laptopuri , servere, calculatoare si ...sarcina
sunt o viitoare mamica (bb in burtica - 5 saptamani) si va rog sa-mi spuneti ce ati auzit , citit sau din experiente stiti despre radiatiile de la calculatoare, laptopuri sau servere? au efecte negative asupra copilasului din burtica?
Eu lucrez intr-un dep de informatica am biroul langa servere si mai multe calculatoare si as vrea sa stiu daca acest mediu este nociv.
multumesc
Raspunsuri
Crisu23 spune:
Buna,
Sa ai o sarcina usoara si BB sanatos si voinic!
Nu stiu ce sa-ti spun legat de aceasta problema...eu lucrez intr-o firma de distributie IT, si stau in fata calc. 8ore/zi, plus acasa daca mai am chef. Pana in momentul de fata n-am observat vreo problema si sper sa nu fie nici in viitorul apropiat.![]()
Crisu
28+
maria_alexia spune:
Imi pusesem si eu problema asta si in final n-am gasit pe net nimic care sa invinuiasca bietele calculatoare.
In principiu, chiar langa servere fiind, nu e camp electro-magnetic mare sau altceva care sa dauneze. Singura chestiune la care am avut intotdeauna grija e sa nu existe vreun monitor in preajma mea pozitionat cu spatele spre mine (monitoarele clasice, cu tub, mai ales modelele vechi, emana radiatii in spate si lateral). Iar cu laptopul singura problema sunt radiatiile calorice, drept care nu trebuie tinut pe genunchi (mai ales de catre tatici!).
Sa te bucuri de o sarcina usoara si de un bb sanatos!
Maria
& bebik din burtik 
toanca spune:
Si eu stau cam 8 ore pe zi in fata calculatorului si nu am auzit de un asemenea impediment.
E posibil sa fie cum zici tu...da eu nu am auzit; si nici nu am cum sa nu stau in fata calculatorului ca asta mi-e serviciul...
Toanca
si
Matei Alexandru 28+
poze
matza spune:
multumesc mult pt raspunsuri , ingrijorarea mea vine nu de la faprul ca stau in fata calculatorului meu , ci ca sunt in apropierea a 5 servere puternice , un rack cu 7 switch-uri foarte mari ......:(
matza spune:
multumesc mult pt raspunsuri , ingrijorarea mea vine nu de la faprul ca stau in fata calculatorului meu , ci ca sunt in apropierea a 5 servere puternice , un rack cu 7 switch-uri foarte mari ......:(
matza spune:
matza spune:
matza spune:
multumesc mult pt raspunsuri , ingrijorarea mea vine nu de la faprul ca stau in fata calculatorului meu , ci ca sunt in apropierea a 5 servere puternice , un rack cu 7 switch-uri foarte mari ....