Am citit am ras si-am plans
AM CITIT APROAPE TOATE PERIPETIILE VOASTRE SI MAI STAU UN PIC NU MA DUC LA NICI UN DOCTOR DEOCAMDATA .SUNT IN 3LUNI INCEPEM 4SI MAI ASTEPT UN PIC.NU IMI PLAC DOCTORII IN NICI UN FEL ,DENTISTII NU POT SA II VAD IN FATA OCHILOR CUM STAU SI SE UITA LA TINE ASTEAPTA SA LE DAI . MA MAI GANDESC POATE PRIMESC O RECOMANDARE DIN PITESTI CE SI CUM SE FACE UNDE SE DUCE LA CE CABINET SI TOT ASA .NU MA SPERIATI CA E TARZIU CA NU E .CEAU VA PUP SI ASTEPT RECOMANDARII.
Raspunsuri
rachel owen spune:
NIKO, bine ai venit pe forum!
As vrea sa te intreb, ce te-a speriat atat de tare?
Insarcina in 3 luni trebuie sa mergi neaparat la doctor, sa te ia in evidenta, sa te masoare, cantaresca, sa vada inaltimea fundusului uterin, sa iti faca analize de sange, toxoplasmoza, etc. E spre binele sarcinii, a copilului sa vizitezi medicul. O data pe trimestru trebuie sa mergi la ecograf sa vada evolutia sarcinii. Nu trebuie sa te temi de medici.
Nu spun ca e tarziu, ci ca trebuie sa mergi la doctor. Sarcina nu e o boala, dar daca vei colabora cu medicul, stii ca totul va fi bine, nu?
Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Mai spune-ne despre tine.
Te poti inscrie la mamicile care au aceasi varsta a sarcinii ca si tine.
Pupici
POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”
tcelen spune:
bine ai venit printre noi niko,sarcina usoara si bebel sanatos!!!
nu vreau sa te sperii asa cum spui tu,dar eu cred ca e destul de tarziu,o sarcina trebuie luata in evidenta de medicul de familie in primul rand si apoi de un ginecolog,la care sa te duci in fiecare luna!pentru analize,ecografii,masurat,cantarit,etc!nu ai vazut atatea cazuri la tv,in care nu s-au dus la doctor de loc pe tipul sarcinii si au avut prb la nastere,sau cu copilul dupa?!?medicul iti va da niste prenatale,tu de exemplu in primele trei luni trebuia sa iei acid folic care este foarte important pentru dezvoltarea copilului corecta,ai luat??ai facut niste analize?nu are de ce sa-ti fie frica de doctori!!!
ar mai fii multe de spus,dar nustiu daca te intereseaza!!
pupici ,CRIS
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
raalucutza spune:
defectele genetice ale bebelului se pot depista in urma unor teste de sange.....le tau!e bine sa le faci din timp pt ca doamne fereste de o anomalie la fat .............poate fii depistata din timp!e o mare responsabilitate!si nu te gandi la tine aici ca nu despre asta e vorba ci despre viata unui copil!!!!!!
raluca
monica-elizabet spune:
si eu am stat in cehia(praga) pe perioada cat am fost insarcinata, daca vrei sa discutam despre doctori, spitale da-mi pm.
sarcina usoara si bb sanatos
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
kristinutza spune:
nu conteaza ca ti-e tie tasha sa mergi la dr. nu e ca atunci cand mergi la dentist sa-ti scoata maseaua! mergi sa-ti vezi copilasul la echograf, il vezi cum creste in tine, cum ii bate inimioara, cum da din piciorushe! primesti sfaturile care ii folosesc copilului, mrgi pt el la dr! curaj! daca ai avut curaj sa faci copil, sigur ai curaj sa mergi si la dr pt ca sa te asiguri ca totul decurge normal. spre binele tau si si al copilului.
cristina, mama de radu poze
toanca spune:
nikolett2445, cu riscul de a parea pisaloaga..parerea mea e ca ar fi cazul sa-ti iei inima in dinti si sa te duci la dr. ; e spre binele copilului.
Da, asta tu decizi
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
Ralush spune:
hmmm!nikolett2445 ia forumul asta ca pe un °loc° unde fiecare isi spune parerea ,vb de experientele proprii!Singura care trebuie sa ia deciziile esti tu!
Ce iti pot spune eu,din umilele mele cunostinte,este ca primul trimestru de sarcina este cel mai important din n ratiuni(atunci apar riscurile cele mai mari de avort spontan,in acesta perioada se formeaza organele cele mai importante...etc) !Mergi la un medic de specialitate si iti va explica dspre ce e vb!E alegerea ta!Dar va trebui sa intelegi ca porti responsabilitatea pt un pui de om!Nu vreau sa par cicalitoare!Sorry daca e asa