Bebelusi de iulie-august 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
peca spune:
fetelor....eu am o mare problema :PARUL....parul meu...cade de ma streseaza as putea sa aspir si de 4 ori pe zi si tot e prea putin.
si mai rau e cand il gasesc si prin papers la niko printre manute si uneori si in gurita...de noroc ca nu il inghite.
voi ce luati pt. asta? ca eu nu mai suport.... nu ca nu ar avea de unde sa cada....dar....e prea de tot..l-am si tuns sa fie mai scurt...
..m-am gandit ca va cadea mai putin...dar da de unde
am ajuns si eu sa citesc cap. asta tot dar acum nu am timp de scris...bb meu vociferaza...vrea atentie si joaca....sa imi misc degetele si el rade si se simte bine...atata gimnastica la degete nu am mai facut de multi ani
ah si mai vroiam sa intreb: voi ce fel de ex. de gimnastica faceti cu ei?
gata plec...plabge
peca si
Niko
_
Katink spune:
Buna dimineata!
Bebestrumfitza, felicitari lui Matei, ce a crescut!!! Parca mai ieri ne trimiteai mesaje din camera de spital 
Am citit despre sora ta, imi pare foarte rau. Ii doresc din suflte sa isi revina repede si o ajute Dumnezeu sa aiba pruncul ei.
Anis si Dede, petrecere frumoasa azi la botez! Si sa va traiasca crestinele!
Simonica, bravo pentru punctulete
, vad ca au inceput si la tine sa creasca, pana acuma cred ca aveai 1000
.
Un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Irda spune:
Salutare fetele!
Am si eu o problema la care poate ma ajutati voi sa aflu solutia!
Am o nepotica de 5 zile care a papat lapte praf in maternitate si vreo 15 mese acasa cu biberonul.
Acum ca i-a venit laptele mamei, bebe nu mai accepta sanul sub nici o forma....nici urland de foame
! (nici in biberon muls...nici cu lingurita!!!)
Aveti idee ce-ar mai putea incerca (in afara sa-si intrerupa lactatia?)
Pupicei
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
Albinutzza spune:
Buna fetele mele 
N-am mai trecut de mult pe aici, dar am fost prinsa, cu diverse probleme...si voi si mai si, dar asta e viata mai trebes a mai si muncim
Luca este bine in general, rade mereu, si mai nou, cred ca si-a descoperit vocea, pt ca trage niste tignale, dupa care tace, si se uita la noi sa vaza cum reactionam. Si daca noi radem, incepe si el
In schimb avem probleme cu mesele de peste zi: nu vrea sa pape, plimba tetina in gura, rade, impinge cu limbutza tetina. Ieri de exemplu a mancat la 12 ziua, si apoi abia la 8.30 a mai mancat o masa, intre timp a baut sucul de fructe si ceai. A facut kk, nu avea febra, era vioi. Dr a zis sa-l lasam in pace ca va manca, atunci cand ii va fi foame
dar eu ma speriasem. E adevarat ca a papat 250ml, dar dupa atatea oreee![]()
Lunea viitoare, mergem si noi la vaccin, din pacate va fi chiar de ziua lui
dar asta e!!!
Simonique, multumesc ca ti-ai amintit de noi 
Anis, Dede, sa va bucurati de crestinele, sa fie sanatoase, si petrecere frumoasa 
V-am citit, dar intre timp s-au dat si raspunsurile, asa ca nu mai raspund si eu. Vroiam doar sa spun, ca Monai, ai mare dreptate, si eu de mutl spuneam, ca daca macar baitza se va pastra la aceasi ora,
se va obisnui cu un program, chiar si in timpul zilei. De exemplu, Luca are un program de somn, singur si l-a facut, singura chestie este ca mesele nu sunt in fiecare zi la aceasi ora, pt ca e in fct de cum se scoala dimineazta
Gata, plek, v-am innebunit, va
si va doresc wkd plakut, vreme, cel putin la noi nu este frumoasa, dar avem noi sufletele calde si frumoase 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
andre_ea spune:
Am scris si ieri, dar vad ca nu s-a inregistrat
.
Anis si Dede, petrecere frumoasa la botez si sa va traiasca micutele crestine!
Irda, nu am nici cea mai mica idee ce ar putea face acum. Ar fi trebuit pusa de la inceput la san la fiecare masa chiar daca nu avea lapte, si abia apoi dat biberon. Dar acum, nu mai stiu. Sper sa se rezolve si sa accepte sanul.![]()
Andreea, mamica lui
Tudor - 10.08.2005
POZE
Irda spune:
Andreea, a fost pusa la san in primele 2 zile regulat, dar i-a facut sanii praf mamicii (jupuiti si cu crusta de sange) ca bebe e mare. Are 3.800gr si 51 cm si e o fomista!
Si eu sper sa se rezolve cumva si sa accepte sanul. E pacat ca acum mama are lapte din abundenta si bebe nu-l vrea deloc!

Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
emaaimee spune:
Nu prea am timp de forum din pacate.Sper sa mai citesc cate ceva din urma si sa mai vad poze cu
Voi pune poze cu Biba in curand.Vad ca se acomodeaza bine fata.Am pus-o in patut de cand ne-am intors s nu s-a enervat sa vrea in pat cu mine cum am dormit in Ro.
La noi ploua tare si nu avem cum sa iesim la plimbare.Oricum maine vom merge la plimbare cu masina la cumparaturi chiar daca ploua.
Andreea si Bica furnica intreabade Tudor![]()
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by mamini
Dede, multumesc!
eu nu cred ca ceea ce oferim copiilor nostri material ii face fericiti, asta cred ca e mai mult pt propriul confort psihic. eu nu am avut mai de niciunele cind eram mica si am fost ultra-fericita, am fost iubita si aparata si dragalita si mi s-a deschis apetitul pt poezie si literatura si cunoastere si calatorie si am visat muuult de tot. si sper sa ii pot oferi lui Veve la fel de multa bogatie spirituala, ca lucrurile pe care i le cumpar sunt mofturile mele, nu o sa ii cumpere dragostea si fericirea. si cred ca pustii tai, Dede, vor fi fericiti cu niste parinti ca voi, care ii iubesc, decit cu milionae de jucarii si multa indiferenta.. sa aveti vreme buna la botez si sa va fie de bine!
M
Sunt total de acord cu tine.Si eu am fost fericita cu putinul pe care l-am avut.Dar ma intristeaza faptul ca daca esti in blugi si adidasi la magazin si vine o "doamna" duhnind a parfum si doldora de ghiuluri se face diferenta. si multe altele.Dar mai bine ma calmez
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
mamini spune:
Emaaimee,imi pare rau ca te-ai suparat asa tare acasa...adevarul e ca si eu vin de aici, unde lumea e chiar prea inceata si prea calma si merg acasa, claxoane, nervi, scandal, furtisaguri si ma doare sufletul, fiindca e pacat de tara aia frumoasa in care se duce incet-incet totul de ripa... si obosesc de mi-ar mai trebui o vacanta dupa vacanta. dar e tara noastra si mie tot dor imi e, desi stiu ce se intimpla acolo. eu nu vreau sa renunt la speranta ca intr-o zi se va normaliza situatia si ne vom putea intoarce.
sa ne povestesti de la botez, cum a fost, tot...
pupici pt tine si Bibi
M