As dori sa stiu cum pot curata piatra din fierul de calcat.S-au astupat majoritatea orificiilor. Exista vreo solutie?M-am gandit sa pun otet in el dar mi-e teama.
Am folosit apa distilata la calcat si totusi....
descarca exercitii callanetisc
Eu am pus apa cu domestos si am scos toate pietricelele. Concentratia am facut-o la ochi.
Pe aici exista trusa speciala pt curatat fierul de calcat.Eu am una de la TCM(am auzit ca au produse si in tara)si am fost f multumita,si-a facut treaba.
Trusa contine niste fiole cu solutie de dizolvat calcarul,un set de periute cu care cureti dupa toata orificiile.Cratarea merge usor .
Alina
Eu folosesc otet cu apa..cam 3/4 oret si 1/4 apa. Dar otet din cel mai prost, ala Regal e bun ptr asta. Foloseste fara frica, eu am pus si in fierul de calcat si in esspresorul de cafea. Dupa ce ai lasat sa functioneze un ciclu cu amestecul asta, mai lasa un ciclu de mers in gol, doar cu apa.
Exista si niste solutii in magazine, de la Cillit parca...
Tocmai ca mi-e frica sa nu erodeze in interior . Dar voi incerca Domestos sau Cillit pe robinetul de apa.
mersi
descarca exercitii callanetisc
Exista un Cillit special pt electrocasnice, pt fier, pt filtru, etc. Eu am cumparat acum vreun an si este bun intr-adevar.
Intreaba la magazine sau uita-te cu atentie pe etichete.
Pupici,
Gabriela si baietii