Balante (dez)echilibrate (17)
Raspunsuri - Pagina 2
Liana30 spune:
cary s-au terminat razele si la mine nu mai am ce sa-ti trimit..in schimb te pupacesc
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
catrinadil spune:
Delia felicitari si usoara!!!
Nu fi suparici, sanatos sa fie ,eu nu am avut dezamagiri in priviinta "comenzii" mi-a trimis doamne-doamne ce mi-am dorit, un leut cu blanita cu tot , si ce mai de blanita avea!! Acum nu stiu ce m-as fi facut fara el, a devenit pur si simplu singurul motiv de a trai si lupta.
De nume nu-ti fa probleme, cand o sa-l vezi o sa-i stii si numele, pur si simpu,fara a gandi prea mult.
Frigul cam peste tot a venit si nu cred sa mai avem zile calduroase, vorba voastra, tre sa ne gandim la cadourile de sub brad!!!...Dar mai e timp nu-mi storc creierii acum.
Va pe toate si sa fiti echlibrate!!!!
http://bella.netfirms.com/ro.htm
http://www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=57873&whichpage=1
Cary spune:
Adevarat,chiar foarte frig,acum in schimb a iesit si soarele,dar totusi frig!
Am fost vreo 2 ore in parc unde am alergat prin covorul de frunze uscate,spre deliciul copiilor si apoi la topogane,de maine iar la scarbici.
Liana ai fost au BA la petrecere???,nu pot sa cred ca nu te-ai dus(si ca ti-ai trimis sotul singurel!),caci eu sunt mare amatoare de petreceri!caci la noi e invers,daca sotul imi zice ca e prea obosit atunci eu pun placa:
-Nu-i nimica ma duc EU singura!dar ce crezi ca ma lasa singura?caci imi fac de cap!!!
Hai pupici,s-auzim de bine si sa avem o saptamana buna!
herra spune:
buna seara!
am lipsit un timp pe motiv de "scarbici" - bleah!
am o intrebare: cum ajung si eu pe lista aia la care duc link-urile de pe prima pagina? cu parfumuri preferate...am si niste peisaje de toamna, vi le trimit daca vreti sa va clatiti ochii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
dana_ene spune:
Delia , sa ai un baietel sanatos si vei vedea ca urmatoarea va fi fetitza !
Mai aveti timp destul sa gasiti si numele cel mai cel pentru el.
Herra, din pacate pagina balantzelor DC este creata de Ticka, care in ultimul timp a fost atat de ocupata ca nu a prea mai reusit sa intre pe forum. Doar ea poate face modificari si completari acolo.
A fost frumos tare la nunta, am dansat atat cat mi-a permis Roxana din burtica, numai ca acum sunt chiauna rau de tot.
Fiindca la acelasi restaurant unde am fost acum, anul viitor vom cununa, duminica ne-am intalnit cu finii si am stat o gramada la taclale.
Aa ca nu prea am reusit sa ma odihnesc si sunt ametita de somn.
Mai e si vremea asta.... care trage la somn ... pfui, n-am nici un chef sa fiu la birou.
Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Cary spune:
Da vad ca v-ati distrat bine in w-e!nu prea ati stst pe acasa.
Ce vreme nasoala,cica de maine ploua.
dana_ene spune:
Cary, deja ploua...
E asa de urata vremea asta... in casa e cald si bine... iar eu sunt la birou .
Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006