Aspirante optimiste (161)
Raspunsuri - Pagina 10
asi spune:
Nu le putem avea pe toate.Laurici ma poate stilista ta nu are ceva ce tu ai si e foarte valoros.
Asa e si cumnata mea la 36 de ani i-au trbuit 4 luni pentru a ramane gravida.Dar nu doresc nimanui casnicia pe care o are.E ingrozitor ca omul de langa tine sa vorbesca cand are chef cu tine si dac il deranjezi sa fac circ iar tu sa nu contezi deloc.
Va pup si va doresc o noapte frumoasa si o duminica fericita.

Familia mea
Razvan
simonette spune:
Lauricipani,

,unde e stilista aia a ta, careia i-a dat Dumnezeu, cel mai de pret dar din lume, si ea nu-l vrea![]()
![]()
Sa mi-l dea mie, ca io il vreau!
Tu fa-te frumoasa si ai grija sa te molipsesti, da![]()

lauricipani spune:
asi asa este! ai pus punctul pe I. Oricum, pe mine m-a facut sa plang ca ea sarmana tocmai din cauza asta nu vrea. A avut o casnicie intrerupta cand era insarcinata in 9 luni (chiar inainte sa nasca s-a intamplat) si fetitza care o are a crescut-o singura. Acum are 13 ani fata si ea inca nu s-a recasatorit. Iar el...boul de el i-a spus ca lui ii este tare frica si ca mai bine sa nu se mai intalneasca deloc.
Ce sa va spun, mi s-a facut tare mila de ea si o intzeleg. Cuvintele ei au fost " ce e de vina sufletzelul asta mic ca io sunt asa nenorocita si nu m-am gandit ce fac! si eram sigura ca nu se poate intampla cu prezervativ"
Oricum, mi-a promis ca se mai gandeste o saptamana si dupa aia ia o decizie. Ma rog la Dumnezeu sa o ajute sa ia decizia corecta.
Vai si de amarata de cumnata a ta!!!
simonette, m-am facut fumoasa si sper sa ma si molipsesc![]()
![]()
nu d'alta dar nu puteam sa dorm necoifurata!!!
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
simonette spune:
Lauricipani,m-ai intristat si pe mine cu povestea coafezei tale
A crescut deja un copil singura si inteleg ca e tare greu...totusi sper sa nu ia decizia de a curma ceea ce D-zeu i-a dat! Sincer, daca e interesata sa dea copilul spre adoptie, eu as fi interesata...numai ca nu pare genul care s-ar desparti de puiul ei! Imi pare tare rau de ea!
lauricipani spune:
simonette, departe de mine gandul sa te supar

n-am vrut!
lasa ca Dumnezeu ne da si noua cand vine randul nostru.
pup frumoasa

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
martha78 spune:
Ce faceti fetelor, sper ca v-ati trezit nu?
Imi era doooor de voi...azi e cam liniste pe aici...Liana, Simo, Tumpi, Asi....pe unde sunteti?
Eu maine am programarea la medic, chiar nu mai stiu ce o mai urma ![]()
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
tumpi spune:
neata tuturor,
eu m-am trezit,dar sunt foarte ametita,as mai dormi ,dar nu pot.Ma doare capul is nu ma doare,defapt cred ca mai mult ma dor ochii

e si vremea asta tare naspa
Liana te asteptam sa ne spui cum a fost la botez
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
martha78 spune:
Liana, cred ca-i obosita dupa botez, nu mai da nici un semn
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
lauricipani spune:
'Neata frumoaselor,
Sunt si io p'aici...un pic ciudata pentru mine dimineata asta ca am trecut printr-un cosmar ingrozitor in noaptea asta. Am visat ca faceam o echigrafie si aveam in burtik 4 embrioni...ii vedeam atat de clar si color. Doamne ce vis
In rest cred ca bine, nu a inceput sa-mi curga mai tare si ma agita tare rau chestia asta. Doar cand ma duc la pp cate putzin rosu in rest...pauza. Si asa ma tine de vreo 3 zile.
Cre ca maine ma duc la dr sa vad ce o fi.
Pup frumoasele.
ps. tumpi, ai grija sa nu ai o tensiune oscilanta! incearca sa bei cat mai multe lichide.
Laurici
-Theodore Roosevelt