Mamici de martie-aprilie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Laura Ioana dar cand mi-am facut analizele ,nu mi-a iesit nici o infectie urinara ca le-am facut si la urina.e posibil sa fi facut intre timp?da,simt o tensiune jos..saptamana asta ma duk la doctor!ieri ma durea mai tare,azi mi-a mai trecut..sper sa nu fie nimik grav si sa nu-l afecteze pe bebe!merci, multa sanatate si tie si bebelului tau! poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio13+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ama Kaly e posibil ca daca e mai putin dureros sa fi fost doar o raceala. Si la mine a fost la fel: m-a durut intr-o luni, de mi-era si frica sa merg si apoi m-a durut iar vineri si atunci m-am speriat si am mers la dr. Da se poate face infectie urinara oricand, mai ales daca nu bei suficiente lichide, in timpul sarcinii suntem predispuse la asa ceva. Eu imi fac sumarul de urina cam la 2 saptamani, ca sa fim siguri ca nu am infectie (a.i. daca am sa o pot trata- e periculoasa netratata). Multa sanatate si stai linistita ca nu a patit nimic tau

Laura 19+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Kim si Aida, multumesc pentru sfaturi si suport!
Incercasem asta cu perna mai sus...dar e cam acelasi lucru!
Zuzilici eu stiu de unde vine nervozitatea mea..!Nu suport prostia!Asta e tot!
Liliprejbeanu..eu cel putin nu am zis nimic de privat!Prvatul e privat, statul e stat!
Tcelen, pfoai de mine da ce m-as duce la un cardiolog dar cum sa ajung la el?Ca medicul de familie zice ca n-am nimic si nu imi face appoiment.EU singura daca imi fac appoiment ajung la cardilog cam peste 3-4 luni!ASa ca.....ce naiba sa mai zic?O sa incerc sa iau calciu si magneziu.Desi magneziu B6 caut de acum o luna si tot n-am gasit!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Fetele, haideti sa va dau o reteta de chec minunata.Ca deh, n-am stare.EU sa fiu pe moarte si in pat nu stau!AM facut ieri checul asta si mi-a iesit minunat!E dupa o reteta turceasca!e foarte usor de facut.SI e delicios!Eu l-am numitTea Cake!
Ingrediente:
3 oua
2 pahare de zahar
1 pahar cu ceai(ceaiul se adauga fierbinte, si poate fi facut dintr-un pliculet de ceai negru aromat (EARL GREY))
1 pahar de ulei
3 pahare de faina
1.1/2 lingurita praf de copt
1 esenta vanilie sau zahar vanilat
2 linguri de cacao
cam 1/2 pahar de nuca pisata(puteti adauga si caju sau altfel de arahide, sau chiar stafide)
Preparare:
1)Ouale+zaharul se bat pana devin o crema galbena si zaharul se topeste cat de cat.
2)Se adauga peste oa si zahar, ceaiul si uleiul.Se amestca bine compozitia.
3)Se adauga treptat faina,vanilia,nucile, si cacaoa.Se amesteca bine compozitia.
4)Fara sa stea prea mult timp afara se pune in forma si se pune in cuptorul incins la 180 grade.
5)Se lasa la copt cam 40-45 de minute.
Se presara un praf de zahar pudra si (sau) nuca de cocos cand este proaspat scos din cuptor!
Va urez pofta buna! Acum n-oi fi scris eu profesional reteta asta dar e foarte buna!Intelegeti ce-am vrut sa zic nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Laura Ioana chiar ca eu nu beau multe likide..abia daca beau un litru pe zi de apa..deci e posibil sa fie o infectie urinara?azi nu ma mai doare..poate totusi a fost doar o raceala!o sa stiu sigur cand o sa merg la dr si o sa va spun!merci pt incurajari!sunt mai linistita acum!
tina apropo de chec..eu tocmai am mancat ca mi-a fost pofta pana sa vad ce ai scris tu,dar eu l-am cumparat ca nu mai aveam rabdare sa-l si fac! poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio13+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna fetelor,

Aoleu ,Tina,påi eu incerc sa ma tin departe de prajiturele si dulciuri si tu vii cu reteta asta de chec, de mi-a plouat in gura cind am citit reteta.
Imi vine så fug acum in bucatarie sa fac checuletul.Dar din fericire
doar ce am venit de la o plimbare de vreo ora pe munte si ma dor picioarele si spatele,asa cå nici vorba sa ma apuc acum.
Si ma gindi eu ca daca rezist pina diseara sa nu-l fac, miine nici atit nu-l mai fac.(Domne` cum se aranjeaza lucrurile astea).
Mai bine niste mere sau niste banane.
Ce ziceti fetelor?
(ma dau si eu grozava, pina o sa dau buzna iar in dulciuri)

Salutari la toate burticile si sa aveti in continuare o duminica cum va doriti!

ile 22+

Mergi la inceput

Ile77, hai ma ca n-are chiar asa de mult zahar!EU abia acum ce-am papat..mmmm si cand te gandesti ca din 3 oua si toata compozitia aia acolo mi-au iesit 3 checulete!Pfoai de mine!Hai te pup!SI foarte bine ca faci miscare.Uite c-am prins si eu acum o zi cu soare si ma duc s dai iama prin magazine!IAr ca sa ajung la magazinul la care vreau eu am de trecut un parc.Unde de altfel sunt si veveritele cersetoare din pozele mele cu burtica!Iar portia de fructe am papat-o azi!Sac!
Te !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

quote:
Originally posted by liliprejbeanu

'Neata buna si cucuriiiiiguuuuuuu ca s-a schimbat ceasul!

Bafta pentru cele care pot sa doarma, eu ma scol lihnita de foame in fiecare dimineat afra exceptie. Cu ochii lipiti de somn ma duc la bucatarie si am noroc ca-i frigiderul mare si-l gasesc din prima !
Dupa un bolul de lapte si cereale lumea este parca mai frumoasa .
[...]
Parca acum de dimineata am simtit niste bule in burtica. Sa fie oare bebe sau doar imaginatia mea ?

kim scumpi eu prin Quebecul tau am o verisoara (univ de Laval) Alina. Poate o cunosti ca tare mai este mica lumea asta!

Cucurigu ca m-am trezit si eu! De fapt m-a trezit papagalul, care se intrece pe sine la ore matinale . Si din instinct am dat fuga la frigider, lapticu', bolul de cereale si ochii-n computer... Parca suntem in oglinda. Mi se si deruleaza filmul "Mamici de martie-aprilie 2006"...
Lili, nu cred ca o stiu pe verisoara ta, cunosc de departe o Alina in Longueuil, medic de profesie, dar nu cred sa aiba legatura cu univ. din Laval.

Zuzilici, sunt si eu in ceata, si suparata ca nu stiu sa interpretez ca lumea falfaielile din burtica, deci sa ne consolam cu ideea ca ai nostri sunt niste finuti...

Mersi Tina pt reteta, daca nu reusesc sa-mi scot sotul prin magazine (si astazi!), chec ma fac, jur!

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Salutare fetelor!
De o sapt. sunt singurica acasa, sunt si in C.M. si numai pot..........
Zuzilici sunt ceva diferente.....parca.... nu?
Si oricum eu voi naste mai devreme datorita cerclajului. Firule scoate pe la 37 sapt asta inseamna inceputul lunii aprilie ar fi data probabila a nasterii.
Dar si asa semanam: Avem burtica!
Lili simteai nevoia sa ma corectezi? Am descris cateva din lucrurile citite de mine pe site-uri........
Am si eu o reteta preferata:
fructe taiate cubulete(portocala, banana, mar, para, kiwi s.a.)
o mana de miez de nuca
se amesteca si se servesc zilnic
Zuzilici si eu am simtit ceva ca tine dar nu am luat in seama. Medicul a zis ca voi simti miscarile bb dupa 16 sapt.
Pupici! si sanatate!
bobo 15 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Tina,
multam pentru reteta, da' eu stiu ca ceaiul negru nu este permis in sarcina, si-s o fricoasa, na!
dar se poate pune orice fel de ceai, nu?

15-1

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput