Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 69
Raspunsuri - Pagina 6
Amely spune:
Adelamaria, daca ai ovulat pe 24, sansele sunt mari, stai linistita...nu mai stiu, cum sta sotul cu spermograma? Oricum, iti tin pumnii!
Marrinuche, iti astept raspunsul ca pe un cires copt...
...cand o sa poti, bineinteles! Ai sa vezi ca iti va scadea mult prolactina dupa tratament cu mastodynon...
Ingeras, te pup dulce si ma gandesc la tine sa reusesti, poate a fost intr-adevar o ovulatie mai tarzie, ca nu putem functiona mereu ceas, asta e...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Adriana mica spune:
Multumesc, fetelor, pentru sfaturi. Acum ma simt ceva mai bine, in sensul ca am luat un No-spa si mi-au mai trecut din dureri.
Liana, ce ma nelinisteste pe mine este ca acesta este al doilea CM de dupa chiuretaj(primul a fost absolut normal, fara manifestari iesite din comun). In plus, dupa chiuretaj am facut tratament profilactic cu antibiotice si am fost la control; concluzia: totul pare ok.
Amely, poate ca totusi ai dreptate, si organismul mai reactioneaza inca ca si cum ar exista sarcina. Cat despre aspectul cantitativ, de vreo 3 zile am avut doar spotting(cand maroniu, cand portocaliu), iar azi dimineata(cand m-am dus prima oara la baie) s-a "revarsat". Acum parca a revenit la flux normal.
Imi cer scuze ca va dau atatea detalii, dar nu stiu daca este cazul sa ma duc la medic, sau se mai intampla in mod firesc si situatii de acest gen(ultimii 7 ani am luat ACO, si nu am avut parte de astfel de simptome)
Barza
Adriana
Madana spune:
Bubulina, teste de ovulatie zici? Si eu m-am lecuit de ele, cand organismul imi spunea ca este iar ele se incapatanau sa-mi spuna invers. Si asa am rata eu o frumusete de ovulatie luna trecuta. Mai bine mergi pe simptome sau pe temperatura. Asta e doar parerea mea.
Eli bine ai venit. Bafta la laparo.
Amely ce-ti mai face maseluta? Tot asa nazdravana?
Marrina cred ca prolactina e putin maricica. Dar adevarul e ca abia abia depaseste limita, cred ca stresul e de vina.
Ingeras luna asta multe fete au avut valori micute la monitorizari, incepusem sa credem cu toate ca e de la anotimp. Luna viitoare va fi mai bine. 
Adelamariaeu zic ca daca ati
pe 22 dimineata si pe 24 a avut loc ovulatia, sanse sunt sa se prinda. Dar totusi daca zici ca CM e de 28-30 zile atunci faza luteala e mult prea mica. Nu stiu ce sa zic. Eu sper sa nu vina CM luna asta. Tin pumnii.
:Dana
danutza_c spune:
Fetelor va pupic si eu pe ziua de azi. Am o zi mai buna ca ieri, picasem in butoiul pe care cu succes il declarasem desfiintat de ceva vreme. Adevarul e ca imi e tare greu singura, fara iubitul meu aici si ceea ce fac eu acuma nu e o treaba pe care s-o treci singura. Chiar daca el saracul imi spune de fiecare data la telefon ca e numai cu gindul si cu sufletul linga mine... Mi-ar cam trebui o prezenta fizica. Asta e, asa mi-a fost dat mie sa trec prin toate incercarile mai grele sau mai importante din viata, de una singura.
Azi am umblat dupa diverse treburi prin oras, inclusiv pregatirile pentru maine. De luni gata, sunt la repaus total. Lachione,
pentru grija ta.
Haideti sa ne intilnim in we, duminica e bine pentru mine, de fapt mie daca imi spune-ti o ora si o zi pot oricind. Am rugat-o pe Oana sa ma sune cind s-a stabilit ceva concret ca sa stiu si sa-mi aranjez si eu programul in consecinta.
Aseara am scris un mesaj lung de tot, de acasa, de pe calculatorul meu care se misca mai rau ca un melc (daca se paote asa ceva!) si cind sa-l trimit am primit mesaj de eroare: uitasem sa ma loghez. Am crezut ca mor de nervi.
Va scriam ca va multumesc la toate ca sunteti alaturi de mine si ii scriam Simonettei ca ar fi bine sa bea ceai de lamiie, acum cred ca e prea tirziu sa-i mai dau sfaturi, am vazut ca i-ati scris voi foarte bine ce sa faca. Simo, sa stii ca eu am stat in 3 ani consecutiv la coada aia si niciodata nu am ajuns pina sus. Te admir. Eu vad de la mine din apartament toata coada si strada care urca pe dealul Mitropoliei si am auzit slujba de luni de cind au inceput. E frumos.
Madana, daca nu poti veni acuma la intilnire o sa mai fie si o data viitoare, iti promit.
Carmen.cita nu am uitat de chestia cu cosmetica dar si asta o sa trebuiasca sa astepte, decit daca putem merge acuma, pina luni. Da-mi un tir pe mobil daca poti sa mergem in we acuma.
Azi nu stiu daca o sa mai apuc sa mai intru pe forum. Daca nu va pup dulce pe toate si o sa va dau vesti prin Oana maine dupa punctie. Sa dea Dumnezeu sa fie bine si macar trei ovule sa am.
danangie spune:
Buna fetelor!
Deci, sa incepem cu inceputul:
1° : azi sunt in prima zi de CM. Deci au venit rushii.
2° : sunt anemica.Am luat azi rezultatele de la sange.![]()
3° : valoarea progesteronului in ziua 21 a CM era 19,4 ng/ml.(valori normale in faza luteala: 3,34 - 28,03).Stau bine nu?
4° : saptamana viitoare m-am programat sa ma duc sa ma bronzez putin.
5° : azi trimit scrisoarea de demisie.
Cam atat fetelor. Pana ianuarie stau pe tusa.![]()
Pupici!!
Abia astept sa vina Craciunul!!!!
Azi noapte am visat ca a nins. Si cand m-am trezit m-am uitat imediat pe geam. Dar......
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
bubulina1 spune:
Madana, mie imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp. Mie nu mi s-au pozitivat testele de ovulatie dar cred ca azi-maine o sa fie ziua cea mare, iar lui ingeras26a i se pozitiveaza testele si la eco iese cu totul altceva
. pe cine sa mai crezi?
adelamaria, din ce am citit pe net, mai ales pe fertilityfriend.com faza luteala trebuie sa fie de minim 10 zile ca sa se poata fixa sarcina. Asta nu inseamna ca nu sunt si exceptii, asa ca bafta 
ingeras26a, daca ai ovulatie tarzie, sunt sanse ca atat
foliculii cat si endometrul sa mai creasca (ia exemplul Oanei), mai ales daca ai fost plecata, ai schimbat clima etc. Daca nu ai ovulat, poti sa-ti iei temp. bazala sa vezi cand are loc fericitul eveniment.
"Speranta moare ultima"
danutza_c spune:
Lachione, te pup mult si iti multumesc! Pot sa te sun pe numarul de ieri? Vroiam sa te mai intreb ceva.
asi spune:
Moana abia astepta sa dau vestea ca sunt
.Desi astept cam de mult(7ani) va veni si ziua aia.
Va pup pe toate 
Familia mea
Razvan
Amely spune:
Danutza, iti tin pumnii si ma gandesc la tine sa fie bine maine, cu punctia!
Madana, maseaua mea e mai nebuna ca oricand... ma chinuie rau dar incerc sa fac abstractie...
Danangie, felicitari pt. progesteron, cu anemia ai grija... ia fier, vitamine si mananca ce trebuie, legume, carne, lactate, oua... Imi pare rau ca au venit rusii, data viitoare sper sa nu mai fie cazul...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi