Balante (dez)echilibrate (17)
Raspunsuri - Pagina 11
Delia21 spune:
Ascendentul vi-l puteti afla si singure dar trebuie sa stiti ora nasterii si locul.Mergeti pe www.astro.com si introduceti datele si vedeti propria astrograma,adica fotografia cerului in momentul nasterii si puteti afla multe de tot nu doar ascendentul.
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
Gargaritza spune:
Na' seara, dezechilibartelor!
Mai aveti un loc si pentru mine.....echilibrul exemplar....la barna bineinteles.
6 oct. '77
Garga si Irinuca
POZE
eveline spune:
quote:
Originally posted by sanziana72
eveline #65533; cum ati pus poza pe tort ?
alinutza00 #65533; tare nazdravan ala micu#65533;, dar ce i-ati facut de era asa incruntat in poza cu marea ?
Ascendentul se stabileste dupa ora nasterii, dar doar un astrolog ti-l poate stabili.
A fost tort comandat...e o tehnica speciala a celor care l-au facut la laborator...oricum poza era din gelatina, era comestibila...s-a papat tot pana la urma...mmm
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
happymumy spune:
Buna fetelor! Vad ca n-ati avut timp sa ma treceti si pe mine pe listuta!
Alinutza parca povestesti de mine! Oare toate balantele sint cicalitoare si au gura mare? Se simte cineva in aceeasi situatie?
Delia mersic de situl astro, chiar o sa intru sa ma uit.Eu stiu ca am ascendentul in leu, dar nu sint prea sigura ca e corect.
Iar s-a facut urit si frig afara! Ma indispune total chestia asta. Ce sa-i faci , asta e ,pina la primavara mai e destul!
Happymumy+ Ayla (15.01.2004)
Cary spune:
Happymumy lasa deprimarea,vezi si tu partea frumoasa a IERNII,vine Mosul,primesti daruri,in acest Sezon Alb sunt o groaza de Petreceri atat in familie(de Craciun)cat si cu prietenii(de Anul Nou),te bucuri de zapada si de betia de culori a beculetelor seara prin oras!
Hai pupici tuturor si s-auzim de bine!
alinutza00 spune:
sanziana in poz respectivaera aproape adormit...oricum botic din ala face mereu cand e suparat
fetelor nu merge site ul ala cu astro pe care mi l ati dat
in rest...sambata facem bradutul..apoi intram in linie dreapta...mos craciun, cadouri, mese bogate..si munte dupa rev
alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
happymumy spune:
Unde va ascundeti fetelor? N-a mai trecut nimeni pe aici?Sau v-ati apucat de curatenie?
Cary mersi ptr. incurajari, s-ar putea sa aiba efect pina la urma!
Mai dati si voi un semn de viata!
Happymumy si Ayla (15.01.2004)
eveline spune:
Salutare, iata ca dau si eu un semn de viata...intr-adevar m-am apucat de curatenie...uhhh
Mi se pare mie sau e primavara? Cred ca mi se pare...indata vine mosul....nici nu stiu daca sa ma bucur de vremea asta placuta sau sa-mi doresc sa ninga.
Oricum, sarbatori fericite...nu mai e mult!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
happymumy spune:
Mai fetelor ce e cu pustietatea asta pe aici? Cred ca v-ati terminat si curatenia si ati plecat in tarile calde,in vreo insula exotica ca altfel nu-mi explic unde ati disparut cu toatele? Macar trimiteti o vedere ceva!
Pupici la bebici si la mamicile ocupate!
Happymumy+ Ayla (15.01.2004)