Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by Monique
4. in cele din urma dar nu in ultimul rand...Tomasa ma enervezi...mai fetelor... voi vazurati cum arata mamica lui Tudor ??!
Mey, mie mi s-a oprit mancarea in gat uitandu-ma la pozele ei De obicei va citesc in pauza mea de masa si postez pe masura ce citesc (si mananc, of course ), ca altfel uit sau nu mai apuc sa raspund. Chiar ati fost harnicute la scris in we asta, asa ca azi am avut ceva de recuperat.

Deci, Tomasa, ai o silueta de invidiat, felicitari! Chiar m-am uitat si la pozele din perioada sarcinii si numai burtica era de tine. Ma bucur si pentru Alina MAria, Kita, Amaya, Patricia (sper ca nu am uitat pe nimeni) ca au reusit sa revina la greutatea initiala sau chiar mai bine.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lali, bine ai revenit! ne era dor de voi!

Karina, bine ai venit printre noi.

Kita, ce m-ai amuzat cu ceasurile. Am patit-o si eu o data, acum citiva ani, m-am dus la intilnire cu o ora mai devreme, si ce nervi am putut sa am, l-am facut nesimtit, etc, etc, pina cind am vrut sa plec si mi-am dat seama

Noi mincam de obicei 4 mese+ 1 supliment iaurt sau cereale
-dimineata ora 9(asa ne trezim) 150 ml lapte cu o masura cereale
-ora 12 -fructe cu biscuiti, sau cu brinzica, de sezon;
-ora 16- legumele cu carne sau cu ou, in diverse variante, sub forma de supa sau piure mai subtire (nu mai vrea decit cu linguritza, bibe nu mai suporta decit la lapte, azi dimineata nici ala...o dor dintii de sus, cred). De exemplu azi avem un cartof fiert in coaja+putin unt+un ficatel.
-ora 19- un iaurt/etc
-ora 22-23 -150 ml lapte.
O sa ii dau si peste cit de curind, proaspat, salau, cod sau pastrav.
I-am dat si spanac -nici ei nu i-a placut.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amaya
Ubi, bebe la 9 luni poate sa aiba ori asa ori asa...sunt ok ambele variante, dar noua pediatra ne-a spus sa nu depasim 1 kg de mancare pe zi fie ca este impartita la 4 sau la 5 mese...spre ex. noi avem 4 (cu tot cu cele doua de lapte), cred ca suntem singurii pe aici, nu? Sincera sa fiu, Andrei mananca mult mai bine in 4 mese decat in 5, dar singura problema este dificultatea diversitatii mancarurilor...eu pana acum nu i-am dat mai multe feluri la o masa, dar se pare ca va trebui fiindca nu acoperim toate grupele in 2 mese solide.
Si Mihai mananca tot 4 mese, exceptand suptul noaptea peste care cateodata sare sau suge doar un pic, de sete. El si-a facut programul de masa cam asa:
- 5:30-6:30 san
- 10:30 branza calcica cu fructe (mere, pere, banana, nectarina, mango si cam atat ca altele nu prea mai gasim)
- 15:00-16:00 pireu de legume cu carnita de pui/ficatel sau galbenus
- 20:00 san
La cele doua mese solide cateodata mai adaugam 1-2 masuri de cereale.
Am incercat sa-i dau mamaliguta, dar nu o vrea. Se pare ca e prea lipicioasa pt. gustul lui, dupa mutritele pe care le face. Parca i-ar ramane in gat :). I-am dat odata orez in lapte si i-a placut asa ca cred ca voi mai incerca.

Intre mese ii mai dam din cand in cand sa rontaie bucatele de fruct sau cate un biscuite/grisina/cojita de paine. Mai ales daca noi mancam, trebuie sa-i dam si lui ceva ca altfel e jale .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bine ai revenit Lali! Iti modific eu acum.

Bine ai venit Karina! Sa iti traiasca puiul si sa fie sanatos. Poate pui si poze cu voi. Te trec si pe tine cu el pe lista acum.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Bine ai venit Karina, scrie-ne mai multe despre Lucian.

Lali si Leta, ma bucur sa citesc vesti despre voi. Leta, ce progrese a mai facut Deea?

Crinuta, felicitari lui Rayan pentru dintisor. Noi ne laudam doar cu cei 2 iesiti acum o luna jumate. Da-mi te rog reteta de la cheese-cake pe PM, arata suuuper.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Multumesc Patricia si Oana !

Voi incerca sa pun si eu cateva poze noi, cred ca maine.

Acum fug, mai am ceva treaba prin oras si apoi acasica la gandacel, sa il scot afara ca e un soare splendid la noi...

Pe maine !

Pupici,
Lali si Dragos ( 27 decembrie 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Karina si bb Lucian, bine ati venit!!!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Mona, acum chiar ca m-am rusinat! Mai ales ca tu vorbesti! Ti-am vazut si eu pozele esti f. subtirica, basca inalta, ce as mai vrea si eu care sunt mignona.
Iar eu inca nu mi-am revenit la forma initiala ca alte fete de pe aici, pe bune chiar nu mai sunt ce-am fost...stii are insa o prietena de-a mea o vorba care pe mine ma distreaza mereu cand mi-o amintesc: "orice armasar ajunge martzoaga, dar nu orice martzoaga a fost armasar!", asa ca ma consolez si eu cu gandul ca macar odata am fost si eu armasar . Iar cand iti vezi copilul cat e de mare si frumos chiar nu mai conteaza hainele pe care nu mai poti sa le porti.
Oricum iti multumesc frumos pt. asemenea cuvinte!

Mergi la inceput

Daniela, m-am cam speriat de ce ai povestit, eu credeam ca e ceva relativ normal la varsta asta, dar daca stai sa te gandesti ca alte fete n-au raspuns ca ar avea probleme cu pasatul mancarii poate ca nu e chiar frecvent intalnit.
Nasol, mai ales ca eu vreau sa incep serviciul, chiar nu vad cine ar sta sa-i paseze lui mancarea pana la 4 ani. Sper totusi ca acel copil o fi vreo exceptie. Bafta, sa o rezolvam amandoua cat mai repede si sa mestece si copiii astia ai nostri pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lali, welcome back. Tare m-am mai gandit la tine zilele astea, si ca de obicei, atunci ma suni.
Ma bucur tare mult ca ai revenit.

Din ce spui tu Dragos cu Rayan stau cam la fel din toate punctele de vedere, mai putin a dintisorilor de sus, care deocamdata sunt iesiti doar 2, desi se pregatesc inca 3 din ce vad eu.
La capitolul mers stam la fel, la greutate si inaltime aproximativ la fel.
Ce rau imi pare ca nu sunteti in Bucuresti. Off, sper sa apucam sa ne mai vedem.

Karina, bine ai venit in clubul nostru.

Mona, nu doar arata bine cheese-cake-ul, ci a si avut un gust special.
Cu placere iti voi scrie reteta.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput