam cu vremea rece, ca doar nu vom sta numai in casa toata iarna...

V-am plictisit destul... Pupici...

P.S. Am pus cateva poze facute de fratele meu. Pe cele "profesionale" saptamana viitoare cand imi dau caseta tipii cu filmarea.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Schimb capitolul. latrishia, nici nu te gindi, am promis ca va asteptam, aici stam, nu va lasam ale nimanui. Si apoi, tot noi o sa fim, ca aici ca dincolo... Mi se pare nepoliticos sa plecam fara voi.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60903" target="_blank">aici.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput