Bebelusi de martie - aprilie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Multumesc Rox
Carmenduta Iosif este posibil sa faca rubeola sau rujeola (nu stiu exact) in cazul in care nu apare inseamna ca a fost vreun virus rebel.

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Si mai am si eu o nelamurire.
Mesajele pe care le scriem se contabilizeaza toate, pentru ca toate mesajele scrise intr-un interval de timp mai scurt poarta acelasi numar.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

uite ca nu v-am parasit...carmen raluk multumesc pt sustinere, mai stau o vreme ...

am fost afara dar bate un vant cumplit, asa ca ne-am intos in casa , eu o sa calc iar cezar sta in tarc si se joaca
marti plecam la munte asa ca trebuie sa termin de calcat pan aatunci, si ce chef am
nu stiu daca v-am spus eu m-am apucat de aerobic, sunt tare mandra de mine, am fost de 3 ori, dupa ce venim de la predeal ma apuc de 3-3-3 si de masaj , sper ca pana la revelion sa incap in hainele vechi

si acum sa va arat un site www.centralpark.ro sa-mi spuneti ce parere aveti, noi vrem sa ne luam un ap acolo, de la casa ne-am luat gandul, au crescut preturile la terenuri rau de tot...ap la care ne-am oprit noi are 3 camere , are 123 mp, noi vrem sa facem din 3 , 4 camere , astept pareri

in rest noi suntem bine, papam de toate, adica ce avem voie, de 2 zile ii dau si iaurt cu toate ca dr mi-a zis la 7 luni, dar nu mai vrea lapte la ora 18, si nici dimineta la 5 , sper ca trece doar printr-o perioada ...de ieri am inceput sa spunem si noi da da na na ta ta ...mi-au dat lacrimile de fericire....e asa dulce...in funduletz inca nu stam decat sprijiniti dar avem timp , in schimb lui ii place pe burtica , doarme pe burtica , sta pe burtica, ar manca tot pe burtica...:)

pupici si numai bine

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian1
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Carmen, la inceput nu se contabilizeaza toate, la mine abia dupa mesajul cu numarul 200 a inceput sa le contabilizeze pe toate. Crede-ma ca am scris muuuuuuuuuuuult mai mulllllt decat 260 si ceva de mesaje...ata ete, sorry!

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Carmen eu o pasez cu blenderul impreuna cu fructele.
Toate mesajele se contabilizeaza, dar la fiecare mesaj e afisat numarul totatl de mesaje la momentul actual.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Kathywsha, ti-am scris ca si Rares a facut, acum doua saptamani, febra timp de doua zile, iar la analize nu i-a iesit nimic. I-a trecut si asta a fost tot, Nu stiu ce l-a determinat pe doctor sa-ti spuna ca s-ar putea sa aiba rubeola sau rujeola, Doamne fereste.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

O sa deschid capitolul urmator si fug la puiut sa vad daca Nurofenul si-a facut efectul.

tuturor!

poze vechi

Mergi la inceput

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60619" target="_blank"> 44

poze vechi

Mergi la inceput