Ce gatim azi??? (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mamini, ai gatit tu sosul indian sau l-ai cumparat gata facut? pin ce e deosebit orezul salbatic, parca?

multam pt raspunsuri

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by oana_mm

Citindu-va mi-am amintit ca am creier de porc - in congelator nu al meu personal :))!!!
Maine asta bag la felul doi cu piure de cartofi.
Pui-bucatele de pui trecute print-un sos special si apoi prajite - Leditia imi spui si mie cum este sosul acela special, te rog??

Oana si bb Eric
Atat mai e pana la ziua lui Eric
Pozele noastre 1
Site-ul meu pentru gravidutze

Sosul e special..nu stiu daca e pe undeva,dar eu l-am facut cum mi-a venit mie.(imi place sa inventez diverse feluri de mancare,sa experimentez)
Mai intai am fiert pieptii de pui(2),ca am facut supica,apoi i-am lasat la racit,dupa care i-am dezosat(daca n-au oase ii pui direct)intr-un bol la marinat(am pus carnea in bol,am pus verdeata peste..depinde ce-ti place,eu am pus tarhon,poti pune si menta proaspata daca ai,patrunjel,etc. iese foarte bun,apoi am ras lamaie,am pus zeama de la lamaie si l-am dat la rece..)
Apoi..sosul..am batut 2 oua cu o lingura de unt pana s-a facut spuma,am pus putina smantana,putin sos de chilli si putin sos de soia(daca n-ai,poti pune chilli praf si te poti lipsi de sosul de soia),am pus si condimente speciale pt pui,putin tarhon,si faina cam cat sa devina mai gros.Daca-ti iese prea gros,e bine sa-l mai lungesti cu apa minerala..Sare contine sosul de soia,deci nu mai e nevoie.Sper sa nu fi uitat ceva
Apoi am scos bucatile de pui..le-am taiat felii,le-am dat prin sosul asta si le-am prajit in ulei incins.
Se pot servi cu piure de cartofi cu cascaval,sau poti face un sos din maioneza in care pui cativa catei de usturoi pisati.Iese un deliciu..
A iesit extraordinar de bun...
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Ieri am gatit:
- salata din piept de pui cu ciuperci, castraveciori acri, usturoi si maioneza;
- pui pe sticla cu cartofi prajiti, castraveciori acri si sos de maioneza cu usturoi;
- minciunele.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Carnita de pork la cuptor, salata, orez si sos de morcov pentru orez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Ieri: tocanita de pui cu mamaliga, gratar cu cartofi pai
Azi: supa de pui cu legume si taitei, varza dulce calita....cu taitei sau macaroane (alea patrate, subtiri), mai avem si din tocanita de ieri.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Mamini mersi pt reteta de ostropel.
Deanny reteta cu piept de pui, ciuperci, castraveti acri si usturoi e bestiala.Mie imi place la nebunie- eu o maninc fara piine cu gogosari in otet.
Azi fac ciorba de pui- la mine nu lipseste ciorba(as minca non stop)pt ca face bine la stomac.Iar la felul 2 sa am pe 2 zile: pilaf cu pui si cascaval, si un fel de ghiveci: mazare, pastai si cartofi.Toate astea pt sotul meu ca eu sunt la regim.Eu maninc brinza de vaci.

nunta noastra

poze lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Supa de pui cu galuste , fasole cu ciolan , placinta cu mere si placinta cu dovleac..
Dar voi gatiti in fiecare zi? Ca eu fac ciorba sau supa pt trei ,patru zile ,iar felul doi, daca nu mananca numai sotul,tine macar doua/trei zile...

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

saramura de peste
porc cu sos de rosii

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Adriana si eu fac supa/ciorba pt 2, 3 zile ca mai nou mananca cu pofta si sotu-meu, noroc , ca m-am scos cu o mancare calda si sanatoasa la stomac.
Dar felul 2 eu fac in portii mici, scot dimineatza din congelator portii mici de carne(ca asa mi le pregatesc cat fac 1 data) si seara in jur de ora 6 sunt gata dezghetate pt un fel 2.

Azi voi faca doar niste snitele de porc si salata de varza cu piper si puree de cartofi, si pt ca sunt presata o sa trantesc si vreo 12 clatite, sper sa-mi iasa ca in ultimele dati am dat chix nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

azi:
-supa de vita cu galuste de gris
-chiftelute cu cartofi piure
-castraveti murati
-tort de inghetata

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput