WC III motiv de divortz??
e un subiect cu precadere ptr. fete, ma intereseaza daca s-a confruntat vreuna dintre voi cu asha ceva..
Ma dispera Gogu cu jokuletzele lui..e dependent , ma streseaza ingrozitor faptu' ca renuntza la orice ca sa se joace la calculator
Nu stiu delok cum sa l fac sa renuntze la war craft III , e ca o amanta nesimtzita.. in fiecare seara e "cobra" la calculator unde joaka in retea cu alti debili.. joku' asta..
N as avea nici o problema cu jokurile lui daca m ar ajuta mai mult cu copilu' , dar noaptea e prea obosit , rupt in gura ca s-a jukat pina tarziu la calc. , ziua munceste ... cade acoperishu' la casa, latra catzeaua de foame.. Theo tzipa ca i-a cazut suzeta, EL JOAKA war craft III, imi vine sa i rup dantura citeodata , asha nervi am de la treaba asta...
CUM SCAP DE JOKULETZELE LUI TIMPITE?
Raspunsuri
cami30 spune:
Of copiii!! FUmatul, bautura si jocurile pe computer sunt drogurile zilelor noastre.
Poate ca ar trebui sa discutati serios problema, calm si nu cu tzipete si urlete. Poate ca ar trebui sa ii pui copilul in bratze in timp ce tu faci altceva, poate ca ar trebui sa-l responsabilizezi intr-un fel. Dar daca asa l-ai luat si asa i-ai permis sa faca de la inceput.. cred ca e mai greu sa-i impui alt comportament acum
Discutati. SIncer, mi se pare o copilarie pentru un tatic..sa mai faca asta
cami
bubulina1 spune:
Si eu am cam aceeasi problema, doar ca inca nu este atat de serioasa, noi inca nu avem .
Cand vine acasa deschide imediat calculatorul si pana sa pun mancarea la incalzit, el deja se joaca. Cate discutii am mereu cu el, ca se raceste mancarea, ca mi-e foame si nu il mai astept, degeaba. Dupa ce mancam, bineinteles ca reia jocul. Eu nu mai am acces la calcultor, daca vreau sa vad un film trebuie sa ma duc in sufragerie sau sa astept sa adoarma sa ma uit, dar asta se intampla tarziu si deja sunt foarte obosita.
Eu sper ca in curand sa se plictiseasca de joc (desi eu i l-am adus de la un coleg) si sa inteleaga ca timpul liber pe care il are (si asa putin) ar fi bine sa-l petreaca cu mine si nu cu calculatorul.
Daca vrei sa strici un joc, e suficient sa stergi un fisier din el si adio joc! Dar nu e indicat caci sotul se va enerva tare si o sa incerce sa-l instaleze din nou
"Speranta moare ultima"
martha78 spune:
si eu am problema asta...si sotul meu se joaca, numai ca noi nu avem copii si cred ca e cam greu sa-l faci sa renunte la jocuri daca spui ca se joaca si in retea, incearca sa-i distragi atentia cumva sau atunci cand il prinzi mai liber discuta cu el si spune-i care ar fi prioritatile voastre
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
Sabina V spune:
ho, hooooooo
si la noi aceasi problema; daca ajung acasa dupa el....el este deja la calculator, daca ajunge dupa mine.....cum intra in casa direct la calculator...nu se dezbraca, nu mai mananca nimic (numai daca ii pun ceva sub nas...acel lucru poate sa fie orice ca oricum nu vede), nu mai merge la pisu...numai cand ii amintesc (incepe sa dea din picioare si atunci stiu ca nu mai poate).....si se joacaaaaaaaaaa pana seara tarziu. Chestia mai enervanta ii ca eu adorm pe la 10-10,30 si el vine in pat si il apuca cheful de povesti si ma trezeste.
Dar nu ma mai enervez pentru ca ma enervez degeaba.
a, am uitat sa va zic ca joaca de 1 an de zile acelasi joc..Age of Empires. Dureaza cam o1 ora sa termine jocul ....dar nu conteaza ca doar il joaca de vreo 6, 7..pana la 10 ori pe zi.
sabina
ellen spune:
Cred ca singura solutie este sa discutati serios problema si sa ii responsabilizati asa cum a zis si Cami.
Mult succes si sa ne spuneti daca ati reusit sa rezolvati ceva.
Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ruxi spune:
A avut si sotul meu o perioada, scurta, in care i se pusese pata pe un joc, el care de obicei nu are nici timpul dar nici dorinta sa-si consume timpul astfel. Era acelasi "age of empire" de care vorbea cineva mai sus, mare joc de strategie..
I-am spus o data, i-am spus de doua ori, de n ori, pana cand, dupa vreo cateva saptamani, cand m-a prins intr-o pasa super proasta, ne-am certat si de nervi, am tras un pumn in laptop. I-au zburat o parte din tastele si a murit instantaneu... laptop-ul. El a zis cred ca nu-s zdravana la cap ( in gand, bineinteles ), n-a cedat imediat, dar in foarte scurt timp nu am mai auzit si nici vazut nimic despre acest joc, si nici despre un altul. Se pare ca mi-a inteles punctul de vedere
Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Andita spune:
Am a vut si eu incidente de gen. Al meu nu se juca, nu e adeptul jocurilor, ci pur si simplu freca calculatorul ala de-l lua naiba. Si statea noaptea pana tarziu, descarca o gramada de programele, le tragea pe CD. Asta pana in anul 4 de facultate, cand ne-am mutat impreuna. La inceput mi-a fost tare greu sa-l dezvat de frecat mouse-ul, dar incet-incet s-a obisnuit sa o lase mai moale. Acum nu mai are saracutul energie nici sa deschida calculatorul cand vine de la serviciu, dar si-a dezvoltat o noua pasiune: frecatul telecomandei!
Barbatii au, asa cum spunea un psiholog, nevoia permanenta de a simti ca detin controlul. Daca nu le merge cu noi, apeleaza la un calculator, televizor, motocicleta sau mai stiu eu ce, lucru care va face mereu numai ce vor ei!
Nunta noastra
Poze
DARAEL spune:
Daaaaaa..... nasol cu barbateii aistia !
In loc sa merga si ei ca tot omu la amante , la un sex club , la bere , la un pocker cu baietii sau la un fotbal ...... ei stau acasa sa joace tot felul de joace pe comp ......
Pentru barbati, 5 minute de rusine !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
michelle7 spune:
Daaaaaa..... nasol cu barbateii aistia !
In loc sa merga si ei ca tot omu la amante , la un sex club , la bere , la un pocker cu baietii sau la un fotbal ...... ei stau acasa sa joace tot felul de joace pe comp ......
asta-i ca si cum i-ai zice "fii fericita ca nu te bate ".
parerea mea de nevasta e ca orice om femeie sau barbat are dreptul la fericire, iar daca cel de langa noi ne priveaza voluntar de dreptul asta avem voie sa fim egoisti asa ca draga mea , fa ce e mai bine pt tine ( ca daca vrea sa observe va observa , daca nu , nici o pierdere) . eu daca as fi in situatia ta m-am comporta ca si el , adica l-as considera un simplu coleg de apartament., Nu-l mai chema la masa, nu-i mai pune mancarea in farfurie, nu-i mai spala hainele. spune-i ca nu poti sa functionezi daca esti nefericita . ocupa-te exclusiv de copil si nu-l mai consulta in nici o decizie. eu zic ca-si va da seama ca e dat la o parte si va schimba placa.
michelle7
Mia. spune:
Crissi,hai sa facem un club!!!Te inteleg perfect pt ca si eu simt ca
quote:...
imi vine sa i rup dantura citeodata
al meu joaca "Counter Strike" tot cu
quote:...si in plus,descarca diverse de pe net,cum spunea Andita..
alti debili
Si eu sufar,ca si eu am copil,si ma seaca ca se duce chiaun de cap la job ..Plus FUMATUL!!,care se pare ca se asorteaza cu computerul...Ar renunta si la spalat(baie,dus)si la mincat ,si la alte alea..doar pt computer!
Trebuie sa gasim solutii pt ca se pare ca e boala grea si eu sincer n-am gasit leac pina acum...
Mai vreau si eu sa vorbesc cu el,ca sintem intr-o tara straina si nu prea avem prieteni...Dar mai bine vorbesc cu peretii!!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze