Copilasi de iulie-august 2004 (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ema, io una nu asteptam ieri sa scrii mai in detaliu despre ceea ce ti se-ntimpla, nu pentru ca nu m-ar fi interesat da` stiam ca n-ai cum... ai grija de tine pe cit poti, odihneste-te si hraneste-te! pe vrabiuta am cetit-o si io...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Caro,merci mult,ma scuzi te rog ca te-am ingrijorat ,Serban habar nu are,am rugat-o pe Inn sa arunce prosoapele sa nu le gaseasca el si a sters ea mai bine pe aici,ca arata Horror.i-am spus ca am o raceala usoara nu-i pot spune copilului,oricum s-ar ingrijora peste masura si nu vreau.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Ema, cum a spus si Carmen, nu-i nevoie sa te scuzi...tu sa fii sanatoasa...eu iti urez doar sa nu mai ai niciodata motiv sa ne sperii...Si eu cerd ca e mai bine ca Serban nu a aflat, i-ar fi fost foarte greu...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ema, multa sanatate si de-acum incolo, ai grija de tine si mergi in continuare la medic cu investigatiile. si, da, si eu cred ca tre sa renunti la tutun daca e ceva cu inimioara. ingrih=jeste-te de sanatate asa cum faci de tine, vad ca esti o femeie cocheta, moderna care stie sa arate frumos. dar si interiorul e important. inca o data sanatate cu carul. si pupici de la noi

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

aveam cateva intrebari. ce-o fi cu andreea, sper sa nu fie ceva cu fata, ca sunt 2 zile de cand n-a intrat. adina, de ce nu mai da nici un semn? eu am abordat-o pe mess, dar n-am primit nici un raspuns.
mai era roberta de la iasi? nici pe ea nu am vazut-o de foarte mult timp...
puiul meu maraia pe la 6 si ceva iar acum la 8 si 20 doarme neintors. bolnaviorul mamei. ieri a fost mai bine, a papat asa ca mi-a mai venit si mie inima la loc.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

ema, ai grija de tine, mergi la dr. luni si lasa tigarile!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ema, multumim pentru rinduri si sa ai grija de tine, mama draga ! Lasa-le undeva de tigari ca nu fac bine deloc - si eu am fost fumatoare si m-am lasat de vreo 14 ani si crede-ma ca este muuult mai bine fara ele !
Cit despre terorizat, nu iti face probleme, nici nu a fost cazul de asa ceva, doar ca muream de oftica din cauza ca eram asa de departe si nici una dintre noi nu avea cum sa te ajute mai mult decit cu rindurile de aici ! Si cu cuvinte adresate sefului de sus, sa aiba grija de tine pina ce venea cineva din familie sau ambulanta ! Oricum, se pare ca de ascultat ne-a ascultat cine a trebuit, ca esti bine ! Ma bucur din suflet !!!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

andreea,ai perfecta dreptate,trebuie sa mai vad si de sanatate.hai sa-ti spun o poveste ca oricum stau degeaba momentan:M-am nascut cu picior varus equin,adica cu piciorul sucit la 180 de grade.Adica talpa mea era in sus.am fost operata la 6 luni,la 1 an si la 2 ani,am stat 2 ani cu picioarele in gips si tot cu gips am invatat sa merg.s-a reparat si am facut 10 ani fizioterapie.Insa un picior a ramas mai mic si mai subtire decit celalalt,asa ca mama imi facea mereu fuste si rochite lungi.Eu n-am facut sport niciodata nici la scoala,odata una din colege m-a facut handicapata.Seara acasa,mai bine zis noaptea am desfacut masina de ras a tatei,am luat lama si mi-am taiat venele la maini.noroc ca tata s-a trezit si m-au dus repede la spital si am scapat.Aveam 12 ani.Am mers apoi la psihiatru,am facut terapie,eu suferind foarte mult din cauza defectului,era ceva in sufletul meu ,un complex foarte mare.La una din sedinte,psihologul mi-a spus ceva:tu esti o fetita foarte frumoasa,cu trasaturi dulci si conturate,oamenii se uita direct la ochii tai frumosi,atit sunt de frumosi ca nu mai au timp sa se uite la picioare.cind o sa cresti si o se te aranjezi sunt sigur ca toata lumea va intoarce capul si te va admira.
Mama mea nu s-a rujat niciodata macar nu de la ea am luat obsesia asta de a ma aranja.insa am o idee fixa si acum si cu siguranta o sa mor cu ea:niciodata nu ies din casa nearanjata,inainte de a-l avea pe Ric,dimineata inainte de cafea eu eram la oglinda sa-mi fac parul si sa ma machiez.Acum nu mai am asa mult timp insa cit de cit nu stau cu capul vilvoi si neparfumata,pot sa fiu bolnava sau sa fiu in criza de timp.Cind ies din casa insa,trebuie sa fiu multumita de ce vad in oglinda pina in cele mai mici detalii.O fi pedanta exagerata,nu stiu,eu personal nu ma condamn pentru asta.Chiar imi place,ma simt bine asa,in felul asta eu mi-am depasit complexul care mi-a apasat greu anii copilariei.Te pup si eu

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Imi pare rau de pupi,sa ai grija de el sa se faca bine!!!
chiar ai spuneam Feliciei la telefon ca in principiu nu prea bag in seama cind nu ma simt bine,insa cind unul din copii au ceva,ma doare acolo inautru si nu stiu cum sa le fac boala mai usoara,e normal,toate avem aceeasi stare cind sunt puiutii bolnavi.
va multumesc la toate de incurajari chiar sunteti prietenele mele.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mai fetelor, am intrat sa citesc din urma si in decurs de o juma de ora am trecut prin toate emotiile posibile: m-a luat cu frig de frica dupa postarile emei, neliniste dupa cele spuse de Lia, apoi bucurie ca ema e ok, apoi mi-au dat lacrimile cand i-am cerut povestea.

Va doresc sanatate la amandoua!!! Aveti grija de voi si ganditi p

Nu mai pot sa scriu ca sta bebe calare pe mine

Mergi la inceput