Face doar ce vrea ea...
Daca nu-i convine ceva spune :nu-nu!Si nu poti sa o scoti din ale ei!E asa de fixista ca trebuie sa faci caea!E tare independenta!Si daca ii dau sa pape si spune nu-nu s-a zis cu mancatul,scuipa tot!Eu insa nu am voie sa spun cuvantul nu pt ca pune bot si plange!
va pupam,
Gabi si Simonica de un an si 5 luni.
Raspunsuri
n/a spune:
parca ai vorbi despre fiul meu,numai ca nu spune "nu nu",el spune "staped ok -ok"
nu dejeaba sunt de octombrie 2001
arabella
gabid spune:
Atunci sa ne spunem "La Multi Ani!"Astazi este ziua lor,implinesc un an si 5 luni.Cica balantele sunt echilibrate!Echilibrate in ce?In scos peri albi parintilor!Astazi ploua si ningea afara pe la pranz si s-a trezit dra palngand.Nu stiu din ce cauza dar eu intr-o doara m-am gandit sa-i spun ca o scot afara si s-a oprit instantaneu.Am imbracat-o si am scos-o pe strada un pic,asa am crezut eu!Cum ma apropiam de gardul casei iarasi urla si eu tot faceam ture in stanga si in dreapta gardului pe ploaie.Intr-un tarziu am intrat pt ca ma saturasem sa stau in ploaie dar in fata casei m-am oprit pt ca nu accepta sa o urc scarile.Asa ca am lasat-o pe alee sa se uite la cainele vecinilor care latra de zori.Asa stau treburile cu balantele cele cooperante.Eu ma gandema ca nu prea e balanta pt ca e nascuta la 7 luni si ea trebuia sa fie sagetator.Dar daca si al tau e la fel e clar!
Te pup,
Gabi si Simonica.
sorana spune:
Si eu am un copil balanta (din 2002). Nici 6 luni nu are si face tot ce vrea ea, indiferent de ce vreau eu. Si facem si noi tot ce vrea ea. Probabil asa e normal - ne educa.
bb Monica si Sorana
gabid spune:
Oare balantele nu ar trebui sa fie echilibrate?Noi plecam in urlete din parc pt ca nu o las sa stea pe banca la nesfarsit si sa topaie!Se apleaca peste spatar si spune buf si daca nu o las urla;se duce la marginea bancii si vrea sa se arunce jos si daca nu o las urla!
Va pup,
Gabi si Simonica.
angi_gemeni spune:
LA MULTI ANI pentru un an si 5 luni. Sa cresteti mari si frumosi!
Dar sa fiti cumintei si sa va ascultati mamicile!
Simonica, nu mai scuipa, mama, mancarea!!! Cum vrei sa te faci mare?
Va pupam
Angi si gemenii