cine are pt mine o reteta pt ciorba de burta...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niculae spune:

n-ai sa vezi un bucatar profesionist postandu-si retete obtinute cu migala si in timp, pe net. imi place sa gatesc si sa-i vad pe cei care mananca incantati. si sunt autocritic. dar ma si mandresc cand iese bine. iar ciorba de burta iese foarte bine.

www.reclamaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Si eu fac cirba de burta, dar morcovul il dau pe razatoare si il calesc putin, apoi il pun in zeama. Mai pun si 1-2 gogosari taiati ff fin. Usturoi nu pon niciodata la inceput pt ca ciorba primeste un gust mai dulceag, deci il pisez si il pun aproape de final.
MAi pun si ardei iute taiat ff fin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Eu fac ciorba de burta putin mai altfel, dupa o reteta a soacrei mele:
1-2 kg. burta
1-2 kg. rasol de vita sau oase de vita
1 ceapa mai mare
1 morcov mare
1 pastarnac
1 patrunjel radacina
1 telina potrivita
3-4 cartofi
1 ardei gras
sare, piper boabe, o foaie de dafin...
Se pun la fiert pe rand intr-o oala mare si dupa ce au fiert se scot separat carnea si legumele si se racesc putin dupa care se taie suvite burta si carnea de pe oase si se pun in supa strecurata, apoi legumele se paseaza prin sita sau (mai bine) in blender si se pun si acestea in supa.
Separat se inabusa in putin ulei cam 8-10 morcovi rasi care dupa ce sunt bine fierti se paseaza si ei si se pun in ciorba.
Dupa 2-3 clocote se opreste focul si se drege ciorba cu galbenusuri batute cu smantana si se adauga putin otet dupa gust
La servire isi pune fiecare otet si usturoi dupa cum ii place fiecaruia.Eu nu pun usturoi in oala.
Probabil ca vi se pare ciudat faptul ca se pun cartofi si legumele pasate, dar va asigur ca ciorba iese foarte gustoasa si usor cremoasa!
Si cu burta prefiarta chiar nu e complicat de facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu fac ciorba ca mai sus. doar ca la sfarsit tai in bucatele mici, mici un ardei capia rosu, il calesc si il adaug in ciorba. Ii da un aspect frumos. In plus, pun mai multe oua si mai multa smantana, sa fie consistenta.

Pofta buna!

POZE
Ioana

Mergi la inceput