Bebelusi de martie - aprilie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Fetelor, aspirina saracului e .
Va pup pe toate, va urez noapte buna si o aspirina a saracului cit mai placuta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Dariaevelin o sa-ti tin pumnii miine pe seara.O sa vezi ca totul o sa fie bine.
Multumesc pt cutiuta
-abia astept sa invat cintecelele, ca lui Alex ii place tare mult sa o auda pe mami cintind.
Adseana sa te faci repede sanatoasa
Adrianabrfrumoasa,romantica ,te atinge la suflet povestea greierasului.
LA MULTI ANI Irina Maria!!!
http://community.webshots.com/user/dumval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Rp daca asta e aspirina saracului, inseamna ca eu nu pot beeficia de ea, cel putin cateva zile

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Valenka iti multumesc si tie!

Fetelor, cred ca Fervexul asta mi-a data ceva energie inapoi, ca uit cat e ceasul si eu inca stau la calculator, in loc sa dorm...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Noi azi am avut o zi superba..ma refer la vreme, ca altfel dimineata am mirait un pic la mami...care se chinuie sa ma convinga sa trec de la 2 ore interval de mese la 3 ore Apoi dupa-masa am fost la plimbare prin padure...unde mi-a placut tare mult..am dormit vreo ora jumate.Iar seara m-am distrat de mami care nu stie sa-mi faca grisul
Fetelor mai avansate in diversificare, ziceti-mi si mie cum faceti cu fainosul...am ceva gris de la Milupa pe care scrie ca se poate prepara cu lapte, lapte praf sau cu apa..eu as alege varianta cu apa, da' nu iese o chestie prea seaca si neapetisanta?!? Si nu e prea devreme la 6 luni pt lapte?!
Si daca pun fruct..ce fruct se potriveste..ajunge daca il rad sau trebuie sa fierb...ca noi am inlocuit deocamdata o masa de lapte cu pireut de legume, la fructe nu ne pricepem.
Valenka si Alex
http://community.webshots.com/user/dumval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

N-am mai intrat de ceva vreme, din cauza timpului liber care-mi lipseste. Am profitat de zilele astea frumoase si am stat mai mult pe-afara. Deschideam dimineata forumul hotarata sa intru dupa ce il iau pe Victor de la gradi, dar apoi el s-a hotarat (si azi si ieri si alaltaieri) sa mergem la tenis in parc si pana o pregateam pe Eva, apoi pe el... Cert e ca ne-am intors de acolo in fiecare zi in jur de 6 seara si apoi mancare, baite etc. Sotul meu are un program un picut mai lejer (dar nu asa cum imi promisese) , dar mai devreme de 8.30-9 nu prea ajunge acasa.
Am mai trecut prin niste emotii si cu Victor -mi-a trebuit o adeverinta ca e apt pentru karate si am ajuns(trimisa de med. de familie) la cardiologul de copii. Cand l-a ascultat mi-a spus ca are suflu si sa-i facem o eco cardiaca sa vedem daca are vreo "gaura pe undeva pe la inima"-citat de medic. Pana i-a facut eco am innebunit de emotii, la eco tot ii dicta asistentei tot felul de chestii (insuficienta aortica, insuficienta pulmonara de diverse grade), dupa care ma lasa sa mai astept vreo ora. Cand sa intru la ea cu inima cat un purice vad ca imi da adeverinta medicala (cum ca e apt pentru karate) si imi spune ca e foarte bine, majoritatea copiilor au acest suflu sistolic, care dispare de la sine spre pubertate si de fapt insuficintele alea sunt in "limite fiziologice" deci copilul e foarte sanatos. Dar in alea 3 ore cat am stat pe-acolo aveam numai scenarii in minte. Am vorbit si cu pediatrul lui dupa aia care mi-a spus ca el il stie pe Victor de cand avea 1 an si jumatate si nu a auzit nicand suflu sistolic la el si ca probabil medicul ala a facut exces de zel.
Eva in continuare nu are nici un dinte, musca tot ce prinde si vrea diversitate in actiuni. Ne luptam in continuare cu supa de legume, dar in rest mananca bine. Va multumesc pentru raspunsurile legate de speriat. Eva nu plange cand se sperie ci doar tresare foarte tare la un zgomot neasteptat. Poate este ea mai sensibila... Noi am tot incercat s-o obisnuim cu zgomotele, dar tot se sperie (dar tare, mai s-o scapi din brate) cand nu se asteapta. Si cred ca e si fricoasa, cand o ridici deasupra capului (miscare care pe Victor il innebunea de placere) devine foarte sobra, face niste ochi cat cepele si departeaza picioarele. nu prea-mi place ca e asa sensibila, dar sper ca-i va trece cu vremea...

Mamacita, imi pare tare rau de problemele lui Alexut. Sper din tot sufletul ca nu e nimic ingrijorator. Te inteleg perfect ca esti atat de stresata, orice chestie (chiar si cele minore) care se intampla copiilor nostri, pentru noi capata proportii. Sper ca nu este decat o alarma falsa si totul va reveni la normal cat mai curand.

Rrox, ma bucur ca Ioana a scapat de bronsita. Va doresc sa scapati si de tuse cat mai repede. Adevarul este ca tusea asta cu expectoratie se prelungeste tare mult la copii. Victor nu a tusit prea des (vreo 3-4 episoade din astea) dar il tineau si peste o luna. Mai are Ioana nodulul ala la san?

Daria, iti tin pumnii vineri. Nu te ingrijora prea mult din cauza durerii fizice. Mai ales daca-ti face anestezie generala. Sper din tot sufletul ca nu o sa ai remuscari dupa aia!

Kathy, cum se mai simte Iosif? Poate fi si o banala viroza fara alte semne, decat febra. Multa sanatate!

Andruzza, mi-am propus sa-ti scriu pentru a ne intalni in parc. Parca a fost un facut, imi propuneam sa-ti scriu dupa ce-l aduc pe Victor de la gradi (pentru a fi sigura ca are chef sa mearga la tenis) si in fiecare zi imi aminteam cand eram pe banca in parc. Tu nu poti ajunge si dimineata (adica pe la 11-11:30)?

Adseana, multa sanatate! Eu am fost de vreo 3-4 ori racita de cand am nascut-o pe Eva. Din fericire, ea a avut doar o banala raceala (doar cu mucisori) atunci cand toti din casa eram raciti. Si nici nu ne feream (ca nu prea aveam cum) de ea..Deci, sa speram ca nu-i vei da si tu Alexandrei!

Coral, sa dea Domnul sa fie doar asta problema lui George. Multa sanatate!

Carmen, din cate stiu eu mucilagiul de orez (zeama) se da pentru a-i inlocui laptele in caz de diaree. Deci nu e nici o problema ca i-ai dat orez (orezul si morcovul fiert sunt principalele alimente in caz de diaree).

Hai ca acum nu ma mai opresc...

Noapte buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Buna seara fetelor,
Ana si Ligia va multumesc ca v ati adus aminte de noi. Am fost cu el la doctora care mi a spus ca are putin rosu in gat si ganglionii putin crescuti si ca exista posibilitatea ca in cateva zile ori sa si revina ori sa faca vreo rujeola.Si ceea ce credam a fii afta nu este si nu si a dat seama exact ce ar putea fii deoarece nu se vedea foarte bine, fiind pozitionata pe gingie un pic in interior iar Iosif tot misca din limbutza. Cu ocazia asta l am cantarit si are 10kg (mi a mai slabit de cand am micsorat portia de laptic) si 73cm (desi cand l am masurat eu intre doua carti si cu ruleta...avea 75cm) spunandu mi ca este dezvoltat ca un copil de un an (de fapt cand ii cumpar ceva de imbracat cer hainute pentru un bebe de un an). Acum este mai bine si in seara asta nu a mai facut febra.
Dupa ce am plecat de la tanti doctora am intrat in librarie si i am cumparat o carte cartonata cu pisicute...cat de interesat de ea a fost o sa vedeti in pozele care o se le pun in albumul Bebe Iosif se cultiva.

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumesc de raspuns Ana.
Ma bucur ca Victor este bine, imi inchipui prin ce spaime ai trecut.

Ii spun la multi ani, cu intarziere, Nicolei Adriana. Sa te faci mare si frumoasa, puiut.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Kathywsha, ce bine ca nu e nimic grav. Si Rares a avut acum vreo doua saptamani febra, cam 2 zile, in jur de 38.6. Ne-am speriat si i-am facut toate analizele, toate i-au iesit foarte bine. Nu avea nici macar rosu in gat si nici un semn de dintisori.
Doctorita ne-a spus ca e posibil sa fi fost o viroza. Cred ca si la tine a fost cam la fel.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Ariadnabr, tocmai am citit povestea nasterii Soniei. Foarte frumoasa. Sonia este o scumpica, la fel ca si mama ei.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput