Da "gemeni" cine are?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

A..si inca ceva..nu incercati sa-i tineti langa voi...fug de responsabilitati si sunt afemeiati notorii...

Coca si dragalasa Teodora (10 luni) http://community.webshots.com/user/cocolino131 si http://pg.photos.yahoo.com/ph/anutabulinuta_99/album?.dir=264f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Eu una am doua bucati acasa, sot si fiu. Am facut special ca fiul sa fie gemeni, caci i-mi place originalul !Si sunt super multumita si fericita!

Cocolino nu stiu unde l-ai gasit tu, dar sigur este o exceptie

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Originally posted by Cristina_C

Pe cat sunt nascuti sotii vostri, "gemeni"? Al meu este pe 21 iunie, in ultima zi deci si are putine trasaturi ale zodiei, mai degraba se incadreaza la "rac", altfel ar fi iesit foarte multe scantei (eu sunt taur) iar zodiile nu sunt compatibile (probabil exista si exceptii).

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Nu stiu de unde vine asta, dar eu sunt geaman si sotul e tar si ne intelegem. E adevarat ca nu ne-am culcat pe o ureche, iar relatia noastra e mereu o aventura, mereu invatam cate ceva despre, de la si cu celalalt si asta ne stimuleaza si ne face sa ne cautam reciproc si sa ne potrivim. Da, amandoi suntem incapatinati, dar am invatat sa ne spunem punctul de vedere, sa luam o pauza sa ne calmam si apoi rezolvam ce e de rezolvat sau luam hotararile potrivite (desi mai mereu sunt ad-hoc, desi am vrut sa planificam totul cu grija)...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Pai vine de aici: http://horoscopes.eva.ro/compatibilitati/zodia-taur/index.php

Normal ca nu iau totul in serios!

Dar am mai cunoscut pe cineva, nascut pe 3 iunie - care era exact asa cum spunea cocolina. Cam asta-i experienta mea cu "gemenii". Fiecare vorbeste din proprie experienta.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Dragele mele, al meu e gemeni, si sunt si eu gemen, si socru era gemeni( din aceasi zi amandoi, iar soacra, si un nepot gemeni din 18 iunie,asa ca va imaginati, iar soacra e rac.
Eu sunt tipicul gemnei, el e din 30 mai, exact invers decat sunt eu.La noi in casa totul se rezolva repede, ori ori.
Depinde mult de fiecare persoana in parte.Nu ii plac responsabilitatiele( am stat 8 ani impreuna pana se ne casatorim, si sa vedem cat pana fac bebeul), si nu este romantic cum mi-ar place mie.In rest eu nu pot sa ma plang de el.Ne intelegem destul de bine in general, iar cand ne certam ne reprosam tot, chiar si pizza mancata in faculta.Multa lume nu credea ca o s-o ducem mai mult de cateva luni, si luna iitoare avem 8 ani impreuna.
Sunt caposi, reci, imprastiati, dezordonati,se complac in situatii pe care nici ei nu le inteleg,cat despre afemeiati eu nu as zice, mai degraba le place sa fie laudati, dar cand se indragostesc o fac cu tot sufletul.Am observati ca cei din prima decata sunt diferiti celor din ultima.Cat despre a tine un barbat langa tine, eu cred ca nu pot fii tinuti cu forta, indiferent din ce zodie sunt.Eu zic ca cel mai bine este sa nu tii cont de zodii si sa lasi ca relatia sa decurga fara sa te stresezi cu chestii de gen, cum e in pat, cum il seduc, cum il tin langa mine?.Fiecare persoana este un univers, cu atat mai mult barbatii!
Mult noroc si multa rabdare, ca de asta ai nevoie ca sa intelegi unii barbati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

quote: "Dar am mai cunoscut pe cineva, nascut pe 3 iunie - care era exact asa cum spunea cocolina. Cam asta-i experienta mea cu "gemenii". Fiecare vorbeste din proprie experienta."

Ei bine, al meu geaman este nascut pe 3 iunie: este cea mai cinstita persoana pe care o cunosc, nu s-a uitat macar vreodata la alta femeie (in 15 ani) si de cate ori greseste recunoaste intotdeauna si-si cere iertare. La are el pe-ale lui, dar nici un viciu de caracter. Nu cred ca astea tin de zodie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Multumesc mult fetelor pt raspunsuri,

Al meu e gemeni (pe 22 mai) si eu sunt leu asa ca uneori mai ies scantei. Intr-adevar am recunoscut multe din "calitatile" sotului meu in ceea ce ati spus. Si el este incapatanat, imprastiat, pasionat de "jucarii" (in special masini si electronice), cam fuge de responsabilitati, ii place sa ii fie gadilat orgoliul si sa fie el seful.

Merci si rabdare la toate care aveti astfel de soti acasa.
Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Salutare! Si eu am un geaman acasa nascut tot pe 22 mai. L-am recunoscut din descrierile voastre. Eu sunt rac si ies de multe ori scantei, dar treptat ne revenim. Am ajuns la concluzia ca nu poti sa tii un geaman langa tine daca nu vrea el sa stea cu tine. Am trecut prin multe alaturi de geamanul meu, si bune si rele. Ne cunoastem de 11 ani si ne-am casatorit de 4 ani. Acum avem un baietel minunat si suntem inca impreuna. Eu sper ca pentru totdeauna. In rest ce sa spun, rabdare multa si imaginatie.
http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Eu sunt rac iar sotul gemeni. E adevart tot ce s-a scris mai sus. Le place sa fie autoriatri, sa faca pe seful, il apuca ordinea benevol ( dar destul de rar)., foarte exigent cu persoanele din jur, si in general au acea chestie ca ei sunt umpic mai sus decat restul lumii. Foarte inteligent, stari schimbatoare, planuri mari o gramada, care incet -incet se pierd.
Truc : aproba-l si pe urma foarte subtil covinge-l de idea ta.

Ana 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

si eu leu si dumnealui geaman - nascut pe 13 iunie.

ii dau dreptate Mirunei. Am exact acelasi tip de barbat in batatura :)
mai mult, pot sa spun ca face mai mult decat mine in casa. Are el boala lui cu un joc pe computer care il mai chinuie vreo 2-3 saptamani pe an. - mereu acelasi. Insa nu fuge de responsabilitati. Este f generos cu mine si tolerant cu cei din jur. Ceea ce ar fi poate duplicitar la altii l-a el s-a sintetizat intr-o diplomatie extraordinara pt care se face iubit si placut de toti si toate oriunde merge - si asta fara a flirta vreun pic. extraordinar de inteligent, am ajuns sa ma bucur eu sa nu insista prea mult la capitolul educatiei si culturalizare personala - in afara istoriei si geografiei - pt ca altfel m-ar depasi fara eofrturi.
Nu stiu daca ii place sa fie sef, insa stiu ca ma consulta in toate deciziile majore, inclusiv legat de o demisie sau acceptarea unei noi pzotii.

Inca un lucru legat de responsabilitati -m am observat ca desi nu fuge de asta, daca nu se simte suficient de pregatit/ ready pt un anumit task atunci nu are probleme cu a spune NU - insa cu diplomatie.

ce mai: am o bijuterie de geaman. si mai mult, s-a decis sa ma si ceara zilele astea, dupa 3 ani de relatie.
Reteta succesului in cazul meu, Daniela: pe langa faptul ca il mai provoc la diverse ghidusii si ma straduiesc sa aducem chestii noi in peisaj, la domnul meu TOTUL TRECE PRIN STOMAC. adora cum gatesc si prefera sa faca foame decat sa mearga la parintii lui sa manance in lipsa. sau isi fierbe coltunasi pe care ii cumpara congelati la pachet din magazin.

ma rog, stiu ca am si alte calitati

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

eu sunt in zodia gemenilor, iar la asta ii adaug pe tatal meu si pe socrul meu.

da, suntem dificili. dar da, daca ne indragostim nu ne mai dezlipim de cel(cea) de care ne-am indragostit.

cel mai bun pont, poate, ar fi ca aceia (acelea) care au parteneri(e) in zodia asta, sa incerce sa evite monotonia. eu, una, simt nevoia sa imi tin ocupat creierul in permanenta, ma fascineaza ce e nou (nu, aici nu intra si barbatii; sunt deja indragostita). in rest, fiti voi insiva. nu are rost sa va transformati in altcineva doar pt a face pe plac cuiva, indiferent in ce zodie ar fi :)

nu cred ca totul tine numai de zodie, e vorba si de educatie/anturaj.

Mergi la inceput