Cluj! (19)
Raspunsuri - Pagina 13
mariana tache spune:
Stanca, multumesc pt invitatie. Dar cu siguranta iti cumperi tu ceea ce trebuie pana pot eu sa ajung pe la voi. Tot am vrut sa iti spun ceva si tot am uitat: imi place f mult numele tau; pe bune si fara gluma!
Fetelor, Simon are poza noua la semnatura; si avem si album nou; dati o tura sa vedeti o vedeta in actiune .
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
'Neata....
Stanca, oricum ajung la copii, ca doar noi le dam, de Mos, fata de care vorbesc face voluntariat cate 2 ore dupa amiaza, cand se trezesc astia micii ii ajuta cu imbracatul, si alte trebusoare minore( e eleva in clasa a 11-a....)...aseara am vorbit cu fratele meu, sa-i transmita sa se mai intereseze....imi zicea Alex ca le luasera colegele napolitane Joe alora mici si erau frenetici de bucurie....scumpicii!!!!!
...Nu exista varianta in care aceste cadouri sa ajunga in alta parte, de vreme ce merg direct din mainile noastre...
...si tot legat de subiectul asta ma gandeam sa gasim si mos, daca nu au..sotiorii se pot inscrie( pe al meu sigur il conving...)...sau stiti voi pe cinva profesionost????
Perdeaua ar fi misto verde, intradevar...numai sa gasesti nuanta faina....dupa parerea mea si alb merge, ca-i nonculoare, dar ceva mat, plin, fara gaurele si gaurici si stilul ala kitschosde perdera de tara...bleah
Gata, ca sare pe mine!!!!!!
Va pupam, si sa ne spui cum a iesit....cu poze!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
baby-boom spune:
Doar sa va salut am vrut!
Va pup, dragelor!
Florina si Elise
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
asi spune:
Mariana multumesc de compliment.Poate faci o fata si-i pui numele meu si daca imi dai voie eu o botez cu drag.
Florinuta draga daca zic ca nu merge alb nu merge si gata.Mi-am luat perdea si am dat 6miloane pe ea.E tare draguta.Vinerea viitoare e gata.Pana atunici gasesc si covor si va chem la inaugurare.
In legatura cu cadourile ar trebui sa ne organizam din vreme nu sa o facem pe utima suta si sa nu iasa bine.
la gaska
asi spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Fetelor, Simon are poza noua la semnatura; si avem si album nou; dati o tura sa vedeti o vedeta in actiune .
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Tuca-l mama pe el da frumos si mare s-a mai facut!
Familia mea
Razvan
dianaiulie2009 spune:
Buna !!!
Am reusit sa ne facem programare la profesor Pop Rodica din cadrul clinicii Optilens . Eu sper sa fie bine . Daca a-ti fost careva la ea , va rog sa-mi da-ti un semn , ca sa stiu cum e. Oricum o sa va zic mai multe dupa consultatie , poate o sa mai aiba careva , candva nevoie de vreo informatie , cum am fost si eu .
Va pup si multumesc inca o data pentru sugestii !!!
ANA-ANDREEA 10 MARTIE 2000
PAULA-CEZARA 20 DECEMBRIE 2004
babygirl spune:
tre' sa rascolesc tot forumul asta ca sa dau de voi!? moaaama, ce dor mi-e de cluj. clujanca. momentan locuiesc in capitala. da' vreau acasa. cu sot si copil cu tot. in cativa ani tot vin eu inapoi! ma bucur ca v-am citit. pe sarite, ce-i drept, dar mi-o picat bine.
toate cele bune si ale harului!
Adina si Ema-Elena (25.05.05)
baby-boom spune:
Babygirl, avem niste prieteni buni cu bebe care sunt in situatia voastra!!!! s-au mutat la Bucuresti, acum un an, de fapt el a gasit un job mult mai bine platit...si ei vor acasa!!!!....te mai asteptam cu drag la noi la cluj!!!!!
Mariana, ce pacat ca nu ne-am intalit azi!!!...de mult timp nu ne-am vazut!!!!!
Cu intalnirea cum ramane????? Duminik asta. aia viitoare???
io nu mai pot scrie acu' ca ameninta iar principessa asta mik.....ca stin
ge calcu!!!!!!
poze cu noi
mariana tache spune:
Tare mare liniste e pe la noi!
Stanca, sa tii ca mi-ar place sa pun numele tau la fetita mea "virtuala". Dar tot numai virtual o s-o poti boteza, ca in realitate n-o sa existe niciodata! Avem protectie de 99% ca nu mai facem alt bebe. Sper sa nu fim noi in aia 1% (exceptia) ca ma .
Florina, oare de ce m-ai sunat? Te-am sunat pe mobil (maica-mea a uitat sa-mi spuna ca Mihai e in oras); apoi am incercat pe fix, dar suna tot ocupat; iar mai tarziu am inceput activitatile cu Simon (baita+papa) si am uitat sa te mai sun. La 11 cand am terminat cu Simon, am zis ca e prea tarziu sa te mai sun.
Chiar ca nu ne-am intalnit demult! Saptamana viitoare, ok?
babygirl, o sa te trec pe listuta noastra la musafiri (asta pana reveniti acasa), ok? Asa ca te mai asteptam pe la noi.
Dar restul fetelor pe unde umbla? Ce se-ntampla de nu mai semnati condica???
A! Stanca, 6 mil pe perdea?!?!?!?! Cumplit de mult! Ma tot intreb ce are perdeaua aia asa de special de costa atat de mult!?!?!
multi; ne mai auzim duminica.
Sanatate Maxima!!!