Bebelusi de iulie-august 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Bogdana, laptele se numeste Topfer Lactana, e nemtesc facut acolo si importat. Cum a spus si Emaaimee, inca lucrurile facute aici lasa de dorit. Cica e laptele cu compozitia cea mai apropiata de laptele de mama. Tot Topfer foloseste si Monica, parca! Cit priveste dilutia asa scrie pe cutie.
Tare hazlie Miruna ta...auzi ciorap....

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Kulta, cum spuneai tu...? "Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte" Din tot sufletul ma bucur pentru tine! Sa dea Dumnezeu sa te muti cit mai repede in casa noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza!! Se pare ca nu merge nici o figura cu porgramul de somn in timpul noptii nu stiu voi cum faceti ca eu nu resusesc Dar una peste alta sunt multumita ca azi noapte nu mi-a facut febra sau nimic altceva de la vaccin si s-a trezit o singura data la 3 si a papat, desi s-a culcat la 11. apoi s-a trezit dupa 8 dimineata ceea ce a fost super pt somnul meu.
Oana multumim frumos

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Mona, incearca cu un prosop ud pus pe calorifer, aste trebuie sa incapa. Cind se usuca il uzi la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

:neata mamici..

Noi suntem in mari pregatiri...doar maine avem botezul,nu/!!

Sa nu uit...copilul se imbraca cu hainutele de botez de acasa sau dupa ce a fost bagata in cazan???

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Pupici si bine v-m regasit.
Am reusit sa mai fug jumatate de ora la un internet si mai citesc pe fuga ce mai scrieti.Multumesc mult pentri incurajari si sper sa reusesc sa fac fata cu bine la tot ce mi-am propus!
Ieri am fost cu Rares la vaccinul de 4 luni.A fost foarte cumintel,a plins foarte putin,i-am pus supozitor cu paracetamol preveniv si am scapat de febra!
Rares si-a dublat greutatea de la nastere,are 6400 g,64 de cm si papa bine suc de mar si morcov,supica de legume (am inceput de luni),iar de saptamina viitoare introducem si brinza calcica.
Am sa incerc si eu sa-i dau supliment de lapte praf(la sugesia pediatrei),macar inainte de culcare,pentru ca suge si noaptea tot la 2 ore,2 ore si jumatate!
Sper sa reusesc sa va povesesc mai multe saptamina viitoare pentru ca astazi e cam aglomerat la net si mult fum de tigara!

Ultima "concluzie"la care a ajuns Mihnea,dupa ce a vazut ca Rares suge de la amindoi sanii:
Mami are inr-o tzitzica lapte si intr-una cereale bilutze,deci papa si Rares lapte cu cereale !

Cristina,Rares 4 luni si 8 zile si Mihnea 4 ani si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetelor, multumim. camera e f mica si tapetul e galbui, de hirtie. am cumparat o cutie de abtibilduri si doua role de bord si in nici o ora era gata.
Kulta, baby gym-ul e de la Johanna Vauvatalo (au si in Vanta magazin)si mie mi-a placut ca se transforma in tunel pt cind e bebe mai mare si merge in 4 labe. e incintata, da cu picioarele in mingea aia si o zornaie si zgiltiie stilpul din fata ca sa cinte jucariile ca nu prea ajunge la ele inca...se plictiseste destul de repede, dar o pun in bouncer, pe canapea, iar pe jos...si uite asa...
Ioana numai tu si sora mea ziceti ca Veve seamana cu mine. in rest toata lumea zice ca seamana cu taticul ei. si eu. dar sper sa ii ramina ochisorii albastri si parul ondulat din neamul meu. si mie mi se pare ca e scumpica, da`e a mea, deh... vorba fetelor, puiul ciorii...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna, fetele ...

Multumesc mult pentru urari si pentru raspunsuri.

Eu am intrat sa va spun ca plec la mama mea cateva saptamani (inca nu stiu cate) si o sa intru mai greu. Are tata la scoala unde preda internet si o sa mai intru cate un pic sa va citesc.

Acum fac bagaje si am emotii, ca urmeaza un drum de aproape 4 ore cu masina si nu stiu cum o sa reacioneze gazicile mele, sper sa doarma si sa fie cuminti.

Va pup pe toate si va urez sanatate, crestere usoara si sa ne "vedem" cu bine cat mai curand!

Pupoci multi!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by ankak

Kulta, cum spuneai tu...? "Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte" Din tot sufletul ma bucur pentru tine! Sa dea Dumnezeu sa te muti cit mai repede in casa noua!

Anca, e cumplit sa trebuiasca sa-l tin in brate tot timpul.Nu sta nici o clipa in bouncer sa "vorbeasca" cu jucariile, sa se uite pe pereti, nuuuuuuuuuuuuu, nici un pik.Ma innebuneste. Tu l-ai lasat sa plinga?Cum faci cu el ziua? Noaptea doarme?Cite mese are pe zi?
Multumesc mult pentru urare.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, va doresc o zi deosebita maine la botez! Noi am avut mari aventuri caci am ajuns la biserica si ia-l pe parinte de unde nu-i! si masina s-a stricat etc... referitor la ceea ce intrebi la noi se imbraca in hainitele noi aduse de nasa ( chiar si pampersul )dupa ce se crestineaza.

Giana, eu cand sunt obosita si / sau stresata patesc asa! Odihneste-te si ai grija de tine si de laptik!

Fetele va raspund mai tarziu ca nu am apucat sa citesc tot. Paula face figuri ( oare pentru ca am papat ieri prajitura cu branza de vaci si cu stafide multe ?)

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput