Aspirante optimiste (161)
Raspunsuri - Pagina 2
Liana30 spune:
Buna dimineata!
..se pare ca am mana buna
..ia..uitati voi cum apar..una cate una![]()
laurici
fata curajoasa
...GATA...mergem INAINTE..lasa-l mama ca vine el..si sa vezi ca o sa fie bine
pe gogosar
aoleu..aoleu..vale nu mai soma..ca somajul e mic..![]()
alexia multa sanatate
si pentru toate fetele multi 

si o 

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut si cu vreme frumoasa!
Pup toate fetilii.
valentinag spune:
gogosico
neaparat cu maghiran daca ai tensiunea mica!vezi ca o sa ai un chef nebuuuun,mai rau decat acu![]()
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
marrina spune:
quote:.
Originally posted by dana p.
Marrina, nu stiu de ce toti doctorii mi-au spus ca este mica si sa mananc mai sarat ca sa beau apa, ca eu nu prea beau apa si cica asta ar fi o cauza pentru tensiunea mica.
Asi , vad eu ce fac pana la urma, daca le iau pe toate 3 sau nu.Eu nu prea ma tin de tratamente din astea lungi decat daca sunt cu antibiotice in rest nu prea le iau cum trebuie.Mi-e ca ma apuc si le cumpar si dupa aia le iau o data de doua ori si dupa ai uit sa le mai iau.
Tumpi, sa o stergi de pe listuta pe Tonnia , ca a nascut un baietel saptamana trecuta.Sa-i traiasca si sa fie sanatos !!
Poti sa fii sigura ca daca tensiunea ta este chiar 120/60 e PERFECTA.
Mica e 100, 90, 80, maxima, adica prima valoare.
De tratamentul naturist daca te apuci trebuie sa-l tii ca altfel n-are nici un efect si mai risti si cine stie ce...dereglari. Hotaraste-te deci ce si cum si cat ai de gand sa iei si apoi apuca-te. Eu iti doresc mult succes!
De Tonnia pot sa va spun si eu ca are un
Dinu.
Sa fie sanatosi!!!
dana p. spune:
Marrina, pai din cauza asta nu ma apuc eu de naturiste, ca la alea trebuie sa te tii, tata, de tratament.Si eu sunt cam uituca
.

la fete
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
asi spune:
Ca orice chestie la inceput pare dificil dar dupa ceva timp,cand vezi ca incepi sa te simti altfel o sa inncepi sa nu mai uiti.
Nu va stresati prea tare cu scaderea tensiunii dupa cam o saptamana organismul se obisnuieste.Cele la care tensiune e mica neaparat trebuie combinata cu maghiran.
Familia mea
Razvan
flori76 spune:
'Neata si din Islanda ![]()
Io is racita cobza si ma mai doare si burtica rau,semn ca uratzii sunt pe aproape 
Floricika,tu cum esti?
Laurici,pup fetita optimista
Ma bucur ca ti-ai mai revenit.
Vale,deci ideea de FIV ramane 'in picioare'.Poate facem in caelasi timp,sa ne incurajam reciproc 
Pup fetele ![]()
![]()
![]()
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
asi spune:
Fetelor ia cititi aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60597
Eu am ramas traznita!
Familia mea
Razvan
dandana spune:
buna, buna!
v-am rugat frumos sa-mi spuneti unde ati gasit tinctura de maghiran, relelor!
unde a disparut arditel?
laurici, 
la toata lumea
marrina spune:
quote:
Originally posted by dana p.
Marrina, pai din cauza asta nu ma apuc eu de naturiste, ca la alea trebuie sa te tii, tata, de tratament.Si eu sunt cam uituca.
Ce nu face fata pentru
?????