Copilasi de oct-noi-dec 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Alexandra La multi ani!

Paulacu Paul sau David???? 30+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Ce liniste p-aci... Paula, pe unde esti? Eria asa vorbareatza si ai disparut? :) Ce face Alexa? Cum e cu raceala?

Alexandra, cum stai cu comnul?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Hai ca va salvez eu de la liniste
Sint la servici si am de lucru de nu-mi vad capul, deci o sa fiu scurta.

Ileana, magazinul nostru vinde obiecte decorative si piese de mobilier import Tailanda, Indonezia, India, Peru, Mexic, Vietnam, Africa... Carmen stie exact despre ce e vorba.

Boeru, urita treaba cu imunitatea asta. N-am mai auzit de asa ceva. Sa ne tii la curent.

Paula, multa sanatate si pupici pentru Alexa.

Alexandra, cred ca ar trebui sa mai schimbi activitatea. Nu e vorba ca nu obosesti suficient in timpul zilei, fiindca nu e usor sa "stai" acasa si sa ai grija de casa si copil. Dar e monoton, si probabil ai nevoie de o schimbare. Cred ca asta te-ar ajuta sa dormi mai bine. Eu tocmai de aia am vrut sa intorc la lucru, fiindca simteam ca mor incet daca mai stau acasa, cu toate ca treaba aveam non stop.

Hai ca ma intorc la munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

LA MULTI ANI LA TOTI COPILASII, CU DRAG DE LA MINE SI MARIUCA!!!

ca am cam lipsit... mi-e dor de voi!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Sunt prezenta si intru dar nu prea am ce sa mai spun. Acum sunt eu racita si nu stiu ce sa fac????Sa vad cum merge si daca e nevoie sun pe dr. ginec. sa vad ce sa fac. Nu sunt tare dar destul ca sa ma ingrijorez. Alexa e cu muci multi, tuseste...nu lasa pe mami si tati sa doarma noaptea, s-a obisnuit sa o duc un pic la noi in pat sa faca trante si calare cand pe unul cand pe altul....
Mi-am reparat caldura de la masina si ca la omul cu boii mici am cazut in alta belea, s-au rept niste piese si sper pana luni sa am masina ca daca nu.... sunt moarta, nu pot sa merg cu burtica si Alexa la dr.
Acum fac ordine si ma apuc de facut papa pana vine noua femeie la testari, la 9, sa-mi tineti pumnii.
Va pupic si mai intru eu sa vad ce mai e nou numai sa scrieti si voi.

La multi ani Julia si Mihai Alexandru!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LA MULTI ANI! Freya, Brian, Viviana, MIhai, Julia, Eugen si Iulia!
Sa cresteti mari, sanatosi, mintosi si norocosi!

de la noi la toti copiii si la mamicile lor!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetelor!
Eu sunt la servvici, Raducu a stat si ieri cu Andy, si-a luat liber de la serv, este mai bine, tuseste mai putin.
A inceput sa cante "In padurea cu alune" sa vedeti ce caraghios e ca spune numai sfarsitul versurilor...
Aseara ne-am uitat la Harry Potter si la faza cand ii alegea palaria aceea caraghioasa a asemanat-o cu un tort ca a inceput sa cante " muti ani..", dar cum va spuneam se plictiseste repede, dup-aia a vrut la Scooby Doo si cand se canta Where are you el zice "acasha". E asa de scump!!!
Ii dau jos din raft toate jucariile de plus si spune cum face fiecare in parte. Construieste f. frumos din lego tot felul de chestii, are o imaginatie...stie : ve'de, 'osu, balben, alba'tu, neg'u, alb, a inceput sa lege cuvinte intre ele ' maina (masina) pe-aici, mege (merge) , cade, poc!!!
Sa vedem ce ne mai zice luni ca luam tratament pana atunci (bine ca n-a fost pneumonie!) si trebuie sa mai facem niste analize de sange luni. Sa vedem cum stam cu imunitatea la pneumonie.
In rest, toate bune, sotul meu s-a comportat exemplar s-au inteles bine, i-a dat sa manance la timp, medicamentele, au adormit impreuna la pranz, nu s-a plans ca ar fi fost greu (desi era ingrozit ca ramane singur cu el o zi intreaga). Dar, nu va spun ce am gasit in casa aseara!. toate erau imprastiate, am inceput sa le srtang iar el (glumind) : Ce vrei sa spui mami, ca am fost puturosi si am facut mizerie, noi am fost f. cuminti!!! hi, hi, hi! Eu i-am spus ca n-am ce le reprosa ca au fost f. cuminti dar ca le strang asa din reflex.
De fapt nu am de ce sa ma plang: am doi baieti minunati, unul mare - 37 de ani si unul mic, care va spun seamana ca 2 picaturi de apa!
Sa-i pupe mama pe ei de frumosi!

Paula ce se intampla cu Alexa de nu-i mai trece raceala aia? Ce-au zis doctorii?

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Fetele sunt si io membru junior. Am avansat! hi, hi, hi!

LA multi ani! pentru;
Viviana, Mihai - Alexandru, Iulia Ana-Maria,Eugen-Ocatv si Iulia - Maria, sa cresteti mari si frumosi si sa aveti parte de tot binele din lume!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Cred ca mi-am gasit omul potrivit, sa vedem si saptaman viitoare.
Alexa nu a dormit decat o ora si este si acum treaza, sper ca la noapte sa dorma si eu ca nu mai pot dupa o nopate de schimbul 3 si la 5 dimineata drepti.
O seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hola, mamicile!
Pai se poate, mai, tot weekendul sa fim pe pagina a 2-a?
Sau va distrati pe alte meleaguri?
Hai, treceti la treba, ca imediat ma intorc de la scoala si n-am ce citi

Va pupacim tare-tare, sa va treziti!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput