Balante (dez)echilibrate (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Balantzelor iubite
Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de voi, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de voi. Va iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa va aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de voi.
Va urez cele mai fericite sarbatori!
Cu dragoste,draku de olteanca!!!!

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

La Multi Ani!!! cu veselie, sanatate pe vecie,
casa plina de bucate, dragoste pe saturate,
bani la greu, noroc cu caru', La Multi Ani si ... sus paharul!!!
Speram ca anul 2006 sa va aduca tot ce va doriti, si ceva in plus!
Sarbatori fericite!
Din tot sufletul, va pup Carina.

P.S. Si noi iti multumim draga Liana pentru frumoasele cuvinte de mai sus si iti vom tine pumnii stransi ca sa INVINGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI!

2006 SA FIE UN AN FARA TRISTETE, INSORIT SI PLIN DE BUCURII, CU SANATATE, IMPLINIRI SI LINISTE SUFLETEASCA PENTRU NOI SI PENTRU FAMILIILE NOASTRE!

Va pupacesc mult de tot, distractie placuta celor care nu stau acasa ca mine si vorbim la anul !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE SI LA MUUUUUUULTI ANI!!!

Mergi la inceput

"La multi ani!"
bine v'am gasit in noul an

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Salutare in noul an! Si La multi ani! cu intirziere. N-am mai apucat sa intru inainte de rev.Unde si cum v-ati petrecut revelionul?Sper ca a fost foarte bine pentru toata lumea! Eu am avut un revelion mai special, adica l-am petrecut singura cu sotul meu acasa..
Va pupacesc si ma bucur ca sint alaturi de voi si anul acesta!
Happymumy si Ayla(15.01.2004)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!in NOU AN!

Noi am petrecut revelionul la niste prieteni cu copii,asa ca i-am luat si pe ai nostrii.Am fost 4 familii si 5 copiii;gazda le-a pregatit copiilor o camera speciala numai cu jucarii,iar noi am topait pe saturate,ba chiar si Rebecca a venit la topaiala,ne-am distrat pe cinste!
La miejul noptii ne-am imparcat cu totii in masini si ne-am dus la focurile de artificii de la Universitate,nu am cuvinte sa va descriu ce NEBUNIE a fost acolo,o ploaie de luminite,care mai de care,bubuiala pe masura si fuuuummmmmm;o mare de oameni plini de voie buna si sampania curgea garla.Bine ca,copiii nu s-au speriat,ba chiar le-a placut.
A fost minunat,nici acum nu-mi vine sa cred ca am dus copiii acolo,ACUM cand vad atatea cazuri raportate la urgenta din cauza artificiilor!
Ne-am intors cu bine,am desfacut sampaniile,ne-am pus la masa si la topait pana dimineata.

Va pupacim si asteptam vesti si de la altele!!!

Mergi la inceput

Mai dragelor,dar vad ca voi o tineti TOT intr-o Sarbatoare,caci mana la scris,BA!!!!
Ati inceput SCARBICIUL? sau tot in vacanta???
Caci asa se vede!!!

Mergi la inceput

sunt si io pe'aci

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupicesc,si blagoslovesc si eu balantele mele dragi pe 2006.Eu am fost in tara si am petrecut cu familia;a fost superb,stiti voi,niciunde nu e ca acasa printre ai tai,asa imperfectii, sunt cei mai minunati si apropiati inimii.Eram mai tot timpul cu frica in san sa nu nasc pe acolo prematur la 32-33 sapt,caci oraselul meu nu e cunoscut pentru aparatura performanta pe care nu o are la neo-nato.Dar totu-i bine cand se termina cu bine.Si acu ajunsa acasa imi dau max 2-3 sapt sa termin cu pregatirile pentru bebe,cumparaturi si curatenie generala,cred ca o sa si zugravim un pic,macar dormitorul,caci bebe va avea patutul langa patul meu.Am fugit si sper sa reveniti si voi din vacanta.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Delia nastere usoara!!!

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput