Bebelusi de martie - aprilie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

La multi ani cu intarziere Karen.Bine ai revenit pe forum Hiroral! La multi ani si pentru Iosif, sarbatoritul de azi!Mihaela am vazut pozicile cu Daria e o scumpa, ce frumos ca i-ati sarbatorit fiecare luna! Ocrainic si Ellinia, pupam micutii si speram sa le treaca repede orice bolicica. Mamacita, succes azi la analize sa fie totul bine si va asteptam cu vesti bune! Pupici lui Alexutzu!A mea Sara e cam scancita chiar acum, o las sa planga ca nu urla, poate ii e somnic, sau poate (sper ca nu) ne dor dintisorii!va pup si mai revinmicuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

nino, bine ai revenit!La noi mai mult ca sigur sunt dintisorii, e umflata gingia de jos! SPER sa nu o doara prea tare!micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mihaela agh, te asteptam la discutii! Si vrem sa vedem pozici!
Ocrainic, si Stefan isi mai suge degetul dar nu-mi fac probleme foarte mari, pana pe la 1 an jumate cam toti copiii au o "chestie preferata" de supt: deget sau suzeta. Daca se prelungeste ... vedem noi cum ii dezvatam!
Nu prea am avut succes cu mancarea la Stefan. De abia a mancat 3 lingurite de banana si a baut 30 ml de lapte. Dupa-amiaza ma duc la doctor.

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60751" target="_blank"> 45

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

'Neata!

hioral bine ai revenit! Ma bucur tare mult sa vad ca esti din nou cu noi.ce face Karen? Cred ca toate intampinam probleme, vis-s-vis de lasatul bb-ilor singurei. Stiam ca de pe la 8 luni bb traverseaza o perioada in care nu vrea sa se desparta de parinti,nici chiar pentru cateva minutele. Dar a venit mai repede. Nu-i bai,trecem noi si peste asta.

mihaela minunata micuta,sa-ti traiasca si sa va bucure toata viata!

ellinianici eu nu-s fan antibiotice,evident insa,ca depinde de gravitatea situatiei. si sa va faceti bine.

ocrainic stiam ca suzeta,degetelul sau orice altceva alege sa suga constant,reprezinta tehnici de calmare. Degetelul incepe sa-l suga din burtica,ca reactie la stres(iti dai seama cat de mici incep sa aiba stresuri). Doar daca se prelungeste mult prea mult(sincer,nui stiu cat inseamna"mult prea mult"-poate-ti spune un dr),cred sa fie probleme. Poate a optat pentru degetel deoarece nu-i place gustul cauciucului sau siliconului.

nino imi pare rau sa aud asta! Mai,dar cum pot aia sa piarda analizele? Nu sunt organizati? Cum te-ai descurcat la socrii?Cum se mai simte socrul? Mana soacrei?
asta ca sa-l convingem pe sotul tau sa vina fuguta-fuguta acasa!

andira papuso! Unde esti? Irinuca e bine? Bb 2?

catXo tu cum te simti?

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela agh spune:

multumim, multumim
noi mergem pe ideea ca "sunt cel mai frumos din orasul acesta" (adaptand sexul, desigur)

la fel si voua, sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei si ei de viata

Mamacita bebeii nostri sunt nascuti in aceeasi zi, ai dreptate!

Vad ca aici se discuta diverse! atunci pot sa ma plang ca a treia serie de vecini - da, am scris bine- a inceput curatenia in casa am sa ma duc la usa lor ca deja i-au stricat somnul de 2 ori azi si acum a adormit din nou, cu greu. Sper sa reuseasca sa doarma macar 30 min.

danna_J asa am sarbatorit fiecare luna, mai putin marti cand a implinit 6 luni, ca am fost la vaccin si asa rau s-a simtit ...dar recuperam luna viitoare

Mihaela si Daria (25.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela agh spune:

Ocrainic , Cristina daca bebeii vostri isi sug degetul sau stau cu suzeta in gurita toata ziua, sa va spun ce face Daria - ea isi suge maneca de la bluzita cand ii este somn . Am incercat fel si chip s-o dezvat dar nu am reusit - i-am pus un prosopel, ba un scutecel peste mana dar, cu incapatanare il da la o parte si rasufla asa usurata cand redescopera maneca... incat am renuntat. Poate va renunta candva...

Mihaela si Daria (25.04.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela101/my_photos

Mergi la inceput