Mamici de ianuarie-februarie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata fetitele!
M-am zapacit de tot cu ce avem voie sa mancam si cu ce nu!!! Am voie muschiulet de vitel fript mediu ca tare mi-e pofta!
Tedita, uite ce am gasit cu valorile lichidului amniotic! Am vazut ca esti in saptamana 25 si-ti dau valorile pt. aceasta saptamana!
Media AFI=147mm, dar valorile pot fi considerate normale intre 97mm si 221 mm! Sper ca te lamureste asta cat de cat! Oricum cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe doctor!

daniela 25+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Iuliiuli asa este 5 kg si 58 de cm deci si foarte lunga . Si und enu mai pui ca s-a nascut normal deci nu prin cezariana. Si eu am o nepotica care s-a nascut la 4.900 parca si era grasunica tare dar si mai tarziu pana la 1 an a fost grasana.Si Giova parca zicea ca sotul ei a fost mare la nastere ... cu toate ca acum nu prea pare ... grasunel. Sau ea a fost nu mai stiu.
Eu cred ca important e sa fie sanatos.
Daniela dc nu ai probleme cu toxoplasmoza nu vad de ce nu?
Irina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Am uitat sa va intreb: cum va frectionati voi sanii? Eu nu am incercat pana acum din cauza durerilor, dar as incerca...insa nu-mi dau seama cum se face, cu prosopul...dar cum, dinspre exterior spre interior sau invers, de jur imprejurul sanilor?

Si apropo de uitat, la mine vad ca se intampla din ce in ce mai des in ultima perioada: aseara am intat la farmacie sa-mi iau niste fier si am uitat complet de sacosa care o aveam la mine si o pusesem pe un scaun sa pot umbla lejer la geanta! Norocul meu a fost ca a doua zi de dimineata , cand am fost sa intreb de ea, era inca acolo....

Iulia 25+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuli si eu sunt cam uituca, de cand cu graviditatea.
Irina, da Clau meu s-a nascut cu 5 200 grame si 57 cm lungime. Chiar si dr. s-a uitat putin ciudat la el, la cat e de slab acum. Lungimea o are, 1,89 m, dar trebuie sa mai rezolvam si la kg. soacra-mia a nascut normal, dar toata s-a rupt, mi-a zis ca a tras cateva luni cu rana care nu se mai vindeca.
Sa speram ca ai nostri vor fi cat de cat in limitele normale si nici nu ne vor rupe.

poze
gio si bb Marco 29 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Iuli eu stiu ca masajul sanilor este destul de controversat, mai ales masatul sfarcurilor poate da contractii! A intrebat cineva si un doctor?

daniela 25+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Apropo de ruptura: eu stiam ca la nastere naturala, dr. ca sa evite rupruile te taie inainte...
Nu e asa?
Stiu eu gresit?
Eu vad ca deocamdata stau destul de bine la capitolul "uituca"

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si eu stiam ca te cam taie la nastere naturala. Eu am fost mititica si tot a stat mama in spital 2 saptamani din cauza taieturii care nu voia sa se vindece. Sunt curioasa ce bebitza mare o sa iasa din mine si din sotzul care am fost amanoi la nastere micuti (inca macar eu eram si scurtutza, dar sotzul la aceeasi greutate a fost luung si slaaab). Vad ca fata mea si-a luat avant la crescut bine in luna a 6-a, ca pana in 20-21 de sapt era fix la dimensiunile normale. Acum e maricica si daca o tzine tot asa, voi avea un copil buclat (las' sa fie fata mamei maaare, ca ne bucuram!).
Intre altele eu o intind la plimbare ca asa e bine si sanatos. Si cum la mine plimbarile sunt luungi si seara cand ma intorc firul de la net in infipt in telefon, cred ca intru abia maine (daca nu e sotzul liber), iar apoi ...........munte pazea ca venim!! Pe asha o vreme minunata tati ishi scoate fetele la aer.

si avetzi grija de voi si de cei mici!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Toanca cam toti doctorii taie (parce epiziotomie se numeste) ca sa evite rupturile. Inainte nu se practica... dar acum, din fericire da. taietura asta se vindeca mult mai usor decat ruptura "naturala".
Iuliuli, ai uitat o sacosa in Ploiesti si ai mai gasit-o? Mare noroc!! Cred ca o sa vin si eu acasa in w-e asta ca urla mama dupa mine.
March, in principiu trebuie sa mancam carnea foarte bine facuta, eu chiar respect chestia asta.
Fetele care abia acum se plang de dureri de sani... sa fiti fericite, pe mine ma dor sanii din primele saptamani, abia acum s-au mai calmat (ori am crema buna, ori s-a lasat pielea )
Mai fetelor, lunga e luna a 6-a! Deja simt ca bat pasul pe loc... cand oare o sa intru in ultimul trimestru?
Abia astept sa mai treaca si saptamana asta ca sa ma programez la doctor si sa ma duc la echo sa vad bubulina!

J 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

marchplayer, zi-mi te rog pe ce site ai intrat, unde ai gasit acele valori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Da, fetelor, te taie din prima la nasterea naturala.
Pe cumnata-mea a taiat-o rau de tot, la ea a durat cam o luna pana a reusit sa stea si ea in fund ca lumea, iar fetitza ei a avut doar 1,500 kg, deci o putea naste fara nici un fel de probleme fara taietura, nici nu s-ar fi rupt.

De uitat... pai ma inscriu in gashca uitucelor. Am plecat de la birou spre casa si mi-am dat seama dupa ce traversasem strada ca am uitat geanta in birou , mi-am uitat de n-shpe mii de ori geaca in zilele alea calduroase. Plecam ca aiurita si-mi aduceam aminte acasa ca nu am ce dezbraca si pune-n cuier .

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput