Copilasi de iulie-august 2004 (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen..daca vin miine cu poze...imi motivezi absentele? Ce face Ionut?
Roxi...pupici pe maselute...sa iasa dintisorii mai repede...o noapte linistita va doresc...
Ema...si eu vreau sa ma las de fumat..numai ca eu nu sint chiar fumatoare :)...
Simo...abia astept impresii..miine...Nu am primit email...

Mergi la inceput

Primul pupic la cerere :

http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=/cb7e&.dnm=c76d.jpg&.src=ph&.tok=phNmT3DB95pqWe.o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia, vai, vai, vai....ce scupm e Uka cu pupicul lui...un pupic si de la mine.Andreea mea pupa de vre-o 3 luni de zile...cand ii cer un pupic imi da mie apoi ia toata lumea la rand care se afla in jurul ei.De o saptamana da pupice si cu manutza (bezele)
Super parcul....

Marcela, nu ne spui si noua ce e cu Lia?
Roxana, sa aveti o noapte linistita...cu asa gingiutza...
Adina, bine ai revenit...felicitari pentru noua avansare!
Adema,plecam cam peste o luna si da, vrem s-o lasam la bunici...adica eu asi vrea mai mult decat tati...sunt in tratative cu el cum sa facem sa stam cat mai putin timp fara mucutza.Stiu ca o sa ne vina greu dar nu ne putem rezolva treburile aici decat daca avem cat de cat libertatea de a ne misca, de a nu fi conditionati.

Nicole, pe unde esti?...multumesc f. mult pentru pozici.
Ema, pai te-ai inecat ca tiganul la mal...adica ai rezistat toata ziulica...of, of.Cand plecati in tara?Si cu ce? avion?

Mergi la inceput

Multumim pt complimente Felicia....asa face si el...ne ia la rind..si ieri venise o vecina sa-mi aduca ceva...si o pupa si pe ea
Daria..au trecut bubitele...??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

multumim tuturor pentru urari.
alex doarme, e foarte obosita. saruri de rehidratare i-am dat de ieri dimineata cate un pic, pe cele de la humana nu le-a vrut deloc, dar am incercat si cu prolyte, pe care le-a acceptat. nu am mers la spital aseara, a facut putin pipi si dr ne-a spus sa ramanem acasa. astazi vad ca vomita iarasi, i-am dat doua picaturi de metoclopramid si e un pic mai bine. partea buna e ca nu a mai facut febra.
incerc sa intru mai tarziu.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am uitat sa spun, diagnosticul este viroza digestiva cu rotavirus.
rezultatele examenului copro le primim vineri.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata
olivia, te iert, uite acu ma uit cu ionut pe poze, tre` sa-i explic ce si cum si tu nu ma ajuti deloc vaz cu niste comentarii acolo... ce face ionut? e bine, are niste muci, nu i-am mai dat nica medicatie si-n general imi papa nervii cu sor-sa
vrabiuto, ce faceti voi? cum sunteti?
ema, esti pe drumul al bun, bafta!
simona, have a nice day!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vrabiuto, , sanatate!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

continuati aici Copilasi de iul-aug (128)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60808

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput