Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

am pus 4 poze la albumul bebelusilor. unde-s pozele lavi02-ei?.... pic de oboseala, da' nu m-am putut abtine sa va scriu. ma duc sa maninc si eu, acuma:).

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.05)

www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/Maya.php" target="_blank">PRIMA POZUCA - MAYA

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Felicitari! Sa-ti traiasca printzesuca! E o dulce si o scumpa! Si, pun pariu, si o galagioasa...

Pozele Laviniei le-am primit pe e-mail, dar fiind si tu pe lista, trebuia sa le primestim si tu! ce e-mail ai?

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Neatza fetelor!!!

Eu nu am somn dupa cum se vede si peste vreo 2 ore ma duc la spital sa imi fac o echo sa vada ce face bb, daca e bine si daca evolueaza ok. Am emotii si sper sa fie totul ok. Visez numai tampenii si ma trezesc speriata si panicata!!! Saptamana asta tb sa ma apuc de curatenie si sunt bulversata rau!!!

Acum va las si o sa intru sa va spun ce verdict imi dau cei de la spital!

o zi buna tuturor!!!

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Monet, mamaaaa ce pletoasa e!!!

Intr-una din poze mie mi se pare ca are tot mutrisoara de soricioaica dulce si ochii migdalati pe care ii are si Lia.

Ptiu, sa nu o deochi. Care e reactia Liei?

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ca tot nu aveam ce face, mi-am pus din nou niste poze in albumul comun. Doua din ultima saptamina.
Daca tot sint inca macar sa se stie si sa se vada.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

monet, felicitari!! chiar imi plac fetitele astea mici, parca vor codite la botez, asa pletoase sunt!!!

ina, pai chiar ma gandeam cu ce vii nou in seria "ce mai spune soacra mea". io am alta idee... spune-i cat poti tu de politicos ca neuronul tau e in vacanta si nu poti retine atatea sfaturi bine intentionate, si daca vrea sa te ajute, sa ti le scrie pana pleaca... si os a le citesti incet la momentul respectiv.

cjestia cu plimbarile merge, adica am incercat si dupa una luuuuunga a doua zi am nascut. nu a avut insa nici o legatura cu usurarea nasterii, ci doar cu declansarea ei. cu greutatile...pai risti o ruptura rapida de membrane... asa ca mai bine stai cuminte!

Cristina 35+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza!

Imi inchipuiam eu ca ajung dimineatza la servici si dau peste mamici cu burticiMonet,Ancris,Lavi02 sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi!!!Am vazut si pozele cu bebitze "pletoase"Doamne ce frumuseti mici aveti,abia astept sa o vad si eu pe a mea,la ciditatea pe care o am ar trebui sa iese cu pletutze.
Ieri am avut niste prieteni in vizita,au un bebel de 3 luni..atat de scump ca-ti vine sa-l papi,era foarte atent la tot cum vedea ceva nou imediat se uita si el.Mi s-a parut destul de maricel pentru varsta lui.
Saptaman asta este ultima de servici...desi dupa mintea mea as mai veni dar le dau emotii colegilor sa nu le-o fac pe micutza la birou.
Pupici!

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Dordia bine ca s-a "clarificat" sexul lui bebe,mai da' tot nu-mi explic..ai fost de ataea ori la eco si unii ba vedeau "anexele"altii ba nu le vedeau..pai cum asa..ca acum ai totusi peste 30 de sapt nu mai este ca la inceput...Erai nelinistita(si pe buna dreptate) cand ce de la bv ti-au zis ca bebe-i fetitza si ca nu mai sunt nici sanse de 1% sa fie baiat..si acum e totusi baiat..mai doctorii astia...Pana la urma la cine ai facut ecografia de confirmare a sexului?

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

M'neatza lumii bortzoase
Cand vad cum scot capshorul la lumina atâtzia bebei, incep si eu sa vb. cu a mea si s-o sfatuiesc sa nu stea acolo chiar pana la 40 de saptamani, ca ma plictisesc singurica afara
Asteptam proaspetele mamici cu impresii despre nashtere si despre alaptare.

O intrebare pt. fetele care iau fier: voua va este cumva rau de la el? Mie mi-a fost recomandat Sorbifer si-mi da niste stari de greatza teribile - parc'ash fi iar in trimestrul 1 de sarcina. Culmea e ca, deshi iau cate 1/zi, o zi mi-e rau, urmatoarea nu....si tot asha. Chiar nu pricep cum de sunt zile in care mi-e rau si zile in care nu. M-am tot gandit la asociatiile alimentare pe care le fac insa n-am reusit sa dezleg misterul.

Ina, io zic sa te duci cu olitza direct la maternitate. Ce tot atâtzia pampershi scumpi: pui frumos fetitza pe olitza dupa ce-i leaga buricu' si ai rezolvat problema. O invetzi de fooooooarte mica ce altzii abia invatza la 2 ani. Va fi o precoaca
Bai, sa-ti traiasca soacra cu tot cu ideile ei geniale. Tre' sa recunoshti ca ie unica

Anda, e normal ca in ultimul trimestru placenta sa aiba grad de maturitate 3. Grav era daca avea acest grad de maturitate prin trimestrele 1, 2. Stai linistita ca-si face treaba cum trebuie, draga de ea.

Ripley, senzatzia de durere de incheieturi e nashpa rau de tot. Noaptea, cel putzin, cand ma duc la buda, abia-mi pot misca degetele. E groaznic!
Eu am alta ciudatzenie cu mâinile (de cand ma stiu e asha). Caut tot timpul locuri foarte reci si-mi tzin mainile acolo. Ador sa-mi bag mainile intre pat si perete rece de beton si stau cu ele acolo pana simt ca se incalzeshte zidul. Nimeni nu mi-a putut explica de unde vine necesitatea asta. Ma abtzin pana la enervare sa fac asta foarte des fiindca mi-e teama ca, in cele din urma, ceva nashpa se va intampla cu mainile mele: vreun reumatism, ceva.... Acum, ca tot sufar de dureri articulare, itzi dai seama ca ma feresc si mai mult de dorintza asta, desi, mai stau totushi cu mainile p-acolo insa pentru foarte putin timp.

Hai va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Monet, ai o fetita superba, va doresc tot binele din lume!!!
Ma tot uit la poze si mi s-au umezit ochii: vreau si eu sa-mi vad fetita.
Azi iar nu ma doare nimic, parca sunt in sapt 29 nu 39, deja incep sa ma supar pe asteptarea asta.
Bic, dragutza burtica :) vad ca si la tine asteptarea se lungeste... poate nastem deodata dc tot s-a pronosticat care dintre noi naste prima.
Ina, sa te auda cine trebuie si sa incepem si saptamana asta in forta cu bebeleii.... care dintre fete erau programate azi si maine, oare?
Mai stiti ceva de Fee? E ok, sper si-si va tine fte curand comoara in brate.
Merg sa ma fac gigea cu ceva pe la ochi si pe bot, poate dc vede mamica aranjata se impresioneaza si fata mea si iese :)

Riplye, 38+Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput