Mamici de septembrie-octombrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
kristinutza, imi place cum suna semnatura ta, mama de Radu, o sa o copiez si eu
.
Ioana &
Miruna
jadi spune:
Fetelor, va las la pagina 6 si va gasesc la pagina 7! Rusine
!
Eu abia m-am trezit din somn, sint cam nauca!
Azi datorita vremii urite am hotarit ca vom merge la plimbare... in cora! Zis si facut, bb a fost foarte linistit mai ales cind probam eu cizmele pe care asa de mult mi le-am dorit dar nu a fost sa fie. Numarul 40 care l-am solicitat avea un fermoar stricat. De fapt l-am stricat eu dar daca nu rezista la prima purtare...
Dupa aia, tura de rigoare prin magazin in care l-am impropietarit pe bb cu o groaza de caciuli care mai de care mai mare pentru capatina lui mica dar asa mi se rupea sufletul ca il scoteam afara cu niste amaraciuni de caciuli.
Ajunsi acasa , am papat si am dormit si ma refer si la mine inclusiv. De aici durerea de cap pe care o posed la aceasta ora.
Eu ma duc la control abia pe 14 noiembrie asa ca pina atunci nexam
. Nu ca am putea cu atita lume in casa plus baby monitor pentru bunici
. Cu lohiile sa zicem ca am rezolvat-o cumva dar tot mai am din cind in cind niste scurgeri, mai ales dupa alaptat.
In rest, toate ca ieri... astept sa se trezeasca bb ca sa ii facem baie! Ba nu ca am uitat sa va spun ca mi-am luat niste "tenisi" pentru parc, un mic mai inalti sa ne tina si de ghete!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
codruta_grg spune:
Am venit de la ortoped. A zic ca, clinic nu are nimic si sa mai mergem la un control la 4 luni si jumatate. PS: a zis dr. ca asa forta in picioara nu a vazut la nici un bb de varsta ei (mami e foarte mandra de viitoarea ei schioare).
Nasol Ioana cu vaccinul, vezi sa nu iesi din schema!!!
Contraceptie: preze....
Alina, la mine au durat 7-8 saptamani.
Mi-a zis aseara dr. (ginecolog) ca atata timp cat alaptez si noaptea nu-mi vine ciclul.
Chiar Mariana, deja trebuie sa trecem la bebelushi.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
codruta_grg spune:
merge!!:)))
jadi, vezi prin cate trece o mama si precis sunt care au trecut prin mai multe greutati. (acuma am citit ce ai scris la povestea mea)
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
diafera spune:
Salutare tuturor!
Iata-ma si pe mine din nou dupa aproape 4 saptamani de absenta.
Nu am reusit sa citesc nimic din urma.. insa va pot spune ca trec prin aceleasi chinuri ca si kid si poate ca multe din voi. Mai mult chiar, eu ma vait ca Gabriel doarme mai mult ziua decat noaptea.. "doarme".. in sensul spus de kid: suge din ora in ora si motaie o jumatate de ora. Iar noaptea este un chin ca sta numai cu ochii deschisi si nu prea reusesc sa il adorm. mai nou incerc sa ii dau compleatarea cu milumil doar seara dupa baita ca sa doarma mai mult pt ca este mai satios milumilul.
Si Gabriel a luat in greutate .. insa nu chiar 1 kg fata de greutatea de la nastere .. acum cateva zile avea 4150gr .. la nastere (aproape 1 luna)avea 3650gr .. iar la iesirea din spital 3460gr. Nu mai stiu sigur cum se considera .. greutatea de la nastere sau cea de la iesirea din spital?
De acum promit ca voi scrie mai des ... de azi sunt singura singura cu bb .. pana acum am avut ajutor de la mama si soacra ..
A.. era sa uit .. cu cine credeti ca m-am intalnit in salonul de la spital cand am fost adusa de la reanimare...cu RalucaN . Nu stiu daca ea a apucat sa scrie pana acum .. spunea ca are probleme cu netul. A fost o surpriza placuta sa o revad acolo
. Si apropos de spital.. reanimare ... va pot spune ca am avut o nastere super usoara .. chit ca am nascut prin cezariana. Am fost constienta toata perioada operatiei. M-am refacut foarte repede, pt ca m-am incapatanat sa ma ridic imediat ce am fost dusa la salon. Raluca stie ca am si lesinat in drum pana la chiuveta.. insa acela a fost punctul culminant .. seara deja ma plimbam pana la intrare sa imi intampin sotul
.
Cam atat .. am scris o gramada.. desi am povestit pe scurt.
Iata si niste poze : http://pg.photos.yahoo.com/ph/diaferamvi/my_photos
va pupam, Aura si Gabriel
codruta_grg spune:
Diafera, foarte frumoasa camera si bebele la fel, dragutz...
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Ioana75 spune:
Multumesc de confirmarea probei
.
aura, bine ai revenit pe forum
! V-am admirat in poze
. Stiu ca si tu lucrezi in IT, daca te coafeaza un job de www.schlund.ro/joboffers/" target="_blank">aici da-mi CV-ul si te recomand.
Ioana, mama Mirunei
sofia_misicu spune:
Pssst, psst, mai e cineva aici sau v-ati mutat cu toatele la odiseea bebelusilor?
Eu nu am nascut insa azi dupa ce am mers pe jos pana la doctor m-au apucat contractiile. Acum le am la vreo 10 minute si ceva distanta. De la ca cat tre sa ma duc la spital?
De atata entuziasm , barbati-miu s-a aferat pe aici cateva minute, s-a oprit, s-a uitat si a zis:"bun, daca tu nu nasti eu ma duc la carciuma"
Asa ca acum stau si ma imbarbatez singura cu niste White Stripes si umflu porcu in ajun cu niste cursuri autodidacte de lamaze.
Am facut si eu o eco azi si se pare ca copilu are 3 kile si un pic deci nu o sa ma rupa in doua sper avand in vedere ca eu am conformatie de 12 ani. Nu va promit ca nasc ca nu ma mai crede nimic (ca Petrica cu lupu') asa ca daca vreti ne vedem la odiseea copilului ,,,, nu ma supar....![]()
Sofia si domnisoara care a auzit de sfertu' academic si abuzeaza de el - Irina
Poze