Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns La reveuse spune:

Carmina,
o sapt a mancat cate o para de dimineata si Oha!! in fine...eu tot incerc ....nu am cum sa ii scot orezul si morcovul...de tot....dar nu predomina, asta clar...si inainte de diversificare tot constipat...asa ca fac eu o deductie...care nu imi da oricum nimic...in fine...mai vedem...
Si Mihai s'a dat peste cap cu orele....cel putin mai nou se scoala la 5 jumate...e deja a doua dimineata....si gata....acum l'am adormit si probabil peste o ora este back in town.
Voila !
Va pupam.
Anelyn si Mr.Mihai (24 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Crinuta, si Bogdan in 4 saptamani a luat in greutate 50 grame. Acum are 8.900 kg. Dar a crescut 5 cm. Nu stiu daca e chiar normal sa creasca asa de mult in inaltime in luna a noua. Eu deocamdata ma consolez cu ideea ca a crescut mult in inaltime si de aia nu a luat in greutate. Daca si luna viitoare nu ia in greutate, facem si noi analize.

Carmina si Bogdan (o4.02.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Fetelor, eu nu va pot spune cat a mai luat in greutate Simona in ultimele doua luni pentru ca taticul ei a considerat ca nu mai avem nevoie de cantar ca oricum nu o mai cantaresc ca nu sta si l-a dus in boxa, fara sa ma intrebe si pe mine Acum astept sa ma duc la doctor la 10 luni si aflu atunci cat a luat in greutate.

Nici Simona nu mai sta de nici un fel la schimbat, imbracat, baie, vrea tot timpul sa se ridice in picioare, baia ei e mai mult un dus cu chin, ca trebuie tinuta non-stop ca se agita si vrea sa ajunga la tot ce e in jurul ei. I-am luat scutece Libero chilotel, pe langa cele Happy pe care le folosesc de obicei, pentru ca sunt momente cand este imposibil sa ii pun un scutec normal si atunci recurg la varianta de urgenta Sunt ele mai scumpe dar merita pe deplin.

Sa va zic si eu cu mare intarziere ce mananca Simona:
6,00 - un biberon lapte - 210-240ml
9-9,30 - fructe cu branzica de vaci Oke sau Milli (e din lapte pasteurizat); i-am dat pana acum: mar, para, banana, avocado, mango, pepene galben, portocala, piersica, caisa
14,00 - piure de legume - morcov, telina, pastarnac, patrunjel, ardei, rosie, brocolli, mazare, fasole, dovlecel, cartof, ceapa, patru zile pe saptamana cu carnita de pui sau vitel si trei zile cu galbenus de ou
18,00 - iaurt Milli 2,8% cu cereale Nestle, cateodata adaug o para sau jumatate de banana; inca nu ii dau iaurt cu fructe din comert, ca e plin de zahar
21,00 - inca un biberon de lapte, ce-i drept mai gol - 150-200ml

Peste ii dau de la 11 luni, asa mi-a spus doctorita, iar ficat inca deloc ca nu-mi da voie. As vrea sa incerc si eu cu cartof copt si dovleac copt, imi poti spune si mie Tomasa cum le prepari ca sa-i placa? Spanac inca nu i-am dat, am incercat cu un borcanel de spanac cu cartof de la Hipp si nu i-a placut. Sare deloc, zahar foarte putin.

Inca ceva: voi cum pe dati perisoarele cu ciorbita? Parca Gabi.i spunea ca i-a facut perisoare din piept de pui. Daca le zdrobesc cu furculita nu sunt totusi bucatelele prea mari? As vrea sa ii dau si eu ciorbita, ca am bors facut in casa de bunica mea si e foarte sanatos si bun.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
poze cu Simonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Eu am inceput sa fac o obsesie: iaurturile;
Puteti va rog din suflet, macar sa va dati cu parerea de ce, la aceeasi firma care are doua produse, unul iaurt simplu (olimpus)-pe care este specificat la ingrediente lapte de vaca si la celalalt produs, iaurt de fructe (Fructia-in cazul meu iaurt cu fructe de padure) este specificat la ingrediente ca este produs din lapte pasteurizat?
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar macar sa ma lamuresc si eu, ca eu consideram normal sa nu apara pe nici unul din iaurturi cuvantul pasteurizat la ei.

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele (Catiflo, Oana, Monique si cine mai doreste), cu mare drag va trimit retetele de papa, insa va rog, dati-mi adresele voastre de email, caci nu pot trimite atasamente direct de pe site-ul acesta.
Karina tie ti-am trimis deja cele 3 fisiere.
Amary19, eu eram cu olitza pt Matei, nu Lavinia. I-am luat una albastra, simpla pe care sa-i incapa funduletzul. O poti vedea in pozele din albumul "8 luni"

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta, da se pare ca sunt cam la aceeasi etapa Rayan si Dragos. Mi-ai trimis cumva adresa de mail pt. poze ? Nu stiu de ce nu poti vedea pozele, fetele le-au vazut...

Oana, multumim de aprecieri ! Am vazut si pozele voastre si Seb e super dulce in cele din patut in care rade cu gura pana la urechi. I se vad dintisorii foarte bine !
Cat despre raspunsul la mesaje tu intotdeauna ai avut o vorba buna pentru fiecare...
Felicitari pentru taticul model ! Adevarul e ca piticii astia asa de dulci fac minuni asupra psihicului si comportamentului parintilor, nu?

Liviana, am vazut si pozele voastre. Parca seamana piticii putin, poate pentru ca sunt blonduti cu ochi albastri. Dragos face kaki pe olita de fiecare data, iar daca nu il pun, ca nu sunt acasa si face in Pampers maraie si scanceste sa il schimb urgent.

Daniela, da sunt foarte inventivi. Cea mai mare isprava a lui Dragos de pana acum a fost ca a tras un dulapior intreg de bucatarie si l-a rasturnat. Noroc ca nu s-a lovit deloc ca l-a protejat premergatorul, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca poate misca dulapul (unul mai mic, de colt, dar oricum statea acolo nemiscat de 6 ani !). Eu eram la nici un metru de el...

Pupici tuturor,

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Kita, de ce nu incerci sa suni la firma importatoare sau producatoare. Trebuie sa aiba un numar de telefon pe eticheta. Eu asa fac daca am intrebari referitoare la un produs, cel putin poate obtin niste informatii suplimentare.

Eu tocmai i-am stresat pe cei care importa Sanosan pentru ca nu mai gaseam servetele cu ulei si Dragos se irita la fundulet fara ele (e dependent de ... servetele). I-am bazait pana am aflat ce ma interesa, doar sunt client, nu ?

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

uneori raspunsurile simple sunt la indemana noastra numai ca nu le vedem; nici prin cap nu-mi trecea, desi era asa de usor,,,

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Florina, parerea mea e ca faci foarte bine ca ii dai din mancarea voastra, atata timp cat nu e sarata rau, picanta sau grasa. Nici Seb nu sta la schimbat, il pacalesc cu telefonul, ii cant si uneori merge, de mai multe ori tipa.

Kita, isi va reveni sigur c programul, mai au si ei momentele lor, dureri de burtica, de dintisori...Legat de nasa, unde ai ales-o mama? Imi pare rau ca iti vorbeste asa. Sa sti ca am auzit ca poate sa ii taie altcineva motul, nu neaparat nasii. Si cica se numesc nasi de-al doilea.

Anelyn, bine ai revenit, pacat ca nu scri mai des si nu ne zici cat are Mihai, sa ii trecem pe listuta, sa ne povestesti de el si sa pui poze. Si Seb a avut aceasta problema cu constipatia timp indelungat, el nu facea nici dupa trei zile. Parerea mea e ca daca face o data pe zi este totusi bine. El de cand mananca legume bine si-a revenit. Am mai reusit o data cu apa speciala pt constipatie, o data cu compot de prune, dar revenea. Legumele au facut miracolul! Si mai putina banana, morcov, ca astea constipa.

Strunfita, si Seb mai facea inainte crize daca nu il lasam la prize, fire, calc etc. Si il calmam jucandu-ma cu el cu jucarii, cantandu-i. Acum vad ca a inceput sa mai inteleaga.

Andrutza, eu ii dau ciorbica cu bors atata timp cat nu e grasa si adora.

Liviana, adresa mea e oana_george14@yahoo.fr. Merci!

Lali, imi face placere sa conversez cu fiecare in parte, asta este la mine. Merci pentru aprecieri! Da, schimba psihicul unui om un copil, maturizeaza cred eu mult. George era si inainte asa cu copiii, dar nu imi imaginam ca isi va dedica tot timpul, castigul etc numai lui. De fapt, ce ma mir, nu e baiatul lui tati? Sa vezi ce mandru este cand toti zic ca ii seamana. Ce idee buna cu sunatul la producator. Isteata Lali a noastra!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Dragelor, multa vreme a trecut de cind nu ne-am mai vazut, dar absenta este motivata. S-au cam precipitat evenimentele si ne-am trezit intii la o inmormintare, apoi la o nunta si in final la alta nunta, mai ceva ca in filmele lui Kusturica. Si pe urma am inceput si serviciul cu doua saptamini mai devreme fiindca o colega a nascut mai devreme, iar alta, tot insarcinata, are interdictie sa se miste di pat. Apoi, ca sa fie totul complet, mi-am uitat parola de pe DC (in stilul meu f caracteristic, pentru cele care m-au cunoscut) si cum mecanismul lor cu ai uitat parola mergea ioc, mi-am petrecut timpul incercind combinatii, pina ce ieri, intr-o sedinta, am avut o revelatie si mi-am amintit-o.

Asadar, eu: la serviciu am program scurt, timp in care Hana sta acasa cu tata. Al meu, si nu al ei, care tot de dimineata pina seara lucreaza, dar macar si-a luat doua saptamini de concediu cind m-am intors din Ro si, desi majoritatea timpului am petrecut-o cu funeraliile si nuntile familiei sotzului, ne-a dus si citeva zile in Bretania, unde visam de mult sa mergem. In Ro ne-am simtzit excelent, m-am intors inapoi plina de energie, este formidabil cit de bine e sa mai fii si acasa. Si Bucurestiul mi s-a parut atit de frumos si de chic.

Hana : dinti noi nu cred sa avem, dar oricum este imposibil sa ma uit la gingiile ei, se apara ca un pui de tigru. Cred ca are vreo 9 kg 600 (cintarindu-ma cu ea si fara ea) si vreo 76 de cm. Asta e, e cam lungana pentru 8 luni, dar poate n-o fi masurat tata bine. La madam pediatru nu mergem decit la 9 luni, asa e aici si ma bucur nespus, pentru ca intre 6 si 9 luni evolutia greutatii la un copil in forma nu mi se pare concludenta de la o luna la alta. Asa ca, un stres in minus nu strica. Tara noastra este mincarea, cu greu mincam si altceva decit laptele matern, de fapt venitul in Romania a coincis cu iesitul dintzilor si drept urmare cu refuzul mincarii, care a continuat o luna jumate, timp cit am fost cu ea pe drumuri. Acum i se pregatesc piureuri de fructe si legume in f zi, cu religiozitate, dar tot trebuie sa las un biberon cu lapte productie proprie, pentru ca fructe nu maninca decit f putzin (pe astea tre sa i le dea tata), iar legumele le maninca cu mine, pregatite de taica-miu, din astea maninca mai bine, cu conditia sa fie diferite de la o zi la alta. Altfel, mergem de-a busilea, rupem tot ce prindem prin casa, cind scapam ocazia, caci o cam inchidem in tzarc si mare permormanta mare, a reusit sa se ridice singurica in picioare tinindu-se de gratiile patului, iar cind isi da drumul la o manutza, cade-n fund si miriie de suparare.

Cam asta, doua chestii haioase, aruncam cu tot ce prindem din pat, scaun sau tzarc si apoi ne uitam dupa ele sa vedem unde-au cazut, iar mai zilele trecute stateam seara cu ea pe pat cu fatza la perete si ne hlizeam una la alta, cind si-a descoperit propria umbra pe perete si incerca sa o prinda.

Altfel, am o INTREBARE pentru mamicile de bbi mai mari, Hana are genunchii rosii, chiar unul e un pic vinat de la mersul in 4 labe, e normal oare ? nu da semne sa o deranjeze, dar totusi…

Si despre poze, unu : Mona, mie-mi place tare mult cum iti sta, pari f subtire in poze, lunga si subtzire. Doi : Gabi.i , ai niste copii literalmente superbi. Ce gradinitza este aceea cu pisicile aristocrate, ceva ceva imi spune ca este gradinitza unei fundatii unde a lucrat si prietena mea cea mai buna. Daca aceea e, wow, am auzit numai de bine de ea.

Gata, ma bucur ca v-am regasit, sper sa ma primiti inapoi si bun venit fetelor care ne-au descoperit mai de curind.

Magga si Hana

Mergi la inceput