Face doar ce vrea ea...

Face doar ce vrea ea... | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

Daca nu-i convine ceva spune :nu-nu!Si nu poti sa o scoti din ale ei!E asa de fixista ca trebuie sa faci caea!E tare independenta!Si daca ii dau sa pape si spune nu-nu s-a zis cu mancatul,scuipa tot!Eu insa nu am voie sa spun cuvantul nu pt ca pune bot si plange!

va pupam,

Gabi si Simonica de un an si 5 luni.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

parca ai vorbi despre fiul meu,numai ca nu spune "nu nu",el spune "staped ok -ok"
nu dejeaba sunt de octombrie 2001
arabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

nici nu ma mira,doar sunt nascuti in aceeasi zi
arabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Atunci sa ne spunem "La Multi Ani!"Astazi este ziua lor,implinesc un an si 5 luni.Cica balantele sunt echilibrate!Echilibrate in ce?In scos peri albi parintilor!Astazi ploua si ningea afara pe la pranz si s-a trezit dra palngand.Nu stiu din ce cauza dar eu intr-o doara m-am gandit sa-i spun ca o scot afara si s-a oprit instantaneu.Am imbracat-o si am scos-o pe strada un pic,asa am crezut eu!Cum ma apropiam de gardul casei iarasi urla si eu tot faceam ture in stanga si in dreapta gardului pe ploaie.Intr-un tarziu am intrat pt ca ma saturasem sa stau in ploaie dar in fata casei m-am oprit pt ca nu accepta sa o urc scarile.Asa ca am lasat-o pe alee sa se uite la cainele vecinilor care latra de zori.Asa stau treburile cu balantele cele cooperante.Eu ma gandema ca nu prea e balanta pt ca e nascuta la 7 luni si ea trebuia sa fie sagetator.Dar daca si al tau e la fel e clar!

Te pup,

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Si eu am un copil balanta (din 2002). Nici 6 luni nu are si face tot ce vrea ea, indiferent de ce vreau eu. Si facem si noi tot ce vrea ea. Probabil asa e normal - ne educa.

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Oare balantele nu ar trebui sa fie echilibrate?Noi plecam in urlete din parc pt ca nu o las sa stea pe banca la nesfarsit si sa topaie!Se apleaca peste spatar si spune buf si daca nu o las urla;se duce la marginea bancii si vrea sa se arunce jos si daca nu o las urla!

Va pup,

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

LA MULTI ANI pentru un an si 5 luni. Sa cresteti mari si frumosi!
Dar sa fiti cumintei si sa va ascultati mamicile!
Simonica, nu mai scuipa, mama, mancarea!!! Cum vrei sa te faci mare?

Va pupam
Angi si gemenii

Mergi la inceput